Profile

Cover photo
elskling.se
21 followers|167,484 views
AboutPostsVideos

Stream

elskling.se

Shared publicly  - 
 
Spännande läge på elmarknaden just nu.
 ·  Translate
Hälften av alla hushåll har ett rörligt elpris och påverkas direkt av den pågående elprisuppgången. En supertorr höst har fått både det kortsiktiga spotpriset och de långsiktiga terminspriserna att stiga. Medelspotpriset för oktober blev cirka 35 öre/kWh vilket är 60 procent högre än oktober i fjol (22 öre/kWh). Ett större underskott i den hydrologiska balansen ökar importbehovet. Trots den kraftiga elprisuppgången i Sverige är prisnivån fortfara...
1

elskling.se

Shared publicly  - 
 
Soligt väder resulterar i högre elpriser.
 ·  Translate
1

elskling.se

Shared publicly  - 
 
Vill du ta del av nyttiga tips och råd eller läsa relevanta nyheter kring elpriset och olika elavtal är du välkommen att besöka vår företagsblogg rELevant.
 ·  Translate
De svenska elpriserna blev under Q1 2016 de lägsta sedan 2002. Företag och bostadsrättsföreningar med rörligt pris tjänar mest på sjunkande priser. I särklass mest betalar fortfarande företag med anvisningspris.
1

elskling.se

Shared publicly  - 
 
Bra nulägesanalys om elmarknaden från Ekonomi- och FinansNyheterna
 ·  Translate
Din Ekonomi om el. Bland annat får du bästa tipsen på hur du kan minska din elkonsumtion och så reder vi ut vad Skatteverket kräver a...
1

elskling.se

Shared publicly  - 
 
Nu är januaris medelspotpris känt. 
 ·  Translate
Elpriset för januari blev 26,2 öre/kWh i elområde Luleå och Sundsvall samt 28,8 öre/kWh i Stockholm och Malmö. Det är en ökning med 56 procent från december. Beräkningar gjorda av elskling.se visar att ett villahushåll med rörligt elpris får räkna* med att elkostnaden för januari blir mellan 310 till 370 kronor dyrare än i december.
1

elskling.se

Shared publicly  - 
 ·  Translate
Med bara dagar kvar av året ser årsmedelspotpriset för Sveriges fyra elområden ut att bli 20 öre/kWh. Det är 29 procent lägre än elpriset 2014 (29 öre/kWh). Elprisfallet gynnar främst hushåll med rörligt elpris. Ett villahushåll som förbrukar 20 000 kWh per år med rörligt elpris får cirka 2 100 kronor lägre årskostnad jämfört med 2014. En prognos framtagen av elskling.se visar att medelspotpriset för 2016 väntas sjunka vidare till cirka 18 öre/kW...
1
1

elskling.se

Shared publicly  - 
 
När elpriserna stiger upplever många att elräkningen blir högre än man skulle önskat. Läs om entreprenörerna som tagit kontroll över sin elräkning och på ett enkelt sätt sparat pengar till firman.
1

elskling.se

Shared publicly  - 
 
Säkerställ att ert företag har ett förnybart elavtal.
 ·  Translate
Det har aldrig varit enklare för företagare att byta elavtal och spara pengar. Vi ger dig fem starka skäl till att se över elavtalet till företaget nu, från marknadens bästa priser och villkor till möjligheten att välja grönt.
1

elskling.se

Shared publicly  - 
 
Starkt jobbat av hushåll i elområde Luleå!
 ·  Translate
Närmare två miljoner hushåll hade anvisningspris när elskling.se lanserades år 2007. Idag är den siffran 600 000 vilket fortfarande är för högt. Hushåll i elområde Luleå är bäst i Sverige på att teckna elavtal, visar statistik över anvisningskundernas geografiska spridning. Här är det endast 5,8 procent som är avtalslösa. Sämst är kunder i elområde Malmö där 14,9 procent har anvisningspris. Regeringen kom nyligen med ett förslag på förändringar i...
1

elskling.se

Shared publicly  - 
 
En sammanfattning av elprisutvecklingen för det första kvartalet.
 ·  Translate
Medelspotpriset för Sveriges fyra elområden blev 22 öre/kWh det första kvartalet. Det är cirka 19 procent lägre än motsvarande kvartal i fjol (27 öre/kWh). Något som främst gynnar hushåll med rörligt elpris. Bland de som tecknade fastprisavtal på elskling.se är ett års bindningstid populärast. Även dessa hushåll får nu en lägre elkostnad visar statistik från elskling.se. Högst elpris betalas av hushåll med anvisningspris.
1

elskling.se

Shared publicly  - 
 
Vi hoppas på fler kvinnor som väljer att se över sitt elavtal under 2016!
#elbyten #kundundersökning
 ·  Translate
Under 2015 bytte cirka 500 000 hushåll elavtal i Sverige. En konsumentundersökning genomförd av elskling visar att 69 procent av de som bytte elavtal på elskling.se var män. Bland männen var rörligt elavtal populärast medan kvinnornas favorit var fastprisavtal. Gemensamt för båda grupper var ett lågt intresse för mixprisavtal.
1

elskling.se

Shared publicly  - 
 
Sedan december har elpriserna stigit med mer än 60 procent. Och priserna väntas ligga kvar på topp så länge kylan håller i sig. Så här ska du göra med elavtalet – expertens bästa r…
1
Story
Tagline
Sveriges ledande tjänst för jämförelse och byte av elavtal. www.elskling.se
Introduction
elskling.se erbjuder privatpersoner och företag ett kompetent,  enkelt och objektivt verktyg som underlättar krångliga jämförelser och bytesförfaranden och därmed stimulerar och ökar antalet som aktivt väljer elhandelsbolag. Sedan starten 2007 har sajten hjälpt över 350 000 svenskar att jämföra och byta elavtal på elskling.se. Företaget grundades och drivs sedan starten 2007 av fem civilingenjörer från KTH som efter några års erfarenhet från näringslivet samlades kring idén om att det behövs en oberoende, heltäckande tjänst av hög kvalitet som ökar transparensen på den svenska elmarknaden.
Links
Contact Information
Contact info
Phone
08-650 81 15
Email
Address
Gamla Brogatan 19 111 20 Stockholm