Profile cover photo
Profile photo
eintan nurfuzie
723 followers -
www.nurfuzie.com
www.nurfuzie.com

723 followers
About
Posts

Post has attachment
Persinggahan terakhir sebelum ke Airport. Merasa juga la memakai pakaian perkahwinan masyarakat Lombok DHarma Setya Hand Woven
Add a comment...

Post has attachment
Yang ini special edition untuk kami.. Korang kalau ke sana tak akan dapat moment ini.. ahhahha. Thanks supir kami Buyung . Sampai skarang masih rindukan masakan ibu nya..
Add a comment...

Post has attachment
Penat shopping kami terus ke pembuatan Labu Sayong Versi lombok di Banyumulek
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Sambung balik entri Trip Lombok Indonesia yang dah masuk hari ke 3. Sunset di Sengigi..
Add a comment...

Post has attachment
Korang dah try belum minum #moodmojee ? Rugi kalau tak cuba lagi sebabnya kempen ini tak lama hanya sampai Januari 2019 je. Lepas ini dah tak ada dah. Jangan masa itu nak komen, pm tanya kat mana ada jual. Sekarang tengah ada terjahlah cafe yang berdekatan. List cafe ada dalam entri ini.
Add a comment...

Post has attachment
Awal minggu lepas, cik en berkesempatan menghadiri Grand Launch Avillion Cameron Highlands​ . So kalau korang nak ke Cameron Highlands bolehlah masukkan ACH ini dalam list untuk penginapan.
Add a comment...

Post has attachment
Sebelum nak beli rumah, banyak benda yang perlu diambil kira. Bukan boleh beli macam tu je. Kat entri ini cik en nak share Factors to consider when buying a high-rise property untuk panduan korang yang dalam perancangan nak beli rumah.
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Stemcell MixBerries Kitsui Untuk Penjagaan Tubuh Badan Dan Kulit
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded