Profile cover photo
Profile photo
Efrea
15 followers -
Облечи своята емоция!
Облечи своята емоция!

15 followers
About
Posts

Post has attachment
Вероятно много пъти си се чудила дали определен тип панталон ще ти седи добре спрямо твоята фигура и ежедневие, с какво ще го съчетаеш ако искаш да не подчертаваш определена част от тялото си, която те притеснява, а в същото време искаш да си модерна и в крак с последните модни тенденции. http://goo.gl/tdhUzT
Add a comment...

Post has attachment
Все по-близо сме до пролетта и приятните слънчеви дни, а с това и до смяната на гардероба с по-леки дрехи. Но има една дреха, която подчертава женствеността като никоя друга и която е предпочитана именно през топлите месеци - честта се пада на роклята.

Като цяло тенденциите през предстоящия сезон приветстват свободния дух и забавлението, що се отнася до роклите това не е по-различно.


Ефреа те запозна с основните модни тенденции за сезон пролет/лято 2016, но реши да обърне по-задълбочено внимание на роклите и с какво те ще бъдат по-различни тази година, за да можеш да бъдеш актуална до най-малкия детайл. Освен това през лятото най-удобната дамска дреха е роклята.
http://efrea.com/blog/posts/%D1%80%D0%BE%D0%BA%D0%BB%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D1%82-%D0%BB%D1%8F%D1%82%D0%BE-2016-efrea/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
От самото си създаване, efrea.com е един различен онлайн магазин. Място, където не само да пазаруваш. Магазин, в който забавлението и комуникацията с нашите фенове са също толкова важни, колкото и продуктите, които предлагаме.

„Чудния свят на Ефреа” е изпълнен с многобройни интересни предизвикателства. Едно от тях е и „Сбъдни мечтата с Ефреа” – уникално за онлайн бизнеса и светът на модата приключение. Всеки потребител може да ни изпрати снимка и описание на тоалета, за който мечтае. Ако твоят модел бъде избран от нашия екип, ние го изработваме и ти го подаряваме! Моделът, разбира се, е изработен през нашия поглед и не е абсолютно копие на полученото предложение.

От нашата рубрика за колективни оферти „Бъди пръв!“ всички останали потребители могат да закупят вече създадения продукт на промо цена и в размери от 32 до 62 (EU). Ако твоят модел не събере достатъчно заявки от клиенти и не се активира, ние ти подаряваме ваучер за пазаруване при нас с неговата левова равностойност.

През годините в Чудния свят на Ефреа бяха сбъднати стотици мечти. Тук можеш да видиш как всяка фантазия се превръща в реалност.
http://goo.gl/dg2ssw
Add a comment...

Post has attachment
Вероятно много от вас имат проблем с гладенето на някои материи и дрехи. Ефреа се погрижи да събере най-полезните съвети дадени от професионалисти и да ви запознае с тях. http://goo.gl/QrFwos
Add a comment...

Post has attachment
Има материи, които изпускат боя, това е много неприятно, защото освен, че избледнява цвета на самата дреха има и голяма опасност други дрехи да се боядисат. В такива случаи трябва да знаете какво да правите и как да предотвратите оцветяването на останалите си дрехи, които попадат в една пералня с дреха изпускаща боя.

Изпускането на боя от някои дрехи се случва, когато производителите на платове използват неефективни или евтини технологии и боядисването на плата е просто некачествено. Има и случаи, когато дрехите в магазина изглеждат от качествени материи, а след първото пране цветовете вече са по-бледи. Ефреа реши да ви даде няколко съвета, за да запазите белите дрехи по-дълго време бели и за да изглеждат цветните дрехи с по-ярки цветове.

Преди прането

1. Ярките цветове са тези, които има опасност да пуснат боя, така че бъдете подготвени винаги, когато решите да изперете за първи път дреха в синьо, зелено, червено или оранжево.
2. Разделете прането си на две части: светло и тъмно. По този начин ще избегнете оцветяването на светлите дрехи.
3. Триенето на самите дрехи също дава възможност за боядисване, затова и повечето вълнени дрехи пускат боя. Опитайте се във всяко пране да слагате и по-тежки дрехи като дънки например, те ще намалят триенето, разбира се, уверете се, че всички ципове и копчета са закопчани. Друга възможност е да настроите пералнята си на по-щадяща програма.
4. Можете да тествате и цветоустойчивостта на дрехите си преди да ги изперете. Това става като сложите дрехата за половин час в леген със сапунена вода. Ако водата се оцвети значи дрешката ви се нуждае от по-специални грижи.
Вижте още в блога на efrea.com http://efrea.com/blog/posts/%D0%B3%D1%80%D0%B8%D0%B6%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%B4%D1%80%D0%B5%D1%85%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%81%D1%8A%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B8-%D0%BE%D1%82-efrea/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Отдавна вече е ясно кои са модерните цветове в света на дамските тоалети за сезон пролет/лято 2016 година. Дойде време и Ефреа като български производител на дрехи да те запознае с тях.

Една дума обединява всички актуални цветове през предстоящия сезон и това е ЩАСТИЕ. Именно ярките, набиващи се на очи, свежи тонове ще бъдат модерни през топлите месеци на 2016. Тези нюанси в дамската мода целят да вдъхнат оптимизъм и вълнение за предстоящи нови и красиви моменти.

Според „Пантон” цветовете за сезон пролет/лято 2016 трябва да те отведат на някое приятно слънчево място, където да получиш възможност да се отпуснеш, да се почувстваш свободна да покажеш своята истинска същност, а за това могат да ти помогнат качествените дрехи от Ефреа.

Този сезон модните дизайнери са повлияни изцяло от света на изкуството, като оставят на заден план технологиите, търсеният ефект е спокойствие и душевен мир. Както и през сезон есен/зима и в предстоящите топли месеци продължава модната тенденция с обръщане към красотата на природата, разходка на по-спокойно място, където биваме водени от най-човешките чувства – доброта, любов и любопитство към това, което природата ни предлага в нейния най-чист вид.

Друго вдъхновение за световните модни дизайнери е контраста между забързаният град и буйната растителност, което създава наистина неочаквани цветови комбинации. Дрехите ти ще са в пълен синхрон със сезон пролет/лято 2016, напомнящи както за градската архитектура, така и за бягство на далечно и безлюдно място. По този начин модните дизайнери се опитват да те накарат да се замислиш за истинските и смислени неща, които те заобикалят. Не случайно много от дизайнерите са повлияни от художници като Пикасо, Анри Матис, Франк Стела и много други.

Унисекс палитрата продължава да бъде актуална и през сезон пролет/лято 2016. И при мъжките и при дамските дрехи вниманието е концентрирано върху живота, свободата да бъдеш себе си по твой неповторим начин.

“Пантон” отново представя десет основни цвята, с които ще се чувстваш в крак с последните модни тенденции през сезон пролет/лято 2016. Два нюанса изпъкват по-осезаемо, това са розов кварц и ведро синьо, наречено още “серенити”. Виж още в блога на efrea http://efrea.com/blog/posts/%D0%BC%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B8-%D1%86%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D1%82-%D0%BB%D1%8F%D1%82%D0%BE-2016-efrea/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Вече са ясни модните тенденции за сезон пролет/лято 2016. Всички големи модни форуми отдавна приключиха и вече можем да се насладим на предложенията на световните модни дизайнери и да се доверим на онлайн магазина efrea.com и на неговите предложения на дамски дрехи, с които несъмнено ще бъдем в крак с модата.

Не по-малко важно е кои материи ще са предпочитани през идващия сезон, както и какви ще са актуалните принтове при дамските дрехи през 2016 година. Ще насочим погледът ти именно в тази посока.
http://efrea.com/blog/posts/%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%B8-%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B5-2016-efrea/
Add a comment...

Post has attachment
Кои ще са модерните официални дрехи, с които да посрещнем Новата 2016 г.? Какви са предложенията на известните марки от световната мода и какво съветва Ефреа? Вижте в статията ни в блога http://goo.gl/IaHiRL
Add a comment...

Post has attachment
Модните тенденции през 2016 година според топ астролог и редовен клиент на efrea.com
http://goo.gl/psOsk1
Представяме ви Маргарита Паскалева, астролог и верен фен на Efrea с нейната астрологична прогноза за модните тенденции през идната 2016 година. 2016 година е под управлението на планетата Марс и в тази връзка най-модни ще бъдат удобните и тип спортно-елегантни модели в облеклото на дамите, подчертаващи женствеността и сексапила. Ще бъде водещ пънк стила - символ на желанието да се отхвърлят авторитетните и по-силните. В годината на Марс жените все по-често ще демонстрират своята независимост чрез облеклото, обличайки се предизвикателно или "по мъжки". Но нека не е прекалено, тъй като това плаши болшинството мъже и все по-често твърде независимите жени се чувстват самотни. Ще бъде добре, ако нежният пол наблегне на удобството, женствеността и сексапила в облеклото и аксесоарите в ежедневието си.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Третата фен среща на Ефреа беше чудесна. Благодарим на нашите фенове. Очаквайте повече снимки в блога http://efrea.com/blog/
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded