Profile cover photo
Profile photo
ecolounge
115 followers -
A környezettudatos gondolkodás népszerűsítője.
A környezettudatos gondolkodás népszerűsítője.

115 followers
About
ecolounge's posts

Post has attachment
Elgondolkodtató... és igen látványos a vége. Ajánljuk figyelmetekbe a hasznosítsd! csapata által készített szemléletformáló videót.

Post has attachment
És szélsőséges is! A Kopernikusz Klímaváltozási Szolgálat és az Atmoszféramegfigyelő Szolgálat a klímaváltozással kapcsolatos, kulcsfontosságú adatokat rögzít, elemez és hoz nyilvánosságra. Ezekből az adatokból betekintést kaphatunk a klímaváltozás hatásairól...

Post has attachment
"Miro Cerar szlovén miniszterelnök kijelentette, hogy a népességnövekedés és az éghajlatváltozás miatt a különböző vállalatok egyre nagyobb érdeklődést mutatnak ezen létfontosságú termék iránt. A szlovén vízkészletek védelme ezért elengedhetetlen - tette hozzá."

Post has attachment
A szervezők november 27-ig várják az Európai Hulladékcsökkentési Héthez kapcsolódó felületen a már meglévő vállalásokhoz csatlakozókat.

Post has attachment
A hasznos madarak védelméről című ismereterjesztő, szemléletformáló köny 1890-ben jelent meg Budapesten. Ettől az évtől számítják a lakosság körében mind nagyobb népszerűségnek örvendő országos madáretetés elindulását, amely immár 127. téli-tavaszi szezonjába lépett.

Post has attachment
Az Országos Környezeti Kármentesítési Program (OKKP) immáron két évtizedes működése alkalmából rendeztek konferenciát a Herman Ottó Konferencia Központban 2016. november 16-án. A jubileumi tanácskozáson az eltelt húsz év eredményeit, tapasztalatait összegezték a szakemberek, majd kiemelt hangsúllyal tárgyaltak a program jövőjéről.

Post has attachment
A világ egyik vezető, és egyben leggyorsabban fejlődő szigetelésgyártó vállalata, a Knauf Insulation magyarországi marketingvezetőjével beszélgetett a Zöldunió. Fókuszban az energiahatékonyság és a vállalati innováció.

Post has attachment
Eddig még soha nem hozták kapcsolatba a szakemberek az ürüléket a hőmérsékleti változásokkal...

Post has attachment
A Sheffieldi Egyetem tudósai arra a következtetésre jutottak, hogy az úgynevezett futóáramlások is okozzák a szélsőséges időjárást.

Post has attachment
Az olaj nem marad ott, ahol kiömlött, más ökoszisztémákban is megjelenik.
Wait while more posts are being loaded