Profile cover photo
Profile photo
Dogma Design
2 followers
2 followers
About
Dogma Design's posts

Post has attachment
Vanaf nu is het ook mogelijk om live te chatten met een van onze medewerkers. Of als we er even niet zijn, dan kunt u een bericht achterlaten! Laat uw muisaanwijzer over het oranje chatbolletje onderin het scherm gaan en u kunt aan de slag!

Post has attachment
Vanaf je smartphone kun je van alles en nog wat met je social media doen. Met je website ook, maar dat is niet altijd even handig op zo’n klein scherm. Daarom is er de WordPress app! Als je een WordPress gebaseerde website hebt, dan kun je via deze app…

Post has attachment
Kim den Dunnen regelt dat wel! Dit jaar organiseert de 18-jarige Kim den Dunnen alweer voor de 3e keer het voetbaltoernooi ‘Voetbal is voor iedereen!’. Dit voetbaltoernooi voor mensen met en zonder beperking brengt mensen dichter bij elkaar.

Post has attachment
Websites voor blinden? Ik had eerlijk gezegd tot voor kort nooit stil gestaan bij het feit dat blinden en slechtzienden ook gewoon op internet zaten. Gewoon nooit aan gedacht. Dat gaat vaak zo. Als je niemand kent met een beperking, denk je er helemaal…

Post has attachment
Bijna klaar met de website van de KPJ Halsteren. Er moeten nog veel sponsoren bij, maar verder is hij af.

https://dogmadesign.nl/nieuwe-website-kpj-halsteren/


Post has attachment
Waarom wordt mijn website gehackt?

Veel mensen denken dat ze geen risico lopen. Waarom zou iemand immers de website van de lokale bakker, fietsenwinkel of groenteboer hacken? Die gedachtegang is logisch, maar klopt niet.

Lees hier hoe hackers uw website kunnen misbruiken en hoe u het kunt voorkomen!

https://dogmadesign.nl/nl_NL/waarom-wordt-mijn-website-gehackt/
Photo

Post has attachment
Wil jij met Kerst je zelf gekweekte champignons opeten? Dat kan!

Ik wist niet dat dit kon totdat Frank en Rian Govers mij vroegen hun website www.fragochamp.nl te bouwen. Zo leer je steeds nog wat bij!

Neem snel een kijkje op de website voor meer informatie.
Photo

Post has attachment
De Marjola Girls zijn het nieuwe seizoen niet alleen begonnen met een nieuw tenue, maar ook met een nieuwe website. Nieuwsgierig? Kijk op www.marjolagirls.nl
Photo

Post has attachment
Mooie flyer gemaakt voor Tienke van de Beeldvlinder. Haar nieuwe atelier aan de Kerkstraat 57 in Lepelstraat kun je aanstaande zondag 2 juni bewonderen tussen 14 en 17 uur tijdens de Kunstroute.
Photo

Post has attachment
't Bakkerinneke heeft deze zomer een leuke actie.
Photo
Wait while more posts are being loaded