Profile cover photo
Profile photo
Димитър Николов
19 followers
19 followers
About
Posts

БЛАГОДАРЯ ВИ!!!
Add a comment...

Post has attachment
Фритюрниците ще бъдат изхвърлени от кухните на всички детски градини в Бургас. Това заяви Димитър Николов на първото обучение по здравословно хранене на учителите и персонала от всички детски градини в общината. Над 200 директори, готвачи, здравни работници, фирми, обслужващи столовото хранене на учениците, много настоящи и бъдещи родители, изслушаха лекцията на един от най-добрите експерти по здравословно хранене в България – проф. Стефка Петрова. Тя е ръководител на националните проучвания на храненето и хранителния статус на населението в България, на осем международни проекта със СЗО, УНИЦЕФ, Харвардския университет в САЩ, Европейската комисия.
Add a comment...

Post has attachment
Започна безплатното саниране на бл. 27 в к-с „Славейков“. Жителите му бяха най- активни и затова блокът им беше първият, който бе одобрен за финансиране по Националната програма за енергийна ефективност.

Строителните дейности ще се извършват от общинската фирма „Чистота“. Вчера експерти запознаха живеещите в блока с етапите на ремонтните, както и какви материали ще бъдат използвани.  
#ДимитърНиколов   #Burgas   #Бургас  
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Млади архитекти дариха на Димитър Николов идеен проект за мини парк в бургаския квартал Ветрен.

Автори на красивата разработка са архитект Георги Долапчиев и инж. Валентин Вангелов, които живеят в квартала. Двамата са направили професионален идеен проект за пространството до училището във Ветрен. Той включва зелена зона за отдих, детска площадка за деца над три години и зона за спорт.   
#Бургас   #Burgas   #ДимитърНиколов   #Ветрен  
Add a comment...

Post has attachment
В Деня на поезията творците в Бургас влязоха в новия Дом на писателя. Там майсторите на перото ще провеждат литературни вечери, беседи, ще обменят мисли и коментари за културния живот. 

Домът на писателя беше открит със специална церемония, която сложи и началото на 18-то издание на Есенните литературни празници. На тържеството присъстваха творци от Бургас и цялата страна. Те определиха изграждането на красивия Дом на писателя и предоставянето му на пишещата общност като светло начинание без аналог в страната.

#Burgas   #ДимитърНиколов   #кмет  
Add a comment...

Post has attachment
Димитър Николов представи програмата си за управление на Бургас през следващите четири години. Тя стъпва върху няколко основни стълба:

Ускоряване на темпото;
Гарантирано финансиране;
Инвестиции в здравеопазването и образованието;
Масирано навлизане в комплексите;
Възраждане на емблематични сгради;
Отваряне на града към морето и езерата;
Отключване на икономическия потенциал. 
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded