Profile cover photo
Profile photo
De Vloerderij
5 followers -
De Vloerderij houten vloeren met smoelwerk.
De Vloerderij houten vloeren met smoelwerk.

5 followers
About
Posts

Post has attachment
Vloerverwarming Wordt Steeds Actueler.
Nieuwbouwwoningen worden tegenwoordig allemaal al uitgerust met vloerverwarming. Zelfs zijn er al systemen te koop die volledig op zonnepanelen kunnen draaien. Houten vloeren en Vloerverwarming is goed te doen met een juiste lamelplank. De Vloerderij levert zo''n super geschikte lamelplank voor vloerverwarming in al die 8 houten vloeren partner showrooms. Kom ze bekijken en je krijgt dan meteen een volledige info over vloerverwarming.
www.devloerderij.nl
Photo

Post has attachment
Een Houten Vloer Renoveren.
De Vloerderij verzorgt houten vloer renovatie door heel Nederland.
Al die houten vloeren die de laatste 20 jaar verkocht zijn hebben toch eens een grote opknapbeurt nodig. Zeker de eerste generatie houten vloeren zijn hier aan toe. Een houten vloer renoveren, dus opknappen is vaak een goede investering. Het woongenot wordt een stuk aangenamer met zo'n nieuw blinkende vloer. De Vloerderij regelt het vakkundig met een team van experts.
Een houten vloer renoveren is daarom bij ons in goede handen.
Vul op onze website het formulier maar in en je krijgt weer de allermooiste houten vloer voor een scherpe renovatieprijs.
Photo

Post has attachment
Ook In Papendrecht Liggen Ze.
Super inspirerende houten vloeren. In onze partnershowroom DOV Vloeren in Papendrecht liggen ze allemaal. Deze partneshowroom kon weleens de meest uitgebreide houten vloeren showroom van Zuid-Holland zijn.
De vloeren zijn scherp geprijsd maar zijn desondanks van zeer goede kwaliteit.
Kom kijken en overtuig van je toekomstige houten vloer.
www.devloerderij.nl al meer dan 20 jaar in Houten Vloeren.
Photo

Post has shared content
Een Houten Vloer Ademt Rust.
Het echte houten vloer gevoel ervaar je bij de Vloerderij met prachtige houten vloeren partnershowrooms door Nederland. Neem nu eens de Houtfabriek in Westbroek idyllisch gelegen tussen Amsterdam en Utrecht. Hier liggen ze ook al die inspirerende vloeren. Ga eens kijken.
Photo

Post has attachment
Een Houten Vloer Ademt Rust.
Het echte houten vloer gevoel ervaar je bij de Vloerderij met prachtige houten vloeren partnershowrooms door Nederland. Neem nu eens de Houtfabriek in Westbroek idyllisch gelegen tussen Amsterdam en Utrecht. Hier liggen ze ook al die inspirerende vloeren. Ga eens kijken.
Photo

Post has attachment
Houten vloeren showroom
We maakten een begin met een totale remake van onze houten vloeren showroom in Steenwijk. We plaatsten een mooie betaalbare eiken country vloer, bewerkt met een mooie Woca olie. Een prachtige kleuren trend. De Vloerderij heeft partner showrooms door heel Nederland, Steenwijk echter is wel de meest uitgebreide houten vloeren showroom. Kom de nieuwe houten vloeren trends maar eens bekijken.
Photo

Post has attachment
HOUTEN VLOEREN & KLEUREN

Houten vloeren en vooral de eiken uitvoeringen laten zich heel goed kleuren met de mooiste olietinten. Waar vroeger allerlei soorten lak gebruikt werden om eiken houten vloeren mee af te werken daar wordt vandaag de dag kleurolie voor gebruikt. Dit is het meest natuurlijke proces waar je aan kunt denken.
Olie is puur natuur en voor vloerolie wordt meestal lijnzaad gebruikt. Dus zo eco als maar kan. Als kleurtoevoeging wordt met een natuurlijke pigment gewerkt. Houten vloeren houden van natuurlijke afwerkingen en ze blijven daarom dan ook zo lang mooi. Het onderhoud gaat middels het dweilen met een scheut natuurzeep door de emmer water.
Jazeker, zo eenvoudig is dat. Ook zin in zo'n mooie houten vloer?, dan is de Vloerderij jouw partner.
Photo

Post has attachment
MASSIEF EIKEN BEDDEN

Bedden zijn er in alle soorten en maten, van klassiek tot modern., dat weten we allemaal.
Maar zijn we ook op de hoogte van die ene kleine groep van exclusieve maar zeker super betaalbare bedden? Nog niet.
Bekijk de foto dan maar eens van dit massief eiken bed, geweldig trendy en niet op elke hoek van de straat te koop. Het zijn eiken bedden met allure en buiten dat zijn ze niet af te krijgen.
Gewichtige en brutaal ogende eikenhouten bedden voor een zeer acceptabele prijs. Ze zijn gemaakt van massief Bourgondisch eiken en worden met de hand gemaakt. Wil je deze Brute Bedden eens bekijken?, dat kan in Eemnes en ook in Borgercompagnie (Gr)
Photo

Post has attachment
Met dakisolatie of gevelisolatie maar zeker ook vloerisolatie en dubbele beglazing bespaar je veel op je jaarlijkse energierekening. Het is super voor het klimaat en het geeft ook meer comfort in je woning en zoals gezegd, verlaagt het je energierekening. Ook niet te vergeten duurzame energie van diverse zonnepanelen uitvoeringen en denk ook eens aan zonneboilers, warmtepompen en niet te vergeten pelletkachels. Allemaal goed voor het milieu en ook voor je portemonnee.
Maar....Ook voor je houten vloer, want de temperatuur en luchtvochtigheid blijven veel constanter met een goede woningisolatie. Hout werkt veel minder als de omgeving constant is en dit geldt niet alleen voor houten vloeren maar ook voor muziekinstrumenten. 
Photo

Post has attachment
Houten vloeren geliefd in Leeuwarden.
De vloeren van de Vloerderij in Leeuwarden zijn nog steeds onverminderd populair en Jan Kleefstra verkoopt niet alleen deze aantrekkelijk vloeren collectie, maar legt ze ook.
Hiernaast is Jan een vakkundig parket- en houten vloeren restaurateur en werkt regelmatig voor verzekeringen. Ook renoveert Jan vloeren in heel Noord Nederland. Heb jij een houten vloer die eindelijk eens aan een opkikkertje toe is?, neem dan contact op met de vloerderij
Wait while more posts are being loaded