Profile cover photo
Profile photo
Denda Games
50 followers -
De leukste Nederlandstalige online en download spelletjes, meer dan 1000 spelletjes!
De leukste Nederlandstalige online en download spelletjes, meer dan 1000 spelletjes!

50 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Organiseer een rommelmarkt en breng de tuin van Austins familie weer tot leven in “Gardenscapes 2”, een uitdagende en uiterst vermakelijke combinatie van een zoek en vind spelletje en een time management spel!

Wanneer je goede vriend Austin terugkeert naar zijn ouderlijk huis treft hij de tuin uit zijn herinneringen in een meelijwekkende en verwaarloosde staat aan. Helaas heeft Austins familie niet genoeg geld om de benodigde reparaties uit te voeren maar gelukkig heb jij een goed idee. Help Austin, ontmoet zijn ouders en organiseer een grote rommelmarkt. Je zult zien dat je in een mum van tijd genoeg geld bij elkaar gesprokkeld hebt om de eens ontzagwekkende tuin weer in oude glorie te herstellen!

Nodig buren uit en verken de kamers van het huis om de voorwerpen te vinden die ze willen kopen. Treuzel niet want als de kopers te lang moeten wachten zullen ze minder diep in de buidel tasten. Tijdens het opruimen zal je oude foto’s en aandenkens vinden waarmee je een nostalgisch familiealbum samen kunt stellen. Maak gebruik van speciale hints, vind extra geld en hou de klanten tevreden! Wanneer je genoeg verkocht hebt, kun je de tuin opknappen. Kies uit tal van prachtige accessoires om de tuin helemaal naar je zin te maken en sta versteld van het geweldige eindresultaat!

Gratis uitproberen?
http://www.denda.com/store/product/10090033-gardenscapes-2
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Na het succesvolle time management spel Royal Envoy is dan nu ook Royal Envoy 2 beschikbaar!

Dit keer weer aan jou de taak om de koning te dienen. De koning heeft opnieuw een beroep op jou gedaan als hij hoort dat Midgewest in de puin ligt.

Door slecht management en verwaarlozing is het ooit zo welvarende gebied stuurloos geworden.

Jij als succesvolle stadsplanner moet het koninklijke bevel uitvoeren en proberen Midgewest weer goed op de kaart te zetten!

Neem ook eens een kijkje bij het eerste deel van ‘Royal Envoy’ en maak je collectie compleet!

Kenmerken:

werk samen met de trouwe Cedric en pak de nieuwe uitdaging van de koning aan in dit tijdmanagement-vervolg.
geef leiding aan zijn onderdanen tijdens het bouwen van huizen, oplappen van fabrieken en nog veel meer.
verken oude grotten en vergeten mijnen in meer dan 60 geweldige levels.
Volledig Nederlandstalig.

Royal Envoy 2 Gratis uitproberen? 
http://www.denda.com/store/product/10090022-royal-envoy-2
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Los een vermissingszaak op aan de hand van een kristallen muiltje in “Detective Quest: The Crystal Slipper Collector’s Edition”, een sprookjesachtig zoek en vind avontuur!

Je hulp als detective wordt ingeroepen door een man die je vraagt om de vrouw waar hij van houdt op te sporen. Even lijkt het een doodgewone vermissingszaak maar je enige aanknopingspunt is….een kristallen muiltje! Je nieuwbakken cliënt is een prins uit een afgelegen mysterieus land. Reis naar een sprookjeswereld en geniet van tal van extra’s in Detective Quest: The Crystal Slipper Collector’s Edition”!

Kan jij de vrouw opsporen die het hart van de prins veroverde en toen verdween? Het betoverende land zal het uiterste van je detectivevaardigheden vergen. Speel intrigerende zoek en vind scènes en tal van prachtige minigames. Je zult veel ongewone en bijzondere wezens tegenkomen en vriendelijke dieren bieden hun hulp aan. Deze uitgebreide Collector’s Edition biedt je bovendien een toverachtig bonushoofdstuk, een geïntegreerde spelgids, kleurrijke wallpapers en nog veel meer! Red een lieflijk koninkrijk voordat het te laat is. Alleen jij kan de mysterieuze eigenaresse van het bijzondere schoeisel opsporen!
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded