Profile cover photo
Profile photo
De Leuf
2 followers
2 followers
About
Posts

Post has attachment
Public
Na enkele heerlijke weken vakantie, zijn we toch ook weer heel blij vandaag weer aan de slag te gaan in Ubachsberg. We laten ons niet gek maken door het druilerige weer, maar blijven gewoon in zomerse vakantiesferen met o.a. de inmiddels traditionele Zomer Special:

http://www.deleuf.nl/nl/specials/vier-de-zomer-special-%E2%82%AC99-all

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Public
Onze reizigers, Robin Van de Bunt en Thijs Gerards hebben gelukkig weer een wifi-hotspot weten te vinden in het verre Vietnam, zodat u weer kunt meegenieten van hun belevenissen in Vietnam:
http://www.deleuf.nl/nl/blog/proevend-zonnend-kajakkend-door-vietnam

Post has attachment
Public
De carnavalsperiode is een feestelijke tijd, maar doorgaans niet de meest culinaire... Omdat wij zelf onze deuren een weekje sluiten tijdens de carnaval, maar u toch goed verzorgd willen achterlaten bieden we deze week een mooie all-in "Pré-Carnavalsspecial"aan.

Post has attachment
Public
Onze eerste week is - zoals verwacht- voorbijgevlogen! Wat een totale waanzinnige overdosis aan indrukken, ervaringen en smaken... Jeannette heeft de behendigheid om voor een maand aan ervaringen met Japanse efficiëntie in een paar dagen te proppen. Nog vol van onze belevenissen in Narita en Tokyo staan we alweer op het punt om in de trein naar Osaka te stappen. Voordat het zover is geven we een klein inkijkje in onze eerste week aan de hand van een paar (willekeurige!) hoogtepunten;

http://www.deleuf.nl/nl/blog/onze-eerste-belevenissen-japan

Post has attachment
Public
Op donderdag 16 februari aanstaande organiseren wij, in samenwerking met Goessens, weer een fantastische Wine & Dine. Tijdens dit culinaire concept kunt u op één avond kennis maken met het veelvuldig bekroond Toscaans wijnhuis Brancaia en tegelijkertijd genieten van een heerlijk 4-gangen diner.
http://www.deleuf.nl/nl/specials/16-februari-wine-dine-%E2%82%AC99-all

Post has attachment
Public
Wat ons betreft is élke gelegenheid om een avondje gezellig samen te genieten een goede, maar Valentijnsdag... is toch wel één van onze favorieten. Ook dit jaar halen we weer alles uit de kast om u een bijzonder, romantisch diner te bezorgen!

http://www.deleuf.nl/nl/specials/14-februari-valentijnsspecial-4-gangen-all-%E2%82%AC99

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded