Profile cover photo
Profile photo
de Glutenvrije Bier Specialist VOF
5 followers
5 followers
About
Posts

Post has attachment
De zomervakantie zit er helaas voor de meesten van ons (bijna) al weer op. Om het zomerse gevoel toch nog wat langer vast te kunnen houden hebben wij onze zomerse witbieren in de aanbieding gedaan.
Koop deze lekkere glutenvrije witbieren op https://www.bierglutenvrij.nl/glutenvrij-bier-per-soort/witbier.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Op veler verzoek toegevoegd aan ons assortiment: Saxon.
Saxon bier is een glutenvrij bier dat verkrijgbaar is in blik. Ideaal dus om mee te nemen op vakantie, tijdens een dagje uit of voor gewoon tussendoor. Lekker makkelijk en lekker smaakvol. Saxon bier is een licht bier met een alcoholpercentage van slechts 4,1%.
https://www.bierglutenvrij.nl/Sinebrychoff-Saxon-50cl
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Het eerste glutenvrije ondergistende witbier: die Bio Weisse Hell Glutenfrei.

Die Bio Weisse Hell Glutenfrei is het eerste glutenvrije en biologische witbier dat volgens Oostenrijkse traditie is gebrouwen. Het ondergistende bier is heerlijk zacht en drinkt makkelijk weg en heeft een alcoholpercentage van 5,2%. Het bier heeft een mooie schuimkraag, een geurig aroma, een heerlijke smaak en doet absoluut niet onder voor een normaal glutenbevattend witbiertje.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op de productpagina van die Bio Weisse Hell Glutenfrei: http://www.bierglutenvrij.nl/die-weisse-die-bio-weisse-hell-glutenfrei-33cl
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Pionier Glutenfrei Pilsener: een echt Duits bier

Het eerste glutenvrije bier dat is gebrouwen volgens het Duitse Reinheitsgebot.

Pionier Glutenfrei Pilsener is het eerste glutenvrije bier dat gebrouwen is volgens het Duitse Reinheitsgebot. Dus alleen water, gerst en hop: de basis van bier. Het heeft een alcoholpercentage 4,5%. Pionier Glutenfrei Pilsener is door de Deutschen Zöliakie-Gesellschaft gecertificeerd als officieel glutenvrij.
Het bier kenmerkt zich door krachtige amberkleur, met een onmiskenbare smaak en een subtiele hopbitterheid die zo kenmerkend is voor Duitse pilseners.

Meer informatie kunt u vinden op de productpagina van Pionier Glutenfrei Pilsener: http://www.bierglutenvrij.nl/Pionier-Glutenfrei-Pilsener-33cl
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Bon Samaritain Blonde in een nieuw jasje: nieuw etiket op fles van Bon Samaritain Blonde.

Brasserie Artésienne zal de komende tijd overstappen op nieuwe frisse etiketten. Bon Samaritatin Triple was het eerste bier waar deze verandering is doorgevoerd. En nu is Bon Samaritain Blonde aan beurt. Gelukkig blijft de smaak ongewijzigd: het is en blijft een bier van hoge gisting met een geweldige smaak en een alcoholpercentage van 6%. Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op de productpagina van Bon Samaritain Blonde: http://www.bierglutenvrij.nl/Brasserie-Artesienne-Bon-Samaritain-Blonde-33cl
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Nu ook glutenvrij bier voor diabetici

Caulier Blonde Gluten Free is suikervrij en koolhydraatarm.

Caulier Blonde Gluten Free is een suikervrij en koolhydraatarm blond bier van hoge gisting. Het bier heeft een extreem lage glycemische waarden en weinig calorieën: tot wel 30% minder dan vergelijkbare bieren. Caulier Blonde Gluten Free is een goudblond van kleur met een mooi en stevig schuim. Caulier bieren zijn daardoor bij uitstek geschikt voor diabetici en voor diegene die een koolhydraatarm dieet willen volgen maar toch van een heerlijk biertje willen genieten.

Meer informatie is te vinden op de productpagina van Caulier Blonde Gluten Free: http://www.bierglutenvrij.nl/Pionier-Glutenfrei-Pilsener-33cl
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Bon Samaritain Triple in een nieuw jasje
Nieuwe fles voor Bon Samaritain Triple.

Brasserie Artésienne zal de komende tijd overstappen op nieuwe frisse etiketten en nieuwe flessen. Bon Samaritatin Triple is het eerste bier waar deze verandering is doorgevoerd. Gelukkig blijft de smaak ongewijzigd: het is en blijft de lieveling van onze klanten onder de tripel bieren met een krachtige smaak en een stevig alcoholpercentage van 9%.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op de productpagina van Bon Samaritain Triple: http://www.bierglutenvrij.nl/Brasserie-Artesienne-Bon-Samaritain-Triple-33cl
Add a comment...

Post has attachment
To-Øl – Reparationsbajer Gluten Free: een nieuwe IPA uit Denemarken. Een glutenvrij herstelbier voor de day-after?

Of een herstelbier, of zoals de Deense brouwerij To-Øl het zegt een reparationsbajer, echt werkt laten we maar in het midden. Feit is wel dat To-Øl Reparationsbajer Gluten Free een nieuwe glutenvrije Amerikaanse style IPA met 5,8% alcohol is. Deze heerlijke American Pale Ale wordt in België gebrouwen en is een helder oranje bier met een vol aroma van karamel, abrikoos, sinaasappel en perzik die onderling goed in balans zijn.

Meer informatie kunt u vinden op http://www.bierglutenvrij.nl/To-Ol-Reparationsbajer-Gluten-Free-33cl
Add a comment...

Post has attachment
Brasserie Artésienne heeft haar assortiment met glutenvrije bieren uitgebreid met een heerlijk hoppig en fris bier.
Bon Samaritain Hoppy is een dubbel bier van hoge gisting met een volle smaak. Het is niet-gecentrifugeerd, troebel, niet gepasteuriseerd en natuurlijk nagistend op de fles. Wat Bon Samaritain Hoppy uniek maakt is dat het een dubbel bovengistend glutenvrij bier is (< 2,5 ppm) dat is gemaakt van gemoute gerst met lekker veel hop. En dat proef je: doordat het bier niet wordt gefilterd is er een prachtig troebel gekleurd en heerlijk hoppig smaakvol bier ontstaan dat misschien wel te lekker is! Door een speciaal procedé waarbij de gluten worden verwijderd, ontstaat een bier dat zich zonder enige twijfel kan meten met glutenbevattende bieren. Daarom een perfect bier voor liefhebbers van bier, al dan niet met een glutenintolerantie!

Meer informatie kunt u vinden op http://www.bierglutenvrij.nl/Brasserie-Artesienne-Bon-Samaritain-Hoppy-33cl
Add a comment...

Post has attachment
Het voorjaar komt eraan, daarom is het tijd voor een nieuw witbier: Daas Witte.
Daas Witte is een troebel gekleurd witbier met een mooie witte schuimkraag dat nagistend is op de fles. Net als de andere bieren van Daas heeft ook dit bier minder dan 5 ppm aan gluten.
Meer informatie kunt u vinden op de product pagina http://www.bierglutenvrij.nl/daas-witte-33cl
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded