Profile cover photo
Profile photo
Danseløvene AS
58 followers
58 followers
About
Posts

Post has attachment
Skal du gifte deg? Vi hjelper deg med brudevalsen.
Våre profesjonelle instruktører har lang erfaring med å hjelpe brudepar med brudevals eller bryllupsdans. Vi hjelper deg med dansen til den stor dagen.
Add a comment...

Post has attachment
Utdrikningslag i Oslo for guttelag og jentelag.
Mange skal gifte seg på sommeren og utdrikningslag for brud og brudgom skal planlegges. En spennende aktivitet for alle, enten det er gutte- eller damelag er en dansetime skreddersydd for utdrikningslaget. Se vårt store og spennende tilbud av danse utdrikningslag.
Add a comment...

Post has attachment
Dansekurs i Oslo!

Meld deg på vinterens/vårens nye dansekurs nå. Vi har lansert den nye kursplanen og påmeldingen har startet. Barn, ungdom og voksne - et av Oslos største dansetilbud. Oppstart 23. - 26. januar 2017.
Add a comment...

Post has attachment
Swingkurs Oslo
Meld deg på swingkurs nå. Swing er en av dansestilene man har mest behov for når man er ute og danser i sosiale sammenhenger. Lær hvordan man beveger seg rytmisk med en partner samtidig som du lærer spennende variasjoner. Idéene som swingen er tuftet på kan også fint brukes til å bevege seg til annen type musikk enn typisk swingmusikk. Vi har swingkurs som 13 ukers dansekurs og helgekurs.
Add a comment...

Post has attachment
Salsakurs Oslo
Meld deg på salsakurs, en morsom og lærerik aktivitet. De grunnleggende prinsippene i salsa er nyttig å kunne når man er ute på julebord, firmafest ol. Vi underviser Cubansk salsa på våre salsakurs i Oslo.
Add a comment...

Post has attachment
Underholdning på julebord i Oslo!
Julebord sesongen er snart i gang. Danseløvene har i mange år jobbet med ulike danseopplegg og underholdning for firmafester og julebord for å skape ekstra god stemning på arrangementet. Vi har en stor variasjon i underholdning og opplegg som vi tilbyr til slike anledninger slik at vi kan tilby noe for enhver smak. Kontakt oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe dere med å sette prikken over i'en på deres julebord!
Add a comment...

Post has attachment
Danseskolen har nå lasert kursplanen for dansekurs som starter opp i mai, 2016. Meld deg på vårens spennende dansekurs nå. Vi har et av Oslos aller største dansetilbud for barn ungdom og voksne. Gå sommeren i møte med litt danseundervisning.
Add a comment...

Post has attachment
Påmeldingen til høstens dansekurs er god i gang. Meld deg på dansekurs i dag. Vi har et av oslos aller største dansetilbud for barn, ungdom og voksne. Gå inn og se på vår kursplan for å finne dansekurset som passer for deg. Oppstart 31.08-03.09.
Add a comment...

Post has attachment
Vi har nå lansert ny kursplan for dansekurs høsten 2015. Meld deg på høstens spennende dansekurs nå, vi har et av oslos største dansetilbud for barn, ungdom og voksne. http://www.danselovene.no/dansekurs-hos-danselovene-danseskole-i-oslo/
Add a comment...

Skal du gifte deg? Nå er det tid for å booke timer for å lære brudevals/bryllupsdans til den store dagen. Danseløvene er en av oslos største danseskoler på brudevalsundervisning. For mer info, gå inn på www.danselovene.no/brudevals.html
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded