Profile cover photo
Profile photo
Danhost ApS
84 followers -
Få altid hjælp til din hosting - Danhost tilbyder hostingprodukter af høj kvalitet og med dyb funktionalitet. Følg Danhost på Google+ og snup de brugbare informationer, som vi så gerne deler med dig.
Få altid hjælp til din hosting - Danhost tilbyder hostingprodukter af høj kvalitet og med dyb funktionalitet. Følg Danhost på Google+ og snup de brugbare informationer, som vi så gerne deler med dig.

84 followers
About
Danhost ApS's posts

Post has attachment
NYHED 🎈
Alle med #webshop hos Danhost har nu fået et gratis modul til Facebook Produkt Feed, så du kan annoncere for dine varer direkte på Facebook. #startup #selvstændig #ecommece

- Læs mere her:
https://mit.danhost.dk/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=366
Photo

Post has attachment
Hvad tænker du om den øgede sikkerhed på Dankortet?

Sikkerheden i forbindelse med nethandel i Danmark bliver øget i januar 2017. Alle betalinger over 450 DKK med alm. Dankort vil blive valideret med en ekstra kode, da risikoen for misbrug er størst ved større køb. ➝ Like, eller smid gerne en kommentar.
Photo

Post has attachment
Gør din webshop klar til #BlackFriday2016 - Danhost giver 7 fede tips til, hvordan du sælger mere på BLACK FRIDAY: Danhost på Facebook: www.facebook.com/danhost.aps ← Vi starter næste uge!

#ecommerce #iværksætter #business
Photo

Post has attachment
Brith fra www.Nokoma.dk har nu startet webshop hos Danhost ★★★ Du ønskes mange gange tillykke med lanceringen af din nye #webshop ❤ Brith har været så sød at sende os en mail med stor ros til vores supportafdeling og hun er undervejs kommet med et par forslag til forbedringer: " ... Sidst vil jeg rose jer for at være lydhør overfor ønsker til forbedringer/ændringer i layout. F.eks. det med, at man selv kan vælge rækkefølgen på produkterne. Det glæder jeg mig voldsomt til, kommer op at køre."

Vi kan med glæde informere om, at denne funktion bliver tilgængelig i alle webshop i næste opdatering af webshoppen, så man selv kan udvælge specifikke produkter, der skal vises øverst i kategorierne.

Besøg webshoppen her: www.nokoma.dk
www.danhost.dk/webshop

#startup   #iværksætter    #ehandel   #Marketing   #ecommerce   #onlineshopping   #onlinebusiness #selvstændig  
Photo

Post has attachment
Det afspejler sig uden tvivl i din #webshop, hvis du holder af dit arbejde. Lad din personlighed skinne igennem og kunderne vil elske dig - Keep having fun ❤ #Danhost #DK #ehandel #iværksætter #success #quote 
Photo

Post has attachment
★★★ #Office365   er virkelig blevet populært, både blandt private og virksomheder Og dette er ikke uden grund ... ✔ Læs her: https://danhost.dk/office-365-til-virksomheder om at du både kan dele filer via OneDrive Business, + email + Outlook og meget mere
Photo

Post has attachment
★★ Øg salget på din webshop (1 af 3) ★★
Mellem 30 og 60 % efterlader varer i kurven uden at gennemføre købet. Vi sætter i de næste 3 uger fokus på, hvordan du, som webshopejer, kan konvertere flere indkøbskurve til reelle ordrer.
https://mit.danhost.dk/link.php?id=102 - Læs hvordan tøjbutikken Part of Me har øget deres #konverteringsrate med 10 % blot ved at tilbyde en helt ny betalingsform på deres webshop. På tirsdag kommer NÆSTE artikel i serien: ”Forstå dine kunder bedre og øg salget”. Følg #Danhost på G+, så du ikke går glip af noget.

Post has attachment
Fra januar #2016 har vi hos Danhost tilbudt et helt nyt system, som er installeret på alle servere. Systemet kontrollere, at der ikke er sikkerhedshuller i din hjemmeside. → www.danhost.dk

Mange hjemmesider bliver #hacket på grund af et sårbart #CMS system og ikke på grund af deres hostingudbyder. Sikkerhedshullerne skal lukkes, for at sikre hjemmesiden imod eventuelle #hackerangreb . Vores nye system, kaldet Patchman, kan løse langt de fleste sikkerhedshuller i de 30 mest brugte CMS systemer, f.eks. #WordPress   #Drupal og #Joomla 
Photo

Post has attachment
Forkæl dine kunder
Nu nærmer vi os den berømte valentinsdag - Har du webshop, så er det med at udnytte det fuldt ud! På #Facebook har vi skrevet 3 eksempler på, hvordan du kan belønne dine kunder på #Valentinsdaghttps://www.facebook.com/danhost.aps 
Photo

Post has attachment
Pakkelabels.dk
Vi har i dag modtaget denne flotte gave med luksus chokolade fra Pakkelabels.dk. Det vil vi gerne sige tusind tak for. Samtidig vil vi rose Pakkelabels.dk for deres gode service, da vi arbejder tæt sammen med dem i forbindelse med vores webshop løsning.

#Pakkelabels.dk gør det nemt og effektivt for nystartede #webshops at tilbyde billig forsendelse med Post Danmark og GLS - Priser, som man ellers kun kan få ved stordriftsaftaler.

Rigtig godt arbejde!
Giv et + for Pakkelabels.dk

Udvalgte fordele ved Pakkelabels:
https://mit.danhost.dk/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=271 
Photo
Wait while more posts are being loaded