Profile cover photo
Profile photo
Daarom.com
10 followers
10 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Mobiel is een centraal onderdeel bij klantcontact. De klant wil de juiste info op het juiste moment. Helrmaal mee eens: take into account consumer intent, context and desired outcomes.

Brands must aim to become the stewards of productive, assistive and positive mobile experiences without compromise. Mobile empowers consumers, delivers better results and in turn, builds stronger relationships.

#cx #mobilemarketing
Add a comment...

Post has attachment
People, Process, Technology, de belangrijkste ingrediënten voor digitale transformatie. Leuke inzichten op de meest uitdagende component 'people' in deze publicatie. Wees helder over de rol een de invulling en het aandacht aan eigenaarschap van data en digitaal. Meer in bijgevoegde publicatie.

PS. Forbes heeft een prima content marketing praktijk. Veel goede content om het aanbod van de Forbes Community onder de aandacht te brengen. Zo doe je dat dus 👍

#contentmarketing #digitaletransformatie
Add a comment...

Post has attachment
Een goed CRM is zelden afdoende voor een goede customer experience optimalisatie operatie. Forbes schreef een korte introductie over Customer experience technologie. Lees weet met over via bijgevoegde link.

#cx #cxo #crm #customerexperiencetechnology #CustomerCentricity
Add a comment...

Post has attachment
Begin bij de klant en de manieren waarop die gebruik maakt van jouw aanbod. Ontwikkel vanuit dat inzicht het aanbod. Design Thinking en Agile Marketing voor een sterke concurrentiepositie en duurzaam succes. Lees er meer over in dit artikel.

#designthinking #agilemarketing #customerexperiences
Add a comment...

Post has attachment
Zo zet je het meteen van conversies op in AdWords' nieuwe interface
Add a comment...

Post has attachment
Mary Meekers roemruchte internet trends report is weer uit. Lees hier de duiding en de 2016 slide deck.
Add a comment...

Post has attachment
Wordpress slaat een nieuwe weg in en migreert naar een Javascript omgeving met API's die deur openen naar veel nieuwe mogelijkheden. Een grote verandering, voor een zeer succesvol platform. Disrupting itself om bij de tijd te blijven. Geweldig!

Lees hier hoe de WordPress founder Matt Mullenweg deze ontwikkeling ziet.
Add a comment...

Post has attachment
Email marketing blijft een krachtige touch point in een gebalanceerde online marketing strategie. Het krijgt niet altijd meer de aandacht die het verdient. In het bijgevoegde artikel lees je dat software gigant SAP veel waarde haalt uit zijn mailinglist.

Goed ook dat SAP gebruik maakt van het WordPress cms. Voor de mailinglist gebruiken ze een opgevoerde plugin en Mailchimp. Allemaal daarom.com favorieten ;) Helemaal goed;

We modeled our pop-up after the one right here on the CMI blog using the Pippity Popup plug-in for WordPress. And we set up an account with MailChimp, which automatically pulled our articles into a branded template for daily newsletter distribution.

Wil je dat ook? We helpen je er graag mee op weg!

http://contentmarketinginstitute.com/2015/06/subscribers-content-marketing-success/

#WordPress #onlinemarketing #emailmarketing
Add a comment...

Post has attachment
Google toont jaarlijks op haar Google I/O developer conference de behaalde resultaten en nog leuker, wat we het komend jaar kunnen verwachten. De bijgevoegde video van de 'keynote' gaat ondermeer in op de mobiele revolutie, wat we kunnen verwachten van de nieuwe Android M versie, welke nieuwe mogelijkheden de Android Wear smartwaches binnenkort krijgen en nog veel meer.

Gun jezelf en blik in de nabije toekomst met de Google I/O keynote registratie:
https://youtu.be/7V-fIGMDsmE

Op het YouTube channel van Google developers vind je nog veel meer inspirerende video's van de diverse presentaties. Enjoy!
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded