Profile cover photo
Profile photo
CYLEX Tudakozó
75 followers -
cégkatalógus, cégadatbázis, cégprofilok, cégbemutatók, adatbázis, cégtudakozó, online tudakozó
cégkatalógus, cégadatbázis, cégprofilok, cégbemutatók, adatbázis, cégtudakozó, online tudakozó

75 followers
About
CYLEX Tudakozó's posts

Post has attachment
2017.02.26 -ig Benke Árnyékolástechnika, Pécs 30% kedvezményt ad redőnyre, napellenzőre, árnyikára, reluxára, szúnyoghálóra, szalagfüggönyre, rolettára, harmonika ajtóra és műanyag nyílászáróra ha a Cylexre hivatkozik!
http://bit.ly/2lrkPUi

Post has attachment
ParfümPartner hölgyeknek szóló ajánlata most maga a legendás Dolce & Gabbana szintézis - a hagyományos és kortárs, a spirituális és érzéki - továbbfejlesztett változata. A Dolce & Gabban Pour Femme Intense a kifinomultság és az erőteljesség kontrasztjával játszó, fényűző illat. Hugo Boss - Boss Bottled Night az éjszaka titokzatosságával vonzza a hölgyeket, így nem hiányozhat a hódításra induló férfi eszköztárából. Ráadásul most az árak is nagyon vonzóak! Mindkét illat 70 % kedvezménnyel rendelhető meg 2017 február 21-ig!


Post has attachment
Landhaus Ungarn-Lux Cecília, Győr 10% kedvezményt ad ingatlan értékbecslésre Győr és környékén!


Post has attachment
Hivatkozzék a Cylex -re és Benke Árnyékolástechnikától kérjen rendkívüli 30% kedvezményt! Redőnyre, napellenzőre, árnyikára, reluxára, szúnyoghálóra, szalagfüggönyre, rolettára, harmonika ajtóra és műanyag nyílászáróra!
http://bit.ly/2lrkPUi

Post has attachment
20 %kedvezmény! Tetők, kémények, előtető építése javítása, polikarbonát fedés, tető csere, zsindelytető-, palatető-, lapos-tető szigetelés esetén TÓTH JÁNOS KIVITELEZŐ felajánlásával!

Post has attachment
A hölgyeknek egy könnyű, légies luxus illat. A Gucci Premiere elegáns kisugárzású, kifinomult illat. A férfiaknak pedig a finoman fűszeres Dolce & Gabbana The One for Men Eau de Parfum változata. Mind a két parfüm 70 % kedvezménnyel rendelhető ParfümPartner - parfumpartner.hu, Kistarcsa -nál 2017 február 14-ig!


Post has attachment
Küldjön kedvesének egy gyönyörű rózsadobozt vagy virágcsokrot Valentin napra az Apropó Virágküldő Szolgálat És Virágbolt Debrecen -nel.
20 szál Vörös rózsából készült Mysterious Roses London virágdoboz 16900 Ft. -ért!
A feltüntetett ár tartalmazza: a dobozt, az üdvözlőkártyát és a házhoz szállítás díját Debrecen táblán belül 2017.02.10 ig..
Megrendelés leadása előtt telefonos vagy e-mailes egyeztetés szükséges!!! A kedvezmény beváltásához, hivatkozzon a Cylex Tudakozóra!
http://bit.ly/2klXTYE

Post has attachment
EXTRA AKCIÓ! Minden ZSÁKOS kiszerelésű ACANA és ROYAL CANIN kutyatápunk most 15% kedvezménnyel az Elite Állateledel és Kutyakozmetika, Szigethalom -tól 2017.02.28 -ig!!


Post has attachment
Nem sokára itt van Valentin napja, amikor ajándékot adunk annak, akit szeretünk.
Elsősorban a szerelmesek ünnepeként ismerjük leginkább, de sokan vannak azok is, akik barátjukat,szeretteiket is köszöntik.
Mondd el nekik,hogy igazán fontosak Neked!

Lepje meg párját,vagy szerettét egy frissítő,relaxáló masszázzsal!
BELLA masszázs -tól Valentin napi Ajándékutalvány+meglepetés!

Post has attachment
Hitelestanácsadó.hu /Credithill Veszprém/ 10% kedvezményt ad a banki költségekből!

Wait while more posts are being loaded