Profile cover photo
Profile photo
Cik Tie
1,395 followers -
Permudahkan dan jangan susahkan
Permudahkan dan jangan susahkan

1,395 followers
About
Posts

Post has attachment
Public
5 Tips Mudah Menjadikan Tahun Baru Cina lebih bersih dan segar
5 Tips Mudah Menjadikan Tahun Baru Cina lebih bersih dan segar | Hari yang dinanti-nanti sudah hampir tiba dan Tahun Baru Cina juga hanya sebulan lagi untuk diraikan. Adakah anda bersedia untuk menyiapkan kediaman anda sempena sambutan tahun baru ini? Kita ...
Add a comment...

Post has attachment
Public
SEGMEN DROP YOUR LINK!
Selamat pagi dan selamat berhujung minggu korang !! Nak kemana tu, cantik² dan wangi² semuanya.. sepagian dah nak keluar. Ciktie masih punya kerjaan lagi yang belum beres. Seronoknya dapat merehatkan diri kan hikhik. Sementara ciktie nak turun bawah selesai...
Add a comment...

Post has attachment
Public
Add a comment...

Post has attachment
Public
Add a comment...

Post has attachment
Public
DIY Cushion Made by PrintCious
Awal-awal tahun camni memang tak sah kalau tak buka website Printcious ! Macam-macam gift idea/ custom made boleh didapati dari websitenya tu. Semua lawa-lawa dan cantik-cantik belaka. Ada tu sampai taktau nak pilih custom made yang mana satu. Nampak lebih ...
Add a comment...

Post has attachment
Public
DIY Cushion Made by PrintCious
Awal-awal tahun camni memang tak sah kalau tak buka website Printcious ! Macam-macam gift idea/ custom made boleh didapati dari websitenya tu. Semua lawa-lawa dan cantik-cantik belaka. Ada tu sampai taktau nak pilih custom made yang mana satu. Nampak lebih ...
Add a comment...

Post has attachment
Public
Cik Tie commented on a post on Blogger.
Subhanallah, cantiknya
Wordless Wednesday - Jom Pi Kerja
Wordless Wednesday - Jom Pi Kerja
lensafikiran.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Public
Penangan Tempias Ribut Tropika Pabuk
Sepatutnya entry ni dah published  minggu lepas lagi tapi disebabkan kesibukan sikit terbawa sampai ke hari ini. Kiranya throwback ajelah ni. Penangan Tempias Ribut Tropika Pabuk Seharian bumi Pengkalan Chepa dibasahi hujan. Bermula dari malam 2hb sampailah...
Add a comment...

Post has attachment
Public
Resepi Mudah : Bubur Kacang Hijau
Dah lama tak makan bubur kegemaranku yang satu ni. Suka sangat nak-nak dapat makan dengan roti ataupun buat aiskrim. Nyum..nyummm..nyummm sedap beb memang tak tipu. Dalam mudah-mudah nak masak bubur kacang ni. Kalau ter miss satu bahan tak best juga. Sesete...
Add a comment...

Post has attachment
Public
8 Juta Special Bloglist Sayidah Napisah
Wahh, tahniah !! Dah cecah 8 juta pv dah blog dia. Ciktie duk merangkak tak habis-habis lagi ni. Jealous juga tengok pv orang mencanak-canak naik camtu. Jadi kat sini ciktie nak tya. Apa rahsianya dapat update entry meletop-letop macam tu ye?? Lagi 1, setia...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded