Profile cover photo
Profile photo
Crozilla
16 followers -
Pronađi dom na crozilla.com
Pronađi dom na crozilla.com

16 followers
About
Posts

Post has attachment
Public
Titulu najtraženijeg grada i u listopadu je ponio Zagreb, u kojem su se najviše pretraživali stanovi za prodaju i najam, a velika je potražnja vladala za novogradnjom.
Inozemni posjetitelji oglasnika Crozilla.com koji su pokazali interes za nekretninama na našem području, u najvećem su broju dolazili iz susjedne Bosne i Hercegovine, zatim iz Njemačke, Slovenije i Švicarske, a najviše su pretraživali ponudu stanova koji se prodaju u Zagrebu, te ponudu kuća u gradovima na moru.

Post has attachment
Public
Zagreb, Poreč, Rijeka, Šibenik i Split – samo su neki od gradova u kojima su se na oglasniku za nekretnine Crozilla.com oglašavane vrijednosti novih stanova penjale i preko 4000 eura po kvadratnome metru, dok su se, u isto vrijeme, kvadrati jeftiniji i od 1000 eura mogli pronaći u Zagrebu, Varaždinu, Rijeci ili Osijeku.

Post has attachment
Public
Stanove za klasični, dugoročni najam u Zagrebu je sve teže pronaći, a jedan od glavnih razloga svakako je njegov turistički procvat i velika potražnja stranih i domaćih turista za dnevnim najmom zbog čega se velik broj vlasnika stanova, radi veće zarade, okrenuo tom načinu iznajmljivanja.

Post has attachment
Public
Usporedimo li ih sa stanovima, podaci oglasnika Crozilla.com pokazali su kako su kuće imale preko 20 posto niže cijene.

Post has attachment
Public
Podaci oglasnika Crozilla.com pokazali su kako su, unatoč velikoj potražnji, cijene novogradnje u pojedinim gradovima uz more ipak zabilježile pad vrijednosti.

Post has attachment
Public
Podaci oglasnika za nekretnine Crozilla.com pokazali su kako su se prosječne oglašavane cijene stanova i kuća na zagrebačkom području nastavile kretati uzlaznom putanjom.

Post has attachment
Public
Analiza oglasa za prodaju građevinskih zemljišta koja su tijekom kolovoza oglašavana na Crozilla.com pokazala je kako su se prosječne tražene cijene njihovih kvadrata kretale od 13 eura do 174 eura.
Najviše oglašavane cijene kvadrata građevinskih zemljišta zabilježene su na krajnjem jugu, odnosno na području Dubrovačko-neretvanske i Splitsko-dalmatinske županije.
Što južnije to skuplje
Što južnije to skuplje
news.crozilla.com

Post has attachment
Public

Post has attachment
Bez obzira da li je riječ o nekretninama stare ili novije gradnje, obje opcije, ovisno o željama, potrebama i mogućnostima kupaca, imaju svoje prednosti i nedostatke.
Prilagodba i dizajn prostora prema vlastitim potrebama već u fazi izgradnje, energetska učinkovitost, osigurana parkirališna mjesta, garancija kvalitete objekta, korištenje suvremenih materijala za izgradnju – samo su neki od brojnih razloga zbog kojih se kupci odlučuju za kupnju stanova u novogradnji.
Raspon oglašavanih cijena novih stanova u srpnju je na oglasniku Crozilla.com bio vrlo širok, a određen je faktorima poput lokacije, stanja nekretnine, izgrađenosti, opreme, kvalitete, namještenosti i drugih čimbenika.
Njihove su se tražene cijene kretale od oko 800 eura po kvadratu, pa sve do iznosa većih i od 10.000 eura za kvadratni metar.

Post has attachment
Istraživanje oglasnika za nekretnine Crozilla.com pokazalo je kako su prosječne oglašavane cijene najma stanova tijekom srpnja u tri najtraženija grada – Zagrebu, Rijeci i Splitu zabilježile pad mjesečnih, ali istovremeno i porast godišnjih vrijednosti.

U navedenim su se gradovima tijekom srpnja mogli pronaći stanovi za najam jeftiniji i od 200 eura, ali isto tako i oni čije su najamnine dosezale iznose i od nekoliko tisuća eura mjesečno.
Wait while more posts are being loaded