Profile cover photo
Profile photo
craiovamaximaro
32 followers -
Cea mai mare comunitate online a suporterilor Universitatii Craiova !
Cea mai mare comunitate online a suporterilor Universitatii Craiova !

32 followers
About
craiovamaximaro's interests
craiovamaximaro's posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

”Am dat pasă în centru, Markovic a încercat să tragă, nu știu cum a fost, o deviere, a dat rău în ea și m-am trezit cu mingea la picior. Nici la antrenamente nu dau așa ceva, cu exteriorul, colțul lung. Am tras la poartă cum mi-a venit. O execuție frumoasă. Abia aștept să văd și eu reluare, pentru că mă mir. Să dau eu așa frumos, cu exteriorul? Chiar e miraculos, am avut noroc”, a spus Mateiu, la flash interview.

https://craiova-maxima.ro/meciuri/viitorul-universitatea-craiova-2/


Post has attachment
Sâmbătă seara Universitatea Craiova a capotat, la Severin, în fața FCSB-ului becaliot scor 1-2, goluri marcate de către Zlatinski minutul 33, respectiv Pintilii ’23 si Enache ’79. Chiar dacă a beneficiat de două lovituri de la 11 metrii, în minutul 10 și minutul 33, alb-albaștrii au reușit să înscrie doar o singură dată în poarta bucureștenilor. Surprinzător pentru toata lumea antrenorul echipei domnul Gigi Mulțescu a ales sa îi lase pe banca de rezerve și pe Mateiu și pe Madson preferându-l în locul lor pe fundașul central Popov. Deasemenea Gustavo, jucator eminamente ofensiv, nu a prins lotul el neaflându-se nici măcar pe banca.

https://craiova-maxima.ro/bajbaind-dupa-un-punct-stiinta-fcsb-1-2/


https://craiova-maxima.ro/clubul-anunta-transferul-lui-bucurica/

Clubul a anunțat azi finalizarea transferul fundașului stânga Bucurică. Postul de fundaș stânga a rămas descoperit după plecarea lui Vătăjelu și suspendarea lui Briceag pentru cumul de cartonașe galbene.

Bogdan Bucurică a făcut junioratul la CSS Dâmboviţa Nucet și “U” Alpan Târgovişte, iar ca senior a mai fost legitimat la Chateauroux, CFR Cluj, Gloria Bistrița, Unirea Alba Iulia și Concordia Chiajna unde a evoluat în ultimii 4 ani.

Bucurică va împlini mâine 31 de ani și va purta tricoul cu nr.31.
Wait while more posts are being loaded