Profile cover photo
Profile photo
Copyshop de Haan
21 followers
21 followers
About
Copyshop de Haan's posts

Post has attachment
Beste Maarten,
Bedankt voor je positieve review! Wij vinden het fijn om te lezen dat je ons beoordeeld als beste Copyshop van Breda. M.V.G. Dave Lorwa Copyshopdehaan.nl

Post has attachment
Met trots willen we jullie mededelen dat Copyshop de Haan op zeer korte termijn verhuist naar ons nieuwe pand aan het Kloosterplein 1 (naast de grote bibliotheek)!
Photo

Post has attachment
+1 dit bericht & print je scriptie(s) bij Copyshop de Haan met 10% korting!
Photo

Post has attachment
Dit uiterst simpele  #visitekaartje  behoort toe aan een van de meest succesvolle zakenman van Amerika.

Schrijver, auteur, zakenman, investeerder, televisie personage en  overal een vinger in de pap, dan spreken we natuurlijk over zakentalent +Donald Trump. Met een vermogen van 3.9 biljoen dollar (maart 2014), is hij door het volk van Amerika uitgeroepen tot "meest succesvolle vastgoedondernemer".

Wat vind jij van het simpele visitekaartje van Donald Trump? Laat het ons weten in de reacties!
Photo

Post has attachment
Vandaag bespreken we het #visitekaartje  van +Mark Zuckerberg, CEO van Facebook. Mark Zuckerberg, White Plains (New York), 14 mei 1984, is een Amerikaanse computerprogrammeur, ondernemer en multimiljardair.

Hij richtte tijdens zijn studie aan Harvard in 2004 de nu zo immens populaire sociale netwerksite #Facebook  op. Op 10 september werd er een film over het leven van Zuckerberg en het ontstaan van Facebook uitgebracht, The Social Network. 

In 2010 werd Zuckerberg door het tijdschrift Time verkozen tot ''persoon van het jaar''. In 2011 stond hij in de lijst van de Amerika's meest rijke personen, Zuckerberg stond toentertijd op nummer 14!

Hieronder het visitekaartje van Mark Zuckerberg, wij vinden het kaartje erg grappig en kenmerkend voor hem als persoon.

Wat vind jij van het #vistekaartje  van Mark Zuckerberg? Laat het ons weten in de reacties.
Photo

Post has attachment
Vandaag het #visitekaartje van een van de meest besproken popartiest van de wereld, Lady #Gaga!

Lady Gaga, geboren op 18-maart-1986 in New-York, bracht samen met haar zus, moeder en vader haar jeugd door in het chique Manhattan, Upper West Side.

Al op dertien jarige leeftijd gaf Lady Gaga haar eerste grote concert, niemand wist toen dat zij 7 jaar later haar eerste platencontract zou tekenen bij platenlabel Internet Scope.

Hier schreef ze haar eerste nummers voor onder andere The Pussycat Dolls  en Britney Spears. Lady Gaga brak pas echt door in 2008 met haar debuutalbum The Fame. De eerste singel Just Dance behaalde een nummer 1 positie in meer dan 7 landen.

Hieronder zie je het #visitekaartje van Lady Gaga van het bedrijf #Polaroid . Wij vinden het opmerkelijk om te zien dat zelfs werelds meest afwijkende artiest toch maar een simpel visitekaartje heeft.

Wat vindt jij van het visitekaartje van Lady Gaga? Laat het ons weten in de reacties!
Photo

Post has attachment
Voor alle #studenten die nog hard aan het werk zijn aan zijn/haar #scriptie . #Copyshop de Haan #print  je #scriptie gegarandeerd dezelfde dag nog af. 
Photo

Post has attachment
Vandaag het #visitekaartje van wereld bekendste goochelaar, Harry #Houdini ! .

Wat vindt jij van het visitekaartje van werelds bekendste goochelaar? Laat het ons weten in de reacties!

Geboren op 14-maart-1887 in Boedapest, Hongarije als zoon van een Rabbijn, verhuisde #Houdini met zijn familie op 4 jarige leeftijd naar Appleton (Wisconsin) Amerika. 9 Jaar later verhuisde hij samen met zijn vader naar New York City waar hij begon aan zijn carrière als #circusartiest en #goochelaar .

Houdini brak pas door toen hij meer aandacht ging besteden aan het ontsnappen uit handboeien, politiecellen en gevangenissen. In 1900 begon hij hiermee een tournee, waarmee hij in 1901 al bekend was over heel de wereld.

Hieronder kan je het #visitekaartje van Houdini zien, het is onbekend in welk jaar hij deze heeft uitgegeven. Vanwege de  de #2kleurendruk , wordt verwacht dat dit een van Houdini's eerste #visitekaartje is geweest.

Heb jij ook visitekaartjes nodig?
www.copyshopdehaan.nl
Photo

Post has attachment
De komende dagen zullen wij iedere dag enkele #visitekaartje tonen van de meest #bekende , #rijkste of #innovatieve personen op aarde.

Vandaag bijten we de spits af met het #visitekaartjes van  de rijkste persoon op aarde, William Henry (Bill) #Gates III. Met zijn vermogen van maar liefst 73 biljoen euro (3 mrt. 2014), ook nog eens de meest succesvolle ondernemer in de ICT branche.

Dit #visitekaartje werd door 'Bill' in 1990 gebruikt. In tegenstelling tot wat je zou verwachten heeft het visitekaartje geen enkele speciale afwerking. Wat daartegen wel speciaal is, is dat het kaartje juist heel vrolijk, warm en kleurrijk is #opgemaakt . Iets wat we bij andere visitekaartjes uit deze tijd helemaal niet terugzien.

Wil jij ook visitekaartjes printen?
Kijk op http://copyshopdehaan.nl/
Photo

Post has attachment
Photo
Photo
2014-04-29
2 Photos - View album
Wait while more posts are being loaded