Profile cover photo
Profile photo
CEL.ro
374 followers -
Cel.ro- Magazin online cu preturi mici
Cel.ro- Magazin online cu preturi mici

374 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
Public
GoPro http://www.cel.ro/cauta/camere-video-outdoor/gopro/ ✅ Magazin: http://www.cel.ro?utm_source=youtube.com&utm_campaign=Descriere-video&utm_medium=referral 🛒
⏩ Facebook: https://www.facebook.com/2celro 👍
📸 Instagram: https://www.instagram.com/cel_romania 💗

Abonati-va la canalul nostru 👉 https://goo.gl/rsZkhf si activati notificarile 🔔
Exprimati-va parerile in comentarii, le citim si dam click pe 💖
Pentru alte filmari cu produse interesante prezentate de echipa CEL.ro accesati playlistul https://goo.gl/MseMSS

Tiroliana de la Canionul 7 Scări, cea mai lungă din ţară

Tiroliana de la Canionul 7 Scări, din Masivul Piatra Mare, cu o lungime totală de peste doi kilometri, având mai multe trasee, a fost redeschisă, de sâmbătă, pentru turişti.

Tiroliana de la Canionul 7 Scări are în total 2,1 kilometri şi 23 de trasee pentru adulţi şi copii, cu o înclinaţie între două şi patru grade. Cel mai scurt dintre trasee are 47 de metri, în timp ce cel mai lung măsoară 273 de metri.

Biletele pentru accesul la tiroliană costă 50 de lei de persoană pentru traseele lungi şi de 20 de lei de persoană, pentru cele destinate copiilor.

Tiroliana porneşte de la canion, urmează traseul drumului forestier din zonă, trece pe lângă cabană şi traversează pârâul Şapte Scări prin mai multe puncte.

Canionul Şapte Scări se află în Masivul Piatra Mare şi are o lungime de 160 de metri cu o diferenţă de nivel de 58 de metri, aflându-se la o altitudine de 948 de metri. Defileul este format din şapte trepte cu înălţimi între 2,5 şi 15 metri, care îi dau numele şi care se transformă în cascade când volumul de apă al pârâului Şapte Scări creşte.

Accesul principal pe traseu, care durează aproximativ o oră, se face din zona localităţii Timişul de Sus, de pe Drumul Naţional 1 (traseul cu banda galbenă).

Canionul 7 Scări a ajuns să fie destinaţia preferată de weekend a celor care vor să facă drumeţie în familie. Aerul este curat, peisajul este unul superb, iar drumul nu necesită mare condiţie fizică. Aici puteţi testa şi cea mai lungă tiroliană din ţară.

Canionul 7 Scări a fost mulţi ani în paragină, scările de metal datând de pe vremea comunismului. Nu era taxă de intrare şi fiecare urca în canion pe riscul său. Acum patru ani Regia Pădurilor Săcele a refăcut toate scările şi a impus o taxă de traversarea canionului de 10 de lei. Turiştii nu au întârziat să apară, iar zona a devenit rapid foarte cunoscută printre amatorii de drumeţii în familia. Numărul de vizitatori ai canionului a crescut exponenţial în ultimii ani, ating şi 5000 de turişti pe weekend. Numărul real al vizitatorilor este însă mult mai mare deoarece sunt mulţi care vin aici, dar nu urca în canion. Ei nu pot fi monitorizaţi pentru că nu sunt obligaţi să cumpere bilet. Ca să atragă şi mai mulţi turişti, în zonă a fost amenajată cea mai lungă tiroliană din ţară, dar şi tiroliene pentru copii. Tiroliana are în total 2,1 km şi 23 de trasee atât pentru adulţi cât şi pentri copii. Tronsoanele au o înclinaţie între două şi patru grade, iar cel mai scurt traseu are 47 de metri, iar cel mai lung 273 de metri. Pentru cei mai mici, în partea de jos a traseului sunt deschise şi două trasee cu grad de dificultate scăzut. Biletele pentru complexul de tiroliene costă 50 de lei de persoană, pentru traseele mai lungi şi de 20 de lei de persoană, pentru traseele destinate copiilor.

Tiroliana porneşte de la canion, urmează traseul drumului forestier din zonă, trece pe lângă cabană şi traversează pârâul Şapte Scări prin mai multe puncte. Loc unic în Europa de Este Canionul 7 Scări este unic în Europa de Est ca mărime. Datează încă din mezozoic. Aici a fost iniţial un fund de mare (Theus) unde se spune că au locuit dinozauri. Partea de jos a canionului, care este de culoare galbenă, datează din jurasic, iar partea de sus, din triasic. La această concluzie au ajuns geologii care au făcut săpături şi au analizat fosile descoperite în stâncă. Canionul Şapte Scări este un defileu săpat în calcar situat în Masivul Piatra Mare. Lungimea acestuia este de 160 de metri, cu o diferenţă de nivel de 58 de metri, la o altitudine de 1.050 de metri. Defileul este format din şapte scări din metal cu înălţimi între 2,5 şi 15 metri, care îi dau numele şi care se transformă în cascade când volumul de apă al pârâului Şapte Scări creşte.
Add a comment...

Post has attachment
Public
HTC Desire 12 http://www.cel.ro/cauta/telefoane-mobile/htc+desire+12+32gb+dual+sim+4g/numar-nuclee-procesor-i2115/quad-core/4j-1?utm_source=youtube.com&utm_campaign=HTCdesire12-descriere&utm_medium=referral Alternativa: Samsung Galaxy J5 2017 http://www.cel.ro/cauta/telefoane-mobile/j5+2017/
✅ Magazin: http://www.cel.ro?utm_source=youtube.com&utm_campaign=Descriere-video&utm_medium=referral 🛒
⏩ Facebook: https://www.facebook.com/2celro 👍
📸 Instagram: https://www.instagram.com/cel_romania 💗

Abonati-va la canalul nostru 👉 https://goo.gl/rsZkhf si activati notificarile 🔔
Exprimati-va parerile in comentarii, le citim si dam click pe 💖
Pentru alte filmari cu produse interesante prezentate de echipa CEL.ro accesati playlistul https://goo.gl/MseMSS

Telefon mobil HTC Desire 12

Pare mare, dar e usor de tinut

Ecranul de 5,5 inch al noului HTC Desire 12, te va surprinde prin eleganta cu care ti se potriveste in palma. Design-ul modern si sofisticat pastreaza frumusetea seriei U, iar emblematica noastra suprafata lichida inveleste cel mai compact si usor telefon cu ecran 18:9 pe care l-am construit vreodata.

Ecran usor de manevrat

Cu un ecran 18:9 uimitor, noul HTC Desire 12 iti ofera o experienta de vizionare impresionanta, pentru ca tu sa te bucuri de lucrurile tale preferate. Rama ingusta ajuta la manevrarea cu usurinta a acestuia, chiar si cu o singura mana.

Pastreaza momentele speciale HTC Desire 12

Surprinde imagini frumoase si pline de viata, zi sau noapte, cu camera foto principala de 13 MP de pe noile HTC Desire 12 .Functia Phase Detection Autofocus iti asigura claritatea detaliilor, chiar daca subiectul este in miscare.

Alarme inteligente

HTC Sense Companion iti aminteste din timp de evenimentele sau sarbatorile ce urmeaza, si poate chiar sa iti dezactiveze alarmele in diminetile de vacanta, ca sa poti dormi pana tarziu.

Economisirea energiei

Sunt zile in care te grabesti prea tare pentru a-ti incarca complet telefonul. HTC Sense Companion este suficient de inteligent pentru a sti daca ai evenimente planificate pentru ziua respectiva, si iti va aminti sa-ti incarci telefonul in momentele libere, sau sa iei cu tine un acumulator extern.

Performanta

HTC Sense Companion se va asigura ca telefonul tau functioneaza la viteza optima. Iti va sugera sa stergi fisierele nedorite si aplicatiile neutilizate, pentru a elibera spatiul de stocare.

Frumusete intrinseca si stil premium

Design-ul elegant este un omagiu adus suprafetei lichide, dar cu un aspect nou si optimizat. Rama fara imbinari vizibile si marginile frumos curbate ii confera o senzatie de lux, iar culorile dinamice se potrivesc stilului tau unic.
Add a comment...

Post has attachment
Public
HTC U12+ : http://cel.ro/cauta/telefoane-mobile/htc+u12+/?utm_source=youtube.com&utm_campaign=HTCU12-descriere&utm_medium=referral Alternative: Huawei P20 Pro http://www.cel.ro/cauta/telefoane-mobile/p20+pro/?utm_source=youtube.com&utm_campaign=HTCU12-descriere&utm_medium=referral LG G7 : http://www.cel.ro/cauta/telefoane-mobile/lg+g7+thinq/?utm_source=youtube.com&utm_campaign=HTCU12-descriere&utm_medium=referral

✅ Magazin: http://www.cel.ro?utm_source=youtube.com&utm_campaign=Descriere-video&utm_medium=referral 🛒
⏩ Facebook: https://www.facebook.com/2celro 👍
📸 Instagram: https://www.instagram.com/cel_romania 💗

Abonati-va la canalul nostru 👉 https://goo.gl/rsZkhf si activati notificarile 🔔
Exprimati-va parerile in comentarii, le citim si dam click pe 💖
Pentru alte filmari cu produse interesante prezentate de echipa CEL.ro accesati playlistul https://goo.gl/MseMSS

DESCRIERE
TELEFON MOBIL HTC U12 PLUS 64GB DUAL SIM 4G CERAMIC BLACK HTC U12+ BLACK

Traieste la limita
Un concept complet nou, cu butoane sensibile la presiune, o noua experienta cu feedback la atingere, si muchii inteligente si interactive, pentru ca tu sa poti realiza mai multe lucruri cu o singura mana. Cel mai bine cotat sistem de camera foto duala. Cel mai bun sunet in casti si prin difuzoare. Cea mai noua Platforma Mobila Snapdragon 845, prezenta in fiecare HTC U12+ iti va depasi complet asteptarile.

Noua generatie Edge Sense iti ofera mai multe functii utile, iar acum stie chiar si ce mana folosesti, adaptand interfata pentru ca tu sa ai libertate deplina, indiferent de mana.

Cu patru camere foto, HTC U12+ ofera imagini de calitate remarcabila si deschide noi lumi pentru creativitatea artistica.

Bokeh de tip DSLR. Efecte profesioniste de studio.
Noul HTC U12+ iti ofera cel mai natural, artistic si captivant efect de fundal Bokeh intalnit pana acum. E ca si cum ai avea cu tine un studio profesionist.
Fotografii mai clare, fie ca lumina e puternica sau scazuta. Vei face fotografii mai fine, mai clare si mai detaliate, cu mai putine distorsiuni, fie ca lumina e scazuta sau prea puternica, datorita noului nostru HDR Boost 2 imbunatatit.

Cel mai bun si clar sunet. De la interior la exterior
Noul HTC U12+ iti ofera un sunet cum n-ai mai auzit pana acum, fie la castile HTC USonic, fie pe sistemul de difuzoare HTC BoomSound editie Hi-Fi. Odata ce il auzi, nu vei mai accepta altceva.

Cel mai puternic, mai clar si mai bun sistem BoomSound de pana acum! Design-ul cu separarea subtila a frecventelor joase de cele inalte produce un sunet nemaiauzit de puternic si de clar. Un sunet ce iti va zgudui lumea.

Depaseste din nou limitele design-ului
Design-ul noului HTC U12+ iti aduce o reprezentare si mai artistica a suprafetei lichide, in culori vii si nemaivazute.

Noul HTC U12+ regandeste total ceea ce se poate realiza la nivel de design. Edge Sense 2.0 si butoanele sensibile la presiune aduc muchiile la viata. Daca adaugam si selectia frumoasa de culori, HTC U12+ iti ofera cel mai dinamic look pe care l-am creat vreodata

Noua sticla 3D a acestui ecran de 18:9 are margini ultra subtiri, cu 2 mm mai inguste decat cele de pe HTC U11. Va fi mai comod de tinut in mana si mai placut de privit, pentru ca tu sa te poti concentra pe ceea ce te bucura, nu pe lucruri inutile.

Performanta impresionanta

Performanta noului HTC U12+ te va lasa fara suflare. Un telefon care nu se teme de apaix x. Mai multa memorie si o conectivitate mai buna, pentru viteze mai mari. Cel mai recent si mai puternic procesor, si multe altele.
Add a comment...

Post has attachment
Public
• Xiaomi Redmi 6 | http://www.cel.ro/cauta/xiaomi+redmi+6/ ~~Alternative~~ • Huawei Y7 Prime (2018) | http://www.cel.ro/cauta/huawei+y7+2018/ • Samsung Galaxy J5 (2017) | http://www.cel.ro/cauta/galaxy+j5/

✅ Magazin: http://www.cel.ro?utm_source=youtube.com&utm_campaign=Descriere-video&utm_medium=referral 🛒
⏩ Facebook: https://www.facebook.com/2celro 👍
📸 Instagram: https://www.instagram.com/cel_romania 💗

Abonati-va la canalul nostru 👉 https://goo.gl/rsZkhf si activati notificarile 🔔
Exprimati-va parerile in comentarii, le citim si dam click pe 💖
Pentru alte filmari cu produse interesante prezentate de echipa CEL.ro accesati playlistul https://goo.gl/MseMSS

Multumim pentru timpul acordat vizionarii! 🤗

#Xiaomi #Redmi #MIUI #Android
Add a comment...

Post has attachment
Public
• ASUS ZenFone 5Z | http://www.cel.ro/cauta/zenfone+5z+/

~~Alternative~~
• OnePlus 6 - http://www.cel.ro/cauta/oneplus+6/
• Xiaomi Mi Mix 2S - http://www.cel.ro/cauta/mi+mix+2s/

✅ Magazin: http://www.cel.ro?utm_source=youtube.com&utm_campaign=Descriere-video&utm_medium=referral 🛒
⏩ Facebook: https://www.facebook.com/2celro 👍
📸 Instagram: https://www.instagram.com/cel_romania 💗

Abonati-va la canalul nostru 👉 https://goo.gl/rsZkhf si activati notificarile 🔔
Exprimati-va parerile in comentarii, le citim si dam click pe 💖
Pentru alte filmari cu produse interesante prezentate de echipa CEL.ro accesati playlistul https://goo.gl/MseMSS

Multumim pentru timpul acordat vizionarii! 🤗

Software-ul de inteligenta artificala (AI) implementat fiecarui model ZenFone 5Z face din acesta mult mai mult decat un simplu smartphone: este companionul vostru inteligent, intotdeauna acolo pentru voi. Acesta realizeaza fotografii perfecte de fiecare data, indiferent de subiect, fara a va solicita atentia. Indiferent de sarcina, ZenFone 5Z ofera intotdeauna performante excelente, dispunand de asemenea de un design deosebit de compact si extraordinar de atragator, ceea ce face ca utilizarea lui sa fie o experienta de-a dreptul extraordinara. ZenFone 5Z este smartphone-ul ce iubeste fotografiile cel putin la fel de mult ca si voi!
ZenFone 5Z a fost proiectat pentru a va impresiona, utilizand doar cele mai bune materiale si tehnica de productie. Ecranul sau spectaculos, curbat, cu margini ultra-subtiri, din sticla 2.5D se continua intr-o maniera imperceptibila cu carcasa delicata, oferindu-i lui ZenFone 5Z un aspect extraordinar de atragator si luxos.
ZenFone 5Z este o capodopera a design-ului, combinand rezistenta si frumusetea. Carcasa sa acoperita cu sticla este fabricata dintr-un aluminiul special, similar celui utilizat in industria aerospatiala, usor dar incredibil de puternic, si finisat utilizand o tehnologie de abraziune cu zirconiu si un finisaj complex format din opt straturi. Un strat final de lac aflat imediat sub sticla ofera un luciu profund modelului de finisaj cu cercuri concentrice, de inspiratie Zen.
Fabricarea modelului ZenFone 5Z necesita procedee de inalta precizie si o atentie deosebita acordata celor mai fine detalii, intr-un proces foarte complex, cu 206 pasi. Chiar si detaliile ascunse sunt importante: materialul plastic poliuretanic (TPU) special aflat sub butoanele metalice creste fiabilitatea acestora si le ofera o senzatie pozitiva in utilizare. Un strat special de protectie anti-stralucire reduce nivelul reflexiilor pentru a imbunatati calitatea imaginilor si a face obiectivele camerelor mai putin vizibile.
ZenFone 5Z este construit in jurul Platformei Mobile de top Qualcomm Snapdrago 845 si Motorului de Inteligenta Artificala Qualcomm, ce combina performante superioare ale aplicatiilor si sistemelor Ai cu o autonomie superba a bateriei. ZenFone 5Z a fost special conceput pentru a mentine o temperatura redusa de functionare chiar si atunci cand ruleaza aplicatii deosebit de solicitante, si ofera toata puterea de care ati putea avea nevoie. De asemenea, ofera cele mai recente si avansate optiuni de conectivitate, pentru confort maxim in utilizare oriunde v-ati afla.
ZenFone 5Z include o serie completa de functii AI, toate bazate pe Motorul de Inteligenta Artificiala (Artificial Intelligence Engine - AIE) aflat in interiorul platformei mobile Qualcomm Snapdragon 845. Solutia AIE implementata in Snapdragon 845 accelereaza procesele de invatare automata, pentru performante mult mai rapide, consum redus de energie si experiente de utilizare AI foarte avansate.
ZenFone 5Z este echipat cu cea mai recenta Platforma Mobila Qualcomm Snapdragon 845 de 10nm pe 64 de biti, oferind cele mai ridicate performante cu ajutorul celor opt core-uri ale procesorului, frecventelor de pana la 2.8GHz si ale celor pana la 8GB de memorie RAM. Impreuna cu ultra-peformante solutie grafica Adreno 630 graphics, ZenFone 5Z poate rula cu usurinta pana si cele mai avansate jocuri si aplicatii. Iar atunci cand aveti nevoie de o accelerare instantanee a performantelor, puteti utiliza AI Boost pentru a supra-accelera smartphone-ul vostru ZenFone 5Z.
Sistemul de camere duale inteligente implementat modelului ZenFone 5Z gandeste practic pentru voi, datorita functiilor AI avansate ce va anticipeaza nevoile si se adapteaza preferintelor voastre, astfel incat va veti putea concentra pe subiect si nu pe setarile camerei, obtinand rezultate perfecte de fiecare data. ZenFone 5Z revolutioneaza fotografia mobila, oferindu-va o modalitate mai simpla si mai inteligenta de a suprinde si partaja fiecare moment magic.

#ASUS #ZenFone #5Z
Add a comment...

Post has attachment
Public
• Huawei Y7 Prime (2018) - http://www.cel.ro/cauta/huawei+y7+prime/?utm_source=youtube.com&utm_campaign=Descriere-Y7Prime&utm_medium=referral ~~Alternative~~
• Xiaomi Redmi Note 5 | http://www.cel.ro/cauta/xiaomi+redmi+note+5/?utm_source=youtube.com&utm_campaign=Descriere-Y7Prime&utm_medium=referral • ASUS ZenFone Max Plus M1 | http://www.cel.ro/cauta/asus+zenfone+max+plus+m1/?utm_source=youtube.com&utm_campaign=Descriere-Y7Prime&utm_medium=referral

✅ Magazin: http://www.cel.ro?utm_source=youtube.com&utm_campaign=Descriere-video&utm_medium=referral 🛒
⏩ Facebook: https://www.facebook.com/2celro 👍
📸 Instagram: https://www.instagram.com/cel_romania 💗

Abonati-va la canalul nostru 👉 https://goo.gl/rsZkhf si activati notificarile 🔔
Exprimati-va parerile in comentarii, le citim si dam click pe 💖
Pentru alte filmari cu produse interesante prezentate de echipa CEL.ro accesati playlistul https://goo.gl/MseMSS

Multumim pentru timpul acordat vizionarii! 🤗

Descriere Huawei Y7 Prime

Folosind modul de diafragma larga de pe camera noastra duala, capturati cu usurinta frumusetea si profunzimea vietii fotografiilor pentru efectul bokeh natural, asemanator DSLR-ului.

Efectul de iluminare de calitate de la studio va arata cel mai bun mod in conditii de lumina scazuta, cu moduri de ajustare automata manuala si inteligenta pentru a face fiecare portret o fotografie perfecta.
Cu obiectivul HUAWEI AR, puteti sa va oferiti magia extragerii, jucand cosplay amuzant si schimband cu usurinta fundalul. Adaugand un pic de inflorire pentru a te distra mai mult cu prietenii tai.
Huawei Y7 Prime 2018 are baterie mare de 3000 mAh (standard de amperaj). Maximizati distractia cu suficienta rezistenta pentru 13 ore de redare video, 58 de ore de muzica si mai mult timp de redare pentru jocuri.

Noul telefon Huawei Y7 Prime 2018 se adreseaza celor care nu pot sa cumpere un telefon scump, dar isi doresc totusi un smartphone cu performante bune.

Huawei Y7 Prime 2018 are ecran de 5,99 inci, cu aspect de imagine 18:9 si rezolutie 1.440x720. Spre deosebite de P20 Lite, un alt model accesibil lansat recent de Huawei, acesta nu are ecranul decupat ca iPhone X.

Noul smartphone are pe spate camera duala, cu un senzor de 13MP si unul de 2MP, pentru efecte bokeh si detalii de fundal. Camera frontala are 8MP, scrie GSM Arena.

Telefonul vine cu un procesor octa-core Snapdragon 430 SoC de 1,4 GHz, 3GB de RAM si 32GB memorie interna.

Un detaliu important: Huawei Y7 Prime 2018 are trei sloturi pentru card, astfel incat utilizatorii pot folosi doua cartele SIM si un card microSD in acelasi timp.

Sistemul de operare este Android 8.0 Oreo, cu interfata EMUI 8.0 si baterie de 3.000 mAh.

Y7 Prime 2018 are si senzor de amprenta pe spate, Face Unlock si este disponibil in culorile negru, auriu si albastru.

#Huawei #EMUI #Y7Prime2018
Add a comment...

Post has attachment
Public
• Apple MacBook Air (2017) - http://www.cel.ro/laptop-laptopuri/apple-macbook-air-13-2017-i5-1.8ghz-128gb-ssd-8gb-macos-sierra-int-pNSE2MTMp-l/

~~Alternative~~
• Asus ZenBook UX430UA | http://www.cel.ro/laptop-laptopuri/ultrabook-asus-zenbook-ux430ua-intel-core-kaby-lake-r-8th-gen-i5_8250u-256gb-8gb-win10-pro-fullhd-fpr-gri-pNSU1MD0v-l/
• Xiaomi Mi Air | http://www.cel.ro/laptop-laptopuri/ultrabook-xiaomi-mi-air-intel-core-kaby-lake-r--_40_-8th-gen-_41_--i5_8250u-256gb-8gb-nvidia-mx150-2gb-win10-fullhd-pNiU1PTQu-l/

✅ Magazin: http://www.cel.ro?utm_source=youtube.com&utm_campaign=Descriere-video&utm_medium=referral 🛒
⏩ Facebook: https://www.facebook.com/2celro 👍
📸 Instagram: https://www.instagram.com/cel_romania 💗

Abonati-va la canalul nostru 👉 https://goo.gl/rsZkhf si activati notificarile 🔔
Exprimati-va parerile in comentarii, le citim si dam click pe 💖
Pentru alte filmari cu produse interesante prezentate de echipa CEL.ro accesati playlistul https://goo.gl/MseMSS

Multumim pentru timpul acordat vizionarii! 🤗

Echipat cu procesoare Intel Core i5 de generatia a 5-a cu placa grafica Intel HD Graphics 6000, MacBook Air se ridica la inaltimea asteptarilor. De la editarea de fotografii, la navigarea pe internet, totul se intampla ultrarapid. Iar toata aceasta putere este incorporata intr-un design unibody incredibil de subtire, de 1,7 cm, cantarind doar 1,35 kg.
Datorita stocarii flash integrale compacte din MacBook Air, exista suficient spatiu pentru o baterie mare. Modelul de 13inch are o autonomie a bateriei de pana la 12 ore. Asa ca ai o zi intreaga de autonomie pentru a naviga pe internet sau pentru a urmari filme pe iTunes.
Stocarea flash de pe MacBook Air este de pana la de 17 ori mai rapida decat o unitate hard disc de 5400 rpm a unui notebook. Asa ca tot ceea ce faci este rapid si responsiv. Cu MacBook Air ai parte de viteza si la pornire, datorita stocarii flash si a procesoarelor Intel Core de generatia a 5-a.
Prietenii si familia te vor vedea mai bine cu noua camera HD FaceTime 720p. Cu o rezolutie de trei ori mai mare decat camera FaceTime anterioara, fiecare zambet este mai luminos. Iar formatul widescreen permite tuturor sa incapa in cadru, fara sa se inghesuie in jurul ecranului.
Gesturile Multi-Touch ale OS X fac totul sa fie mai intuitiv, direct si distractiv pe MacBook Air. Iar spatiosul trackpad Multi-Touch e perfect proiectat pentru ele, fie ca este vorba de o deplasare cu trei degete pentru a activa Mission Control sau alunecare cu patru degete pentru a-ti vedea toate aplicatiile in Launchpad.
Indiferent de cat de compact este MacBook Air, tot include o tastatura normala care face ca tastarea sa fie pe cat de naturala, pe atat de confortabila. Iar tastatura este retroiluminata, asa ca poti tasta cu usurinta chiar si pe intuneric. Un senzor pentru lumina ambientala incorporat detecteaza schimbarile de iluminare si ajusteaza automat luminozitatea ecranului si a tastaturii. De la un loc insorit intr-o cafenea la un scaun de avion intr-un zbor de noapte, vei avea mereu luminozitatea perfecta pentru orice mediu.
macOS Sierra face si mai multe pentru tine, pentru ca tu sa poti face mai multe cu Mac-ul tau. Te ajuta sa redescoperi cele mai frumoase fotografii ale tale, sa lucrezi cursiv de pe un dispozitiv pe altul si sa eliberezi spatiu valoros de stocare. De asemenea, aduce modalitati noi si distractive de a crea mesaje extrem de expresive. Iar acum, fisierele de pe Mac-ul tau sunt intotdeauna la indemana, indiferent ca esti pe Mac, iPhone sau iPad.

#Apple #MacBookAir #AppleDesign
Add a comment...

Post has attachment
Public
•Diaxxa Aura (Powered by Asus) - http://www.cel.ro/calculatoare-desktop/diaxxa-powered-by-asus-aura-intel-i7-8700k-3.70ghz-2tbplus_250gb-nvme-32gb-ddr4-gtx-1080ti-oc-11gb-gddr5x-pNyc7NzIt-l/?utm_source=youtube.com&utm_campaign=Descriere-aura&utm_medium=referral
✅ Magazin: http://www.cel.ro?utm_source=youtube.com&utm_campaign=Descriere-video&utm_medium=referral 🛒
⏩ Facebook: https://www.facebook.com/2celro 👍
📸 Instagram: https://www.instagram.com/cel_romania 💗

Abonati-va la canalul nostru 👉 https://goo.gl/rsZkhf si activati notificarile 🔔
Exprimati-va parerile in comentarii, le citim si dam click pe 💖
Pentru alte filmari cu produse interesante prezentate de echipa CEL.ro accesati playlistul https://goo.gl/MseMSS

Multumim pentru timpul acordat vizionarii! 🤗
Add a comment...

Post has attachment
Public
• LG G7 ThinQ - http://www.cel.ro/telefoane-mobile/telefon-mobil-lg-g7-thinq-g710em-64gb-4g-new-aurora-black-pNiA6PTwo-l/

~~Alternative~~
• Samsung Galaxy S9 - http://www.cel.ro/cauta/samsung+galaxy+s9/
• OnePlus 6 - http://www.cel.ro/cauta/oneplus+6/

✅ Magazin: http://www.cel.ro?utm_source=youtube&utm_campaign=Descriere-video&utm_medium=referral 🛒
⏩ Facebook: https://www.facebook.com/2celro 👍
📸 Instagram: https://www.instagram.com/cel_romania 💗

Abonati-va la canalul nostru 👉 https://goo.gl/rsZkhf si activati notificarile 🔔
Exprimati-va parerile in comentarii, le citim si dam click pe 💖
Pentru alte filmari cu produse interesante prezentate de echipa CEL.ro accesati playlistul https://goo.gl/MseMSS

Multumim pentru timpul acordat vizionarii! 🤗

Lumea ta tocmai a devenit foarte luminoasă. G7ThinQ cuprinde pixeli albi aditionali incorporati în ecran, rezultatul fiind o imagine spectaculoasă, clară si luminoasă. În acelasi timp, maximizează eficientă bateriei.
Surprinde tot ce e mai bun în fiecare moment cu o cameră atât de inteligentă, încât stie când este prea întuneric si creste automat luminozitatea fiecărui cadru.
G7ThinkQ joacă pentru tine rolul de ochi creativ, pentru ca tu să poti surprinde un instantaneu perfect.
AI CAM analizează subiectele din cadrul tău si îti oferă recomandări despre cum să-ti îmbunătătesti fotografia.
Lentilele cu unghi super larg de captare îti dau voie să surprinzi mai mult din fiecare scenă, inclusiv grupuri mari sau privelisti.
În plus, Lentila Crystal Clear îmbunătăteste în mod impresionant capacitatea de a fotografia în conditii de lumină slabă.
G7ThinQ îsi foloseste spatiul interior ca o cameră de rezonantă pentru a amplifica bass-ul si a oferi o experientă audio premium, puternică, ce umple camera.
Canalul surround 7.1 oferă instant o experientă audio cinematografică, extrem de reală, în acelasi timp.
Ia-l peste tot, foloseste-l oriunde – designul de clasă militară este rezistent la apă, praf si griji.
Dă click pe Google Assistant Key iar asistentul tău Google va fi gata să-ti răspundă si dă dublu click dacă vrei să accesezi Google Lens.
Acum toate întrebările si cererile tale vor fi auzite clar si bine. G7 ThinkQ îti poate recunoaste vocea de la o depărtare si mai mare si în locuri zgomotoase: când esti în masină, pe un vas, sau cântă muzica.

#LG #Android #BoomBox #DualCamera
Add a comment...

Post has attachment
Public
• Tastatura ASUS Strix Flare: http://www.cel.ro/cauta/tastaturi-gaming/asus+strix+flare/
• Casti ASUS ROG Strix Fusion 300: http://www.cel.ro/casti-gaming/casti-gaming-asus-rog-strix-fusion-300-pNiEzMDEq-l/

✅ Magazin: http://www.cel.ro?utm_source=youtube&utm_campaign=Descriere-video&utm_medium=referral 🛒
⏩ Facebook: https://www.facebook.com/2celro 👍
📸 Instagram: https://www.instagram.com/cel_romania 💗

Abonati-va la canalul nostru 👉 https://goo.gl/rsZkhf si activati notificarile 🔔
Exprimati-va parerile in comentarii, le citim si dam click pe 💖
Pentru alte filmari cu produse interesante prezentate de echipa CEL.ro accesati playlistul https://goo.gl/MseMSS

Multumim pentru timpul acordat vizionarii! 🤗
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded