Profile

Cover photo
Casimir Wernaart
Works at Tilburg University
Attended Tilburg University
Lives in Tilburg
131 followers|56,092 views
AboutPostsPhotos+1's

Stream

1
Casimir Wernaart's profile photoTom Voûte's profile photoIngeborg Wolters's profile photoRobert Rooijakkers's profile photo
4 comments
 
Zal er thuis even naar kijken. Wellicht dat Google bij het laatste redesign iets vergeten is?
 ·  Translate
Add a comment...

Casimir Wernaart

Shared publicly  - 
 
Graag deel ik de Google+ Pagina van Creative Circle met jullie. Zoals bij ieder begin, zal ook dit door de tijd heen moeten gaan groeien. Hopelijk wordt het dusdanig interessant dat jullie ook deze pagina gaan volgen.

Informatie omtrent Internet Marketing (SEO, SEA, Social Media, Linkbuilding), Webontwikkeling (Joomla, Magento) en Grafische Vormgeving (Logo, Huisstijl, Drukwerk). En heb je zelf een relevantie pagina die de moeite waard is, laat het ons weten.
 ·  Translate
Beertastraat 8, Tilburg, 5043 BZ, Netherlands
2
Add a comment...

Casimir Wernaart

Shared publicly  - 
 
Vandaag deel twee van de driedaagse Sharepoint 2010 training mogen ondergaan. Na een ietwat slome start gisterenochtend, zat het tempo er vandaag goed in. Veel leuke en nieuwe toepassingen voor elkaar gekregen vandaag. Het is goed dat SP 2010 afgestapt is van allerlei losse Web Parts. In feite is SP 2010 een grote Wiki waarin je vanaf deze versie iets sneller en gemakkelijker content kunt toevoegen aan je pagina's. Mooi om te zien. Morgen worden de hoofdstukken Permissies en Workflows aangesneden. Het eerste is zeer nuttig en het tweede is zeer welkom. Op dit moment is dat allemaal te statisch bij ons en ik ben benieuwd hoe goed dit gaat weken. Op naar de laatste dag.
 ·  Translate
1
Add a comment...

Casimir Wernaart

Shared publicly  - 
 
De dag was weer interessant te noemen. David Booth heeft de gehele dag kunnen praten over Google AdWords @ het Google Engagement Event 2011 in Utrecht. Veel opgestoken van Remarketing. De rest was redelijk basis maar wel met enthousiasme en humor verteld.
Volgende stap: certificering binnenhalen.
Ook interesse in een AdWords Campagne? Laat het mij weten op info@creativecircle.eu

 ·  Translate
1
Add a comment...

Casimir Wernaart

Shared publicly  - 
 
Creative Circle start per 11 oktober 2011 in samenwerking met GJ-R Webdevelopment met maandelijkse zoekmachine trainingen! Wij zullen starten met een algemene Zoekmachine Optimalisatie (SEO) Training waarin het vakgebied van de zoekmachine optimalisatie wordt uitgelicht.

De cursus van 11 oktober aanstaande zal plaatsvinden op de Kaapkoloniestraat 31 te Tilburg, van 09:00 – 12:30 en van 13:00 tot 17:00 inclusief lunch. Kosten bedragen 250,- euro per persoon. Heeft u interesse, meldt u dan alvast aan via info@creativecircle.eu voor 4 oktober aanstaande.

Tevens zullen wij trainingen aanbieden specifiek gericht op Zoekmachine Optimalisatie voor webwinkels en een training welke zoekmachine optimalisatie zal combineren met het Joomla CMS.
 ·  Translate
1
Add a comment...
Have him in circles
131 people
Anouk Lisman's profile photo
Twan de Leijer's profile photo
KG Online Marketing's profile photo
Annelieke Verlee's profile photo
angelique kreulen's profile photo
Benedikt Kratz's profile photo
Joost Geraets's profile photo
Mathijs Jansen's profile photo
Steven Bakker's profile photo
 
Goedemorgen. Vraagje: de instelling waarvoor ik werk krijgt sinds enkele dagen een aangepaste url aangeboden voor hun Google+ pagina. Bij de informatie staat hoe ik een andere aangepaste url kan aanvragen (want deze is niet helemaal geschikt), maar ik mis klaarblijkelijk een aantal opties. Ik zie namelijk geen knopjes verschijnen naast "url claimen", zoals de informatie aan geeft. Ook in het tabblad "Over" en in de mail is er geen andere optie. Kan iemand hier wat meer over vertellen? Thanx.
 ·  Translate
1
Casimir Wernaart's profile photoRobert Rooijakkers's profile photoIngeborg Wolters's profile photo
7 comments
 
Ha, aardig dat je mee wilt denken, +Robert Rooijakkers  Er is een screenshot in een latere post van Casimir, daar heb ik je ook maar even genoemd. 
 ·  Translate
Add a comment...

Casimir Wernaart

Shared publicly  - 
 
Matt Cutts is op dit moment SEO vragen aan het beantwoorden in India. En wij kunnen mee kijken en luisteren op de Hangout. Interessant voor iedereen, maar tot nu toe is het wel redelijk basis.
Matt Cutts originally shared:
 
Matt Cutts is hanging out with 6 people right now in a live Hangout On Air!Nathan Johns, Sai vadlamani, Paul Ravindranath, Brian White, Vivaik Bharadwaaj, and Malik Mairaj
Matt Cutts's profile photoNathan Johns's profile photoSai vadlamani's profile photoPaul Ravindranath's profile photoBrian White's profile photoVivaik Bharadwaaj's profile photoMalik Mairaj's profile photo
Matt Cutts was in a video call with 6 others
2
Casimir Wernaart's profile photo
5 comments
 
Een leuke Google+ Hangout van Matt Cutts. Dit was overigens zijn eerste Hangout en er wordt getracht dit op YouTube te zetten. Aanrader om door te nemen.
 ·  Translate
Add a comment...

Casimir Wernaart

Shared publicly  - 
 
Wordt jouw website bijna niet gevonden met Google? Wil je meer bezoekers naar je webwinkel trekken om zo de omzet te vergroten? De antwoorden kunnen gevonden worden op het vakgebied van Online Marketing oftewel Internet Marketing. Zoekmachine Optimalisatie (SEO) is een onderdeel van dit marketinggebied. Met SEO wordt er getracht om je website zo optimaal mogelijk in te richten dat Google je daarvoor gaat belonen. Zo simpel is het in feite. Er zijn echter 200 tot 300 grote en minder grote aandachtsgebieden waarop jij je kunt focussen.

Ook het naadje van de kous willen weten op het gebied van SEO? Kom dan op 11 oktober naar de SEO Training in Tilburg. Een hele dag SEO waarbij we, afhankelijk van het instapniveau, de meest belangrijke aspecten bespreken en best practices laten zien. In samenwerking met GJ-R Webdevelopment zal deze training gegeven worden. Het aantal deelnemers is beperkt, dus meld je nu nog aan via http://www.zoekmachinetraining.nl en krijg teven 10% korting op het cursusbedrag van 250 euro. Ik zie je graag dan.
 ·  Translate
1
Add a comment...

Casimir Wernaart

Shared publicly  - 
 
Een handige manier om je kennis te delen is via AddThis. Op http://www.addthis.com kun je alles dusdanig instellen dat het daarna een kwestie is van knippen en plakken. Zet het vervolgens op een of meerdere pagina's van je website en bezoekers kunnen deze content gemakkelijk delen met anderen op bijvoorbeeld Twitter, Facebook, Hyves, LinkedIn, Xing, etc.

Dit is een testje om te bezien wat AddThis vervolgens aan Analytics weergeeft. Middels je account bij deze aanbieder kun je bijhouden wat er allemaal gedeeld wordt en door middel van welk medium. Ik zal het eens gaan bekijken :)
 ·  Translate
Zakelijke dienstverlening waarmee Creative Circle u van dienst kan zijn. Webontwikkeling en Grafische Vormgeving op alle fronten. Bekijk hier de mogelijkheden.
1
Add a comment...

Casimir Wernaart

Shared publicly  - 
 
Dan volgt nu de eerste Google+ status update. En waarom dan niet meteen de vraag stellen of jullie mijn organisatie willen aanbevelen aan de rest van de community.

Ga daarvoor naar http://www.creativecircle.eu en klik daar op de +1 van Google Plus. Zie het als de I Like van Facebook. Alvast bedankt en tot snel.
 ·  Translate
Webontwikkeling en Grafische Vormgeving met de volgende speerpunten: Zoekmachine Optimalisatie (SEO), Zoekmachine Adverteren (SEA), Social Media, Linkbuilding en Webtoegankelijkheid (Accessibility).
1
Add a comment...
People
Have him in circles
131 people
Anouk Lisman's profile photo
Twan de Leijer's profile photo
KG Online Marketing's profile photo
Annelieke Verlee's profile photo
angelique kreulen's profile photo
Benedikt Kratz's profile photo
Joost Geraets's profile photo
Mathijs Jansen's profile photo
Steven Bakker's profile photo
Work
Occupation
Online Marketing, SEO, SEA, Social Media, Google Analytics. Grafisch vormgever: logo's, huisstijl, drukwerk, webdesign, etc.
Employment
 • Tilburg University
  Webconsultant, 1997 - present
 • Creative Circle
  Online Marketeer en Web Ontwikkelaar, 2004 - present
 • St. Elisabeth Ziekenhuis
  Social Media Marketeer, 2013 - 2014
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Tilburg
Previously
Beek en Donk
Contact Information
Work
Mobile
06-46403010
Email
Story
Tagline
Gepassioneerd over SEO, SEA, Social Media en Webontwikkeling. Eigenaar van Creative Circle.
Introduction
Een passie voor Online Marketing met de nadruk op Zoekmachine Optimalisatie (SEO), Search Engine Advertising (SEA), Social Media Marketing en andere facetten van het vak.

Tevens ontwikkelaar van websites en webapplicaties. Hiervoor wordt veelal gebruik gemaakt van Open Source pakketten en dan met name Joomla als CMS voor websites.

Daarnaast Grafisch Vormgever wat zich uit in creatieve ontwerpen, zoals Logo's en Huisstijlen voor zowel analoge media (drukwerk) als mede digitale media, zoals websites, e-mail campagnes, etc.

Bekijk de Creative Circle website om een indruk te krijgen van mijn diensten en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit kan via de e-mail of u kunt mij bereiken op (06) 46 40 30 10.
Bragging rights
Gepassioneerd Zitvolleyballer bij Volley Tilburg | Voorzitter geweest van volleybalclubs TSVV Gepidae, VC Oké en VC Dunamis | Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand | Filatelist zeldzame postzegels.
Education
 • Tilburg University
  Beleids- en Organisatiewetenschappen
Basic Information
Gender
Male
Looking for
Networking
Relationship
Married
Casimir Wernaart's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
Google's toekomst: Deep Learning en de semantische zoekmachine
internetmarketinguniversiteit.nl

Semantische zoekmachine: Waar Google nu nog voornamelijk een zoekmachine is, moet je er niet versteld van staan wanneer we Google over een p

The Great Google Authorship Kidnapping: What Happened to Your Author Pho...
www.stonetemple.com

In the middle of December 2013, Google Authorship mysteriously disappeared for some authors and their content. The following is our investig

Google Plus ook interessant voor linkbuilding | SEOguru
www.seoguru.nl

Onderzoek naar de vraag welke onderdelen op Google Plus profiel en bedrijvenpagina's interessant zijn voor verwijzingen (naar site cq profie

http://stichtingspecsaverssteunt.specsavers.nl/tilburg/stichting-ronald-...
stichtingspecsaverssteunt.specsavers.nl

Omschrijving. Het Ronald McDonald Huis MWB biedt ouders en familieleden van ernstig zieke kinderen en jongeren een warm thuis tijdens de zie

Spring Favorites
demo.gavick.com

Sed a velit vitae nunc porta iaculis. Aliquam tempus rutrum diam, non tincidunt odio pharetra vitae. Nulla facilisi. Duis sed laoreet dui. D

St. Elisabeth Ziekenhuis
plus.google.com

Het St. Elisabeth Ziekenhuis te Tilburg staat voor Lief, Lean, Veilig en Kwaliteit.

Creative Circle | LinkedIn
www.linkedin.com

Welcome to the company profile of Creative Circle on LinkedIn. Creative Circle is a full service internet agency specialized in, among other

Twitter
oauth.twitter.com

Meld je aan op Twitter om VC Dunamis (@VCDunamis) te volgen. Volleybal Club Dunamis te Tilburg is sinds 2000 een begrip. Een continu groeien

VC Dunamis (vcDunamis) on Twitter
twitter.com

VC Dunamis (vcDunamis) is on Twitter. Sign up for Twitter to follow VC Dunamis (vcDunamis) and get their latest updates

VC Dunamis | Volleybal in Tilburg
www.vcdunamis.nl

Volleyballen in Tilburg? Dat doe je bij Dunamis. Een gezellige en gemoedelijke vereniging, waar iedereen welkom is. Bekijk de website voor m

Creative Circle (@CreativeCircle) sur Twitter
twitter.com

Inscrivez-vous sur Twitter pour suivre Creative Circle (@CreativeCircle). Creative Circle: Online Marketing (SEO, SEA, Social Media, Linkbui

Creative Circle (@CreativeCircle) on Twitter
twitter.com

Sign up for Twitter to follow Creative Circle (@CreativeCircle). Creative Circle: Online Marketing (SEO, SEA, Social Media, Linkbuilding), W

Creative Circle (CreativeCircle) on Twitter
twitter.com

Instantly connect to what's most important to you. Follow your friends, experts, favorite celebrities, and breaking news.

Creative Circle (@CreativeCircle) on Twitter
twitter.com

Sign up for Twitter to follow Creative Circle (@CreativeCircle). Creative Circle: Online Marketing (SEO, SEA, Social Media, Linkbuilding), W

Google
www.google.nl

Google Instant is onbeschikbaar. Druk op enter om te zoeken. Meer informatie. Google Instant staat uit vanwege de snelheid van de verbinding

Home
nieuwsterage.nl

Op de Nieuwste Rage kun jij bekijken aan welke rage je zeker mee moet gaan doen. En laat vooral zien hoe goed jij bent.

creativecircle.tel
www.creativecircle.tel

Creative Circle biedt grafische vormgeving en webontwikkeling. Een krachtige combinatie dat ieder idee zal omzetten in één of meerdere produ

Casimir Wernaart (@CasimirWernaart) on Twitter
twitter.com

Sign up for Twitter to follow Casimir Wernaart (@CasimirWernaart). Eigenaar van Creative Circle (@creativecircle)| Web ontwikkelaar aan Tilb

Portfolio · Creative Circle - Internet Marketing, Webontwikkeling en Gra...
www.creativecircle.eu

Creative Circle is gepassioneerd over alle facetten van Internet Marketing en kan je tevens van dienst zijn op het vlak van Webontwikkeling