Profile cover photo
Profile photo
Интеркапитал груп АД
16 followers
16 followers
About
Posts

Post has attachment
Cashterminal Ви пожелава весела коледа и щастлива 2015 година!
Add a comment...

Post has attachment
От днес вече могат да се плащат вноски по кредити към ProfiCredit чрез системата на Cashterminal.
ПРОФИ КРЕДИТ България е част от международната финансова група Профиреал Груп, която освен в България, оперира и в още три страни в Средна и Източна Европа - Чехия, Словакия и Полша. Като част от международна финансова група, ПРОФИ КРЕДИТ е динамично развиваща се компания. Дейността на дружеството в България е разпределена в четири региона - Запад, Изток, Север и Юг. Дружеството акцентира върху личното отношение към клиентите.
Услугата можете да откриете в категория Банки, Кредити и Лизинги на терминалното устройство.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
През месец юни 2014г Интеркапитал Груп АД получи от КРС индивидуална лицензия с номер 3-015/27.06.2014 за извършване на пощенски парични преводи на територията на Република България. От днес стартираме най-новия ни проект - Cashterminal Post - пощенски парични преводи.
Клиентите на Cashterminal Post ще могат да се възползват от пощенските услуги и да излъчат превод както към своите близки, така и към всяка фирма предлагаща стоки и услуги на Българския пазар, в това число и към фирми предлагащи комунално-битови услуги. Могат да се излъчват и преводи към бюджета и да се погасяват задължения по глоби и фишове на КАТ.
За по-голямо удобство на клиентите ни, Пощенските парични преводи са разделени по категории:
- Пощенски парични преводи към физически лица
- Пощенски парични преводи към юридически лица
- Пощенски парични преводи към бюджета ( данъци и такси)
- Пощенски парични преводи към бюджета ( КАТ МВР)
За улеснение на нашите клиенти са изработени шаблони за пощенски паричен превод към по-големите фирми и доставчици на услуги. В случай, че няма изработен шаблон, клиента попълва стандартна форма за пощенския паричен превод към юридически лица.
ПРИМЕР С ЧЕЗ:
Ако искате да излъчите пощенски паричен превод към ЧЕЗ, трябва да знаете единствено клиентския си номер и сумата, която трябва да изпратите. Чрез нашите готови шаблони, не е нужно да знаете банковата сметка, адреса и други данни за фирмата получател на превода.
PhotoPhotoPhotoPhoto
2014-12-04
4 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
«Интеркапитал Груп» АД отпразнува своя пети рожден ден с бляскаво вечерно парти в гръцкият ресторант „Елеа”, намиращ се в Мол Парадайз Център. Дружеството е собственик на платежните устройства с марка Cashterminal. Едновременно с корпоративният празник, беше отпразнуван и рожденният ден на най-големият акционер в компанията - руският бизнесмен  г-н Али Алиев.
На празненството присъстваха повече от двеста души, като сред тях бяха и основните им партньори от Vivacom, BNP Paribas - България, както и Господин Сами Зергун от френският клон на BNP Paribas, Прокредит Банк, SDI, Пощенска банка, ASP, Vector 3D, Административния директор на Мол Парадайз Център - Господин Тодор Кондев, Господин Марко Димитракис - посолство на република Гърция, Биомет и много други. За партито, специално бяха пристигнали партньорите им от Сърбия, Гърция и Македония, както и много корпоративни клиенти, колеги, приятели и  родни звезди от спорта и шоубизнеса.
Изпълненията на Теди Кацарова, Нелс, която пристигна специално от Лондон, Йоко и младата поп денс дива Ева допринесоха за всеобщото настроение. Дансингът беше завладян и от колоритната фолклорна формация «Нашенци» повеждайки българско хоро, в което се включиха повечето гости.
Огромната торта с изобразен на нея Кештерминал беше разрязана от акционерите в компанията Али Алиев, Ваня Червенкова и Ансар Мазаев, които заедно с изпълнителния директор Надежда Богоева благодариха на всички присъстващи, партньори и крайни потребители за оказаното доверие. Почетни гости бяха бившите изпълнителни директори на Дружеството Г-жа Николина Йотова и Г-н Кирил Тодоров. По-късно вечерта небето над София бе озарено от грандиозна и ослепителна заря по случай пет годишнината на компанията.
За петте си години усилена работа "Cashterminal" със своите над 1000 поставени терминала и над 100 доставчици на услуги се превърна в лидер в събираемостта на задължения. Компанията спечели и обществена поръчка за събиране на задължения към EVN, като скоро услугата ще е активна по всички терминални устройства на Дружеството. Също така вече са факт и сключените договори и с SDI, Юнион Ивкони и Спортния тотализатор. Нашите клиенти могат да очакват скоро и техните услуги да бъдат достъпни чрез терминалните устройства на компанията.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2014-11-14
17 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Добра новина за нашите клиенти. От днес посетителите на Мол Парадайз център, имат възможността да заплащат свойте сметки,  чрез нашите Cashterminal устройства. Терминалите са разположени на ниво партер (0) - северен и южен вход, както и на ниво втори надпартерен етаж (+2). Парадайз Център е най-добре позиционираният проект от гледна точка на комуникации и достъпност в София. Търговският център е изграден на три главни транспортни артерии – бул. “Черни Връх“, ул. „Хенрих Ибсен” и бул.“Тодор Каблешков“. Достъпът е изключително лесен както с автомобил, така и с надземен или подземен градски транспорт.
PhotoPhotoPhoto
2014-11-03
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Днес е ден на национален траур в памет на жертвите от катастрофалния инцидент в предприятието за боеприпаси край село Горни Лом, където смъртта си намериха 15 души.

Екипът на Cashterminal е съпричастен към болката на близките на загиналите и поднася своите най-искрени съболезнования.
Бъдете силни!
Photo
Photo
2014-10-03
2 Photos - View album
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded