Profile

Cover photo
Verified name
381 followers|182,170 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Call me

Shared publicly  - 
 
Så kom Samsung ud med to vanvittige flagskibe!
Man må i den grad sige, at de har steppet den op!

Forudbestilling kan ske her:
Galaxy S6: http://bit.ly/1DJjSe0
Galaxy S6 edge: http://bit.ly/1FNh8Mw

#Callme #GalaxyS6 #S6Edge
 ·  Translate
1
 ·  Translate
3
 
Hvilken telefon drømmer du om?

Vi vil rigtig gerne vide, hvilken telefon du går og drømmer om at få et tilbud på! Måske bliver det din ønsketelefon, som vi laver et VILDT TILBUD på i næste omgang!
Få lidt indspiration på www.callme.dk og smid os dit bud i kommentarfeltet.
#Callme #Drømmetelefon #VildtTilbud
 ·  Translate
1
2
Christoffer Gullestrup's profile photoJoshua Christensen's profile photo

Call me

Shared publicly  - 
 
Bøjelige iPhones? Aaarghh....

Det lyder måske LIDT langt ude, men Apple har lige fået godkendt et patent på nye mere fleksible iPhones – som rent faktisk skal kunne bøje UDEN at gå i stykker! Det siger rygterne i hvert fald!

Designet skal gøre telefonerne mere modstandsdygtige overfor f.eks. slag og tab, og så er tanken også at give brugeren mulighed for at styre telefonen igennem andre berøringer foruden dem på skærmen.
#CallMe #Apple #iPhone
 ·  Translate
Call me har et godt udvalg af Apples populære iPhones, og hos Call me er du altid sikret en god pris og service med et :-)
1

Call me

Shared publicly  - 
 
Vi skyder året i gang med 4 friske abonnements nyheder!

Til jer der allerede har et Call me abonnement, så husk at I, på selvbetjeningen, kan ændre jeres abonnement.

Og til alle jer der overvejer at få et abonnement hos Call me - Skån sparegrisen og hop ind på linket herunder:
http://www.callme.dk/talepakker/vaelg-en-talepakke
De bedste hilsner
Call me
 ·  Translate
4

Call me

Shared publicly  - 
 
Har du brug for lidt god karma?
Vær med til Tal ordentligt Karma Julekalenderen på Facebook: www.facebook.com/talordentligt

Hvornår har du sidst spontant ringet til en ven eller veninde, som du ikke har hørt fra i LANG tid? Kan du huske, hvordan det føltes efter i havde talt?
Dagen i dag er udfordringen simpel og lige til... Grib din telefon og find en i telefonbogen du ikke har talt i LANG tid. Er det en gammel skolelærer, en skolekammerat, farmor eller gamle roomate?

Grib knoglen! - Du vil helt sikkert blive overrasket over, hvor meget lys det vil kaste over resten af din dag

Giv et gerne et + når du har gennemført udfordringen og fortæl os gerne i en kommentar, hvad du helt specifik gjorde. Så kan vi alle følge med i de gode historier. :)

De bedste hilsner
Tal ordentligt teamet
 ·  Translate
Træt af den hårde tone i hverdagen? Gør noget ved det og støt kampen mod den verbale forurening i...
1
Have them in circles
381 people
Rasmus Høher-Larsen's profile photo
Kasper Bruno Skovrup Jensen's profile photo
Hernan Gonzalez's profile photo
zoltan bota's profile photo
Amir Mohammadi's profile photo
Dennis Skovby's profile photo
Anette Vissing's profile photo
Ahmed Youssef's profile photo
Kim Bay's profile photo

Call me

Shared publicly  - 
 
SAMSUNG GALAXY UNPACKED 2015!
Samsung har inviteret til Samsung Galaxy Unpacked 2015 den 1. marts kl. 18.30 i Barcelona. Her forventes det, at Samsung præsenterer deres næste smartphone-flagskib i Galaxy-serien, som sandsynligvis kommer til at hedde Samsung Galaxy S6. Vi er spændte!
#Callme #Samsung #GalaxyS6
 ·  Translate
2

Call me

Shared publicly  - 
 
Sony Xperia Z3 Compact + et Sony smartband
Vi har et rigtig godt tilbud i shoppen! Indtil d. 23/2 får du et Sony Smartband med, når du køber en Sony Xperia Z3 Compact. #Callme #Tilbud #Sony
 ·  Translate
2

Call me

Shared publicly  - 
 
Nyt abonnement til 99 kr inkl. 4G!

Mange har efterspurgt et abonnement til under en ”hund”, hvor 4G også er inklusiv i prisen...
Så derfor har vi fundet lommeregneren frem og regnet lidt på tingene:
6 timers tale
+ 5 GB data
+ Fri SMS/MMS
+ 4G___________
= 99 kr
 ·  Translate
6

Call me

Shared publicly  - 
 
Samsung - The Internet of things

Det bliver REN Toy Story, hvis Samsung kommer i hus med deres vision for 'The Internet of Things' og samtidig åbner muligheden for at lade Samsung produkter tale sammen med produkter fra andre producenter!

Samsungs store 2020 vision er, at stort set alle elektriske produkter i dit hjem skal være forbundne og kunne kommunikere med hinanden! Og selvfølgelig også med dig...

Rimelig SEJT, hvis dit køleskab fx kommer til at kunne fortælle dig, at du skal huske at købe mælk med hjem. Eller at du fra cafeens hyggelige afslapning lige kan slukke lyset derhjemme, hvis du glemte det i farten.

#Callme #Samsung
 ·  Translate
2

Call me

Shared publicly  - 
 
TOP 5 telefoner i 2014!

Vi er klar med lidt julegaveinspiration til jer stakler derude, der er helt på bar bund! 

Vi har nemlig strikket en TOP 5 sammen over de mest solgte telefoner i 2014, som med garanti vil bringe glæde juleaften. Og så er det jo bare at vælge, hvilken telefon der passer til den heldige modtager!

Rækkefølgen kommer her:
1. Apple iPhone 5S
2. Samsung Galaxy S5
3. Samsung Galaxy S4
4. Apple iPhone 4S
5. Apple iPhone 6
 ·  Translate
1
 
OKAY - tid til en rygtedræber!

Den nye iPhone 6 og 6 PLUS nåede dårligt nok at blive lanceret, før der gik rygter om både knækkede skærme og dårligt batteri!
Så nu skal der FAKTA på bordet

1. Kan den bukke?
- Ja, den kan bukke. Men det kan alle andre telefoner også! Kraften, der skal til for at bukke en iPhone 6, svarer til modstanden i at knække tre blyanter. Tænk over det.

2. Dårligt batteri
- Målt op imod andre telefoner er kapaciteten mindre – men modsat er styresystemet lavet specielt til iPhone, hvilket gør, at batteriet bruges så optimalt som muligt. Husk – det er ikke størrelsen, men gørelsen!

OG SÅ var der jo rygterne om, at den skulle kunne oplades af mikrobølger og ville komme til at koste 7-8.000 kr. Det kan vi vidst roligt sige at være usandt!

I skrivende stund har vi i Call me endnu ikke oplevet nogle kunder, som er vendt tilbage med disse problemer. Og hvis det nu skulle ske, uanset hvilken model der er tale om, der er tale om, så skal vi selvfølgeligt nok holde jer opdateret  Hvem ønsker at give sine kunder en dårlig oplevelse. #Callme #iPhone6 #iPhone6Plus
 ·  Translate
3
People
Have them in circles
381 people
Rasmus Høher-Larsen's profile photo
Kasper Bruno Skovrup Jensen's profile photo
Hernan Gonzalez's profile photo
zoltan bota's profile photo
Amir Mohammadi's profile photo
Dennis Skovby's profile photo
Anette Vissing's profile photo
Ahmed Youssef's profile photo
Kim Bay's profile photo
Contact Information
Contact info
Phone
43 66 90 90
Email
Address
Call me Holmbladsgade 133 2300 København S
Story
Tagline
Tal ordentligt - det koster ikke noget
Introduction

Call me er et dansk mobilselskab, der siden den spæde start i 1997, har arbejdet på at tilbyde de nyeste og bedste mobiler på markedet – til priser, der får smilet frem.  I Call me kan vi også hjælpe med at finde en talepakke, der passer til dig – hvad enten du snakker meget i telefon eller kun bruger mobilen til korte beskeder.  Vi er faktisk eksperter i alt, hvad der har med mobil at gøre, herunder også mobilt bredbånd, der passer til alle, der gerne vil have internettet med på farten. Med mobilt bredbånd er du altid online, og med en hastighed på op til 16 Mbit/s, er streaming af film og musik intet problem.

Call me er også et socialt engageret mobilselskab – vi synes, det er vigtigt at have fingeren på pulsen – både i forhold til vores kunder og i forhold til hvad, der sker i samfundet generelt. Vi vil gerne i dialog med vores kunder – derfor har vi valgt at satse på sociale medier som Google+ og Facebook, hvor vi kan dele alt det fede, der sker på mobilfronten med jer, svare på spørgsmål og høre jeres meninger. 

Når det kommer til det øvrige samfund, vælger vi også at sætte fokus på det, vi er bedst til – kommunikation. Call me er derfor gået ind i kampen mod verbal forurening og kæmper for en pænere omgangstone i Danmark. En undersøgelse foretaget af Wilke i januar 2012 viste, at 77 % af danskerne mener, at tonen er blevet skærpet.  Med kampagnen ”Tal ordentligt – det koster ikke noget” sætter vi fokus på den måde, vi taler til hinanden på - på arbejde, i skolen, på studiet, i supermarkedet, i trafikken og alle de andre steder, vi møder hinanden. Grimme ord gør ondt på dem, de rammer, og vi opfordrer derfor alle til at deltage i debatten, så vi sammen kan vende den dårlige stemning og skabe en kultur, hvor man taler ordentligt til hinanden.