Profile cover photo
Profile photo
BG Biovarme
2 followers -
BG Biovarme - din leverendør af varmeløsninger
BG Biovarme - din leverendør af varmeløsninger

2 followers
About
Posts

Post has attachment
BG Biovarme er klar til dyrskuet, vi har opstillet en flot udstilling med ETA, ATMOS og BIO10 fyr, så kom ud og få en snak eller se på de nyeste modeller inden for energirigtig varmeløsninger.
Add a comment...

Post has attachment
Brændefyringsanlæg fra BG Biovarme. En af Europas førende producenter inden for brændekedler ATMOS, forhandles ved BG Biovarme. ATMOS brændefyringsanlæg er en kombination af ATMOS brændefyr og kombikedler. 

ATMOS brændekedler er en robust og gennemprøvet forgasningskedel med 2 brændkamre og monteret røggassuger.


ATMOS brændefyr forhandlet igennem BG Biovarme, kan med sin lave emissionsværdi med fordel erstatte de fossile brændsler som olie, kul og naturgas. Dermed sparer du penge samtidig med du mindsker CO2 udslippet.
Add a comment...

Post has attachment
BG Biovarme har et stort udvalg af tanke og beholdere.  For optimal udnyttelse af dit solvarmeanlæg anbefaler vi en DENVIRO akkumuleringstank.

Akkumuleringstanken opsamler og lagrer solvarme til perioder med ingen eller kun lidt sol.

BG Biovarme forhandler også et stort udvalg af ekspansionsbeholdere, til brug ved varmesystemer og varmtvandsbeholdere til varmt badevand f.eks. i forbindelse med solvarmeanlæg.
Add a comment...

Post has attachment
BG Biovarme forhandler det smukt designede træpillefyr fra DENVIRO. Designet er udviklet under hensyntagen til de mindste detaljer. DENVIRO træpillefyr er udstyret med en revolutionerende brænder, som har en meget høj virkningsgrad og minimal partikeludledning.


De DENVIRO træpillefyr som BG Biovarme forhandler er velegnet til den mere komfortable og miljøbevidste forbruger. Da DENVIRO træpillefyr giver samme komfort som ved olie- og gasfyring.
BG Biovarme tilbyder en samlet pakkeløsning på DENVIRO træpillefyr, til lige netop dit behov.


http://www.biovarme.dk/da/produkter/traepilleanlaeg/traepillefyr-denviro
Add a comment...

Post has attachment
BG Biovarme leverer et gennemtestet kvalitets solvarmeanlæg.

Solvarmeanlægget kan dække dit behov for varmt vand i sommerperioden, og kan anvendes sammen med husets øvrige energikilder. Dette er uanset om du har naturgas, oliefyr, brændefyr eller pillefyr.

BG Biovarmes solvarmeanlæg, består af solcellepaneler fra STI, deres design muliggør brug af samme typer solpaneler, uanset om der ønskes montering i eller på taget, eller fastgørelse på vandrette- eller lodrette flader.

BG Biovarme tilbyder også solvarmeanlæg pakkeløsninger, hvor der er mulighed for at købe en samlet pakke med STI solpaneler og STI tilbehør.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded