Profile cover photo
Profile photo
BHVtotaal
7 followers
7 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
Wauw.. Al door 1001 klanten beoordeeld met een 9 als gemiddeld cijfer! Daar doen we het voor! #Bedankt #YouMakeUsBetter #Trots
Photo

Post has attachment
Een aantal collega's wat extra kennis opgedaan over portofoons. Het is altijd goed om bij te leren en zo kunnen de medewerkers van BHVtotaal iedere klant van goed en gepast advies voorzien bij de aankoop van portofoons! Maar......"Wat als Walkie-Talkies niet bestonden?"

Post has attachment
Uit onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat amper één op de drie huishoudens in Nederland een koolmonoxidemelder heeft. Dat terwijl koolmonoxide in ieder huis voor kan komen en een echte sluipmoordenaar is. Het hebben van een koolmonoxidemelder is dus van groot belang en kan gevaarlijke situaties voorkomen. Maar dan moet de melder natuurlijk wel werken! De consumentenbond heeft verschillende melders aan een test onderworpen. Gelukkig kwam de melder die wij aanbieden, de COA-26 van Alecto, goed uit de test!

Post has attachment
Sinds kort staat de nieuwe website van BHVtotaal live!
Deze webshop is gebouwd op het allernieuwste systeem van Magento, Magento 2.0. Benieuwd? Bekijk onze nieuwe webshop op www.bhvtotaal.nl
Wij horen graag wat u ervan vindt!
Photo

Post has attachment
De 6 belangrijke stappen van ‪reanimatie, je kunt ze niet vaak genoeg zien!
Photo

Post has attachment
Voor het bedrukken van EHBO of BHV vesten bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel een standaard opdruk als een eigen opdruk is voor ons geen enkel probleem! #veiligheid #reflectievesten #BHV 
Photo

Post has attachment
Gisteravond als afsluiter van 2015 een hele gezellige kerstborrel gehad met zijn allen! Maar vandaag staan we gewoon weer fris en fruitig voor u klaar!
Photo

Morgen is PreSafe bv. balsponsor van de wedstrijd FC Lisse - GVVV. We hopen op een mooie wedstrijd waarbij de punten natuurlijk in Lisse blijven. Succes FC Lisse!

Post has attachment
Wij zijn vandaag aanwezig op het ‪#‎NIBHV‬ congres bij CineMec in Ede. Komt u gezellig bij onze stand langs? Kunt u gelijk onze producten bekijken en een praatje met ons maken! Tot zo!
Photo

Post has attachment
Sneak preview! De werkzaamheden voor de nieuwe webshop zijn in volle gang.
Photo
Wait while more posts are being loaded