Profile cover photo
Profile photo
Beautywaves
About
Posts

Post has attachment
Eén en al gebruiksgemak, Barbicide. Binnen 5 minuten zijn ze volledig en grondig gedesinfecteerd, al uw frezen, nageltangen, palpators, nagelheffers, tamponeerhaken, spatels, schaartjes, scalpelmesjes, pincetten, excavator’s, instrumenten en werkplekken.

Zeer geschikt voor in de ultrasoon. Na gebruik goed afspoelen. Nadien geen alcoholbad meer nodig.

Met Barbicide werkt u niet alleen hygiënisch,
dankzij het Barbicide-blauw en de Barbicide-flacons wordt uw winkel in alles en voor iedereen een toonbeeld van veiligheid.

Tip: plaats de flacons op een goed zichtbare plaats waar u makkelijk bij kunt en uw cliënt het goed kan zien, uw cliënt moet de vraag stellen “waarom dompelt u uw gereedschap in die vloeistof”, hierop kunt u die vraag beantwoorden: “Het is toch voor uw en onze veiligheid, dat wij de gebruikte gereedschappen desinfecteren na gebruik bij elke cliënt.”
De cliënten zullen u waarderen en u heeft een extra klantenbinder.

EFFECTIEF

Eén en al effectiviteit ook, Barbicide. Bacteriën (pseudomonas, stafylokokken en salmonella) ze krijgen geen schijn van kans.

Door de Fungicide werking verdwijnen Gisten, (schimmels) als sneeuw voor de zon. Zodat al uw klanten (klant na klant na klant) verzekerd zijn van een door en door hygiënische behandeling.

WAT ZIJN DE OORZAKEN EN BRONNEN VAN INFECTIES?

De meest voorkomende oorzaken van infecties zijn:

het gebruik van niet goed gedesinfecteerd gereedschap en apparatuur
uw klanten… de bronnen waar zij aan bloot staan of hebben gestaan
uzelf… de bronnen waar u dagelijks aan bloot staat, inclusief die van uw cliënt
het gebruik van chemische stoffen, in combinatie met hitte, kan een sterke afname veroorzaken van de weerstand van uw huid inclusief die van uw cliënt.

Het risico dat u loopt bij een niet juiste desinfectie is te groot om te negeren. Barbicide heeft voor bijna iedere situatie in uw salon een goede oplossing om het gevaar van infectie te voorkomen

Welk product moet ik hebben?

De 120 ml flacon is voor de kleine instrumenten zoals pincetten, vellen- en nageltangetjes, freesjes en boortjes. Vooral uitermate geschikt voor de manicure en pedicure.

De 750 ml flacon mid-size voor de grote nageltangen, messen en kleine kappersscharen.

De 1.1 liter flacon is uitermate geschikt voor alle instrumenten, gereedschappen, kammen en borstels. Deze flacon is uitgevoerd met een roestvrijstalen dompelaar – net als de 750 ml flacon – waar u gemakkelijk de te reinigen instrumenten in kunt zetten en daarna onderdompelen.

Hoe lang duurt het en hoe werkt het?

Er zijn 3 niveau’s van behandelen:

schoonspoelen en verwijderen van restanten
desinfecteren voor het verwijderen van micro-organismen
steriliseren doodt alle micro-organismen

Barbicide werkt al binnen 5 minuten en kan alle bacteriën, gisten (schimmels) doden. Voor het schoonspoelen en desinfecteren adviseren wij een tijd van 5 tot 10 minuten. Er zijn 3 verschillende behandelflacons voor de diverse maten van instrumenten en gereedschappen
PhotoPhotoPhoto
19-03-18
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
DE NIEUWE Podomonium Ecomonium + (PLUS) !

Deze nattechniek pedicure motor heeft druk en draai toetsen waarvan het toerental eenvoudig is te regelen d.m.v. een luxe draaiknop tot maximaal 40000 toeren.
Bij het spray vloeistof reservoir zit een handig LED-lampje zodat u altijd kunt zien wanneer u deze bij moet vullen.
Deze motor kan zowel links- als rechtsom draaien en heeft een deelbaar handstuk met een gedeeltelijk interne spray(slang) die met een dentale waterknop eenvoudig fijn af te stellen is.

De lichtste motor uit de podomonium serie Slechts 3,5 kilo!
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded