Profile cover photo
Profile photo
BankGiro Loterij
296 followers -
Cultuur maakt je rijker
Cultuur maakt je rijker

296 followers
About
BankGiro Loterij's posts

Post has attachment
Nog een paar nachtjes slapen en het eieren zoeken kan beginnen. Hier alvast een mooie oefening. Hoeveel eieren zien jullie? #pasen #eieren #bruch #weekend
Photo

Post has attachment
Zoek de verschillen. Welke verschillen kun jij ontdekken in de keuken van het museum Willet-Holthuysen?

Het museum is gevestigd in een bijzondere grachtenpand aan de Herengracht te Amsterdam. Abraham Willet en zijn rijke echtgenote Sandrina Louisa Geertruyda Holthuysen woonden hier tussen 1861 en 1895. Hun leven staat centraal in het museum. Meer info: http://mi8.ly/j6zbtm

Photo

Post has attachment
Als deelnemer geniet je van veel cultureel voordeel. Op jouw persoonlijke pagina (bereikbaar via www.bankgiroloterij.nl) staan regelmatig bijzondere culturele evenementen. Bijvoorbeeld de unieke avondopenstelling van de tentoonstelling ‘Jeronimus Bosch' van twee weken geleden. Deze avond was alleen voor onze winnaars te bezoeken. 

Post has attachment
Wauw! Hier worden wij stil van. Bekijk de trailor van de eerste volledig geschilderd speelfilm in de wereld 'Loving Vincent'. 12 Olieverfschilderijen per seconde, allemaal geschilderd door meer dan 100 schilders opgeleid in dezelfde stijl! Meer informatie op http://mi8.ly/yt3iwaPost has attachment
Beste deelnemer, altijd al eens een stedentrip naar Berlijn willen maken? Deze maand maak je kans op een stedenreis naar keuze incl. museumbezoek voor 2 personen.
Met wie zou jij Checkpoint Charlie, Potsdamer Platz en de Brandenburger Tor willen bezoeken?
Photo

Post has attachment
Enorm blij nemen de gelukkige winnaars de sleutel van hun gloednieuwe Opel Corsa in ontvangst.
Ook deze maand hebben wij weer 4 nieuwe auto's in onze prijzenpot. Veel succes iedereen!

Photo

Post has attachment
Als deelnemer kun je van veel culturele voordelen genieten. Kijk bijvoorbeeld vandaag nog op jouw persoonlijke pagina via www.bankgiroloterij.nl om kans te maken op een prachtig last-minute arrangement in het Gemeentemuseum te Den Haag. Een unieke avondopenstelling op zondag 28 februari van de tentoonstelling Nederland Dineert! En dat is niet alles, je krijgt ook les in de etiquette van De Baronessen.

Foto: Koen Hauser

Photo

Post has attachment
Als deelnemer maak je in maart kans op deze geweldige Opel Corsa! Iedere maand verloten wij o.a. 4 auto's. Welke kleur kies jij?

Wil je weten wat er nog meer in de prijzenpot van maart zit? Ga naar http://mi8.ly/kan91p 
Photo

Post has attachment
Hoe goed is jouw cultuurkennis? Oefen mee voor een nieuwe aflevering van The Big Picture aanstaande zondag RTL 4 om 22:00.

Wil je gratis kans maken op een HEMA cadeaukaart van €10,- ga dan naar http://mi8.ly/468rq8
#Cultuurkennis #winactie #vragen
Photo

Post has attachment
Dromen die werkelijkheid worden in 1 foto gevangen. Van harte gefeliciteerd, Therese!
Afgelopen zondag was tijdens het AVROTROS programma ‘Maestro' te zien hoe Therese en haar partner met de cheque werden verrast door BankGiro Loterij-ambassadeur Leontine Borsato.

Vertel eens wat zou jij doen met een ton?
Photo
Wait while more posts are being loaded