Profile

Cover photo
azhan zaffuan
Lived in Penang, Malaysia
139 followers|3,782,867 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

azhan zaffuan

Shared publicly  - 
 
tulung~ korang makan ke tak telur kembar cenggini? =0
 ·  Translate
let's say korang lapaq gedik2... tak kesah la sebab puasa ke, sebab memang lapar ke, sebab memang gedik ke.. eh. pastu korang pon tanak la nasik~ bukan taknak nasik. tanak nasik is masak nasik. huhu. ting! nasik masak. amboih...
1
Add a comment...

azhan zaffuan

Shared publicly  - 
 
tahpape. hahahaha
 ·  Translate
dari dulu lagi benornye... aku perati je iklan2 kat TV ni. ada yang best. ada yang tak best. hahaha. well, everybody's a critic. ekeke iklan susu sustagen . taknak makan konon... chaiit.. hahaha anyway! paling aku nak komple...
1
Add a comment...

azhan zaffuan

Shared publicly  - 
 
tetiba nak menulih. =p
 ·  Translate
assalamualaikum. hai. =) macam la retis kan kalo aku nak tanya ada sape rindu aku ke tak kat sini kat blog ni... ehek. tapi yang pasti, aku rindu nak menulih. nak merapu. nak berkongsi. takpelah. bior je aku jawab soalan2 ke...
2
1
Add a comment...

azhan zaffuan

Shared publicly  - 
 
banyak guna ooo!!
 ·  Translate
assalamualaikum! hehe. ok aku malas nak intro pepanjang. harap korang semua sehat2 sejahtera lah ye. eksaited nak share pasal benda murah tapi berguna ya amat ni! al kisah nya aku softball player (since baseball tak popular k...
1
Add a comment...

azhan zaffuan

Shared publicly  - 
 
yuhuuuu!! =p
 ·  Translate
olla!! como estas!! assalamualaikum~ ^^ shibaraku desu ne... shibaraku ka? ohisashiburi yo. hahaha. minna, genki ka? saa.. yokatta ne~ tung ah sehat. sila jaga kesehatan. jangan saket2 macam aku. tingtong semedang. haha. takp...
1
Add a comment...

azhan zaffuan

Shared publicly  - 
 
hey october babies!!! your presents are here!! :D
 ·  Translate
ATTENTION PLEASE! . . . . OCTOBER IS HERE!!! sebagai seorang yang sangat menyayangi bulan Oktober, aku nak buat one-month celebration. yeap, aku dah buat dah taon2 lepas. so ini dah jadi acara tahunan. hah...
1
Add a comment...
Have him in circles
139 people
Shah Perniagaan Tayar's profile photo
athirah mohamed's profile photo
Tengku Sasha's profile photo
William Goncanglembing's profile photo
Patentanwaltskanzlei Dr. Reinert's profile photo
Nurul Schuhada Attarmizi's profile photo
hanis safwan's profile photo
mohd zuhasnan Abdullah's profile photo
nur dieya's profile photo

azhan zaffuan

Shared publicly  - 
 
SHOPPING!!! hahahaha
 ·  Translate
assalamualaikum! ogenki ka? hahaha. ooooohisashiburi deshou~ ne.... =p ye ye aku tau. been a while gak aku tak menulih kat sini. ekeke. maap la, banyak circumstances. hiks. nak buat macam mana... time ada idea, mood takde...
1
Add a comment...

azhan zaffuan

Shared publicly  - 
 
hahahahaha
 ·  Translate
ohoo... aku google 'opah' ... ini yang keluar. hahahaha. baru tau! tadi dekat2 nak megerib tadi, aku dok lepak2 depan tv sambil tunggu azan. hosmet bukak tv3. drama slot akasia ke apa ntah. "teman lelaki upahan" tajuk dia. ta...
1
Add a comment...

azhan zaffuan

Shared publicly  - 
 
em
1
Add a comment...

azhan zaffuan

Shared publicly  - 
 
full report yo! hahaha
 ·  Translate
DALAM NEGERI tajuk utama; SESAL SEPARUH NYAWA SUNGAI BULOH. Seorang guru dilaporkan kehilangan dompet kesayangannya, disyaki dicopet. Mangsa yang ingin namanya dirahsiakan berkata kejadian itu amat dikesali kerana kerug...
1
Add a comment...

azhan zaffuan

Shared publicly  - 
 
aiseh lambat promote kat sini.. ^^"
 ·  Translate
ATTENTION PLEASE! . . . . OCTOBER IS HERE!!! sebagai seorang yang sangat menyayangi bulan Oktober, aku nak buat one-month celebration. yeap, aku dah buat dah taon2 lepas. so ini dah jadi acara tahunan. hah...
1
Add a comment...

azhan zaffuan

Shared publicly  - 
 
sedih pulak... hmm..
 ·  Translate
Assalamualaikum. Sayangku, Salmah. Tadi pagi. Aku ke pantai. Deru bayu dingin yang menghembus, melambai aku untuk menitip gigi-gigi air di jernih pasir nan halus. Pepohon rimbun dan rendang menarikan dedaun hijau dek dibelai ...
1
Add a comment...
People
Have him in circles
139 people
Shah Perniagaan Tayar's profile photo
athirah mohamed's profile photo
Tengku Sasha's profile photo
William Goncanglembing's profile photo
Patentanwaltskanzlei Dr. Reinert's profile photo
Nurul Schuhada Attarmizi's profile photo
hanis safwan's profile photo
mohd zuhasnan Abdullah's profile photo
nur dieya's profile photo
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Previously
Penang, Malaysia - Perak, Malaysia
Story
Tagline
Fun
Introduction
none other than Azhan Zaffuan or Azhan Kanipan that you know. =D
Bragging rights
80's, jitterbug, foxtrot, banjo, ukulele, brown-eyed Asian, amazing is my middle name
Basic Information
Gender
Male
Other names
Aan, Antara, Kanipan, Steve Nash