Profile cover photo
Profile photo
Audi Romania
239 followers -
Reţelele de socializare constituie o parte importantă din progresul prin tehnologie. Bine ați venit pe pagina oficială de Google+.
Reţelele de socializare constituie o parte importantă din progresul prin tehnologie. Bine ați venit pe pagina oficială de Google+.

239 followers
About
Posts

Post has attachment
Audi dezvăluie noul Audi Q2 la Salonul Auto Internațional de la Geneva. SUV-ul compact este un vehicul urban pentru deplasări zilnice, unind un design progresiv cu un înalt nivel de funcționalitate. Sistemele de conectivitate, infotainment și asistență păstrează nivelul consacrat din clasele superioare.

„Cu Audi Q2 am dezvoltat un limbaj de design distinctiv din punct de vedere geometric, cu caracteristici specifice acestui model. În cadrul gamei Q, vehiculul afișează un caracter independent,” declară Marc Lichte – Directorul departamentului Design.

Aflați mai multe: http://goo.gl/lFQsEf

#noulAudiQ2‬ ‪#‎Audi‬ ‪#‎Q2‬ ‪#‎untaggable‬ ‪#‎GIMS‬ ‪#‎WorldPremiere‬ ‪#‎CitySUV‬
Photo
Add a comment...

Post has attachment
De la pudră la componentă finală: cu ajutorul unei imprimante 3D, “Audi Toolmaking” a produs un model după vehiculul sport ce a rămas în istoria Grand Prix-ului: un Auto Union Typ C din anul 1936. Acum, ‪#Audi‬ studiază viitoarele posibile aplicații ale imprimantelor pentru producția de componente complexe.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
‪#‎NoulAudiA4‬ este printre cele mai sigure vehicule din câmpul său competitiv. Consorțiul european ‪#‎Euro‬ NCAP a acordat modelului scorul maxim de cinci stele atât pentru siguranța adulților și copiilor cât și pentru protecția pietonilor. Modelul ‪#‎Audi‬ A4 a primit și premiul special „Euro ‪#‎NCAP‬ advanced” pentru sistemul multicollision brake assist din dotarea standard și pentru sistemul Audi pre sense basic. Mai multe aici: http://goo.gl/lvxEhO
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Audi‬ pe șine: Începând de astăzi, o locomotivă de 1.000 CP cu propulsie de tip plug-in hybrid produsă de Alstom înlocuiește locomotivele utilizate anterior la fabrica Audi din ‪Ingolstadt‬. Acest lucru înseamnă că atât componentele, cât și modelele Audi ce ies de pe linia de producție vor ajunge la stațiile de încărcare din cadrul fabricii într-un mod mai prietenos cu mediul.

#Audi   #Ingolstadt   #plugin   #hybrid   #locomotive   #evolvetoaudiultra   #ultra   #Ingolstadt  
PhotoPhotoPhoto
2015-10-30
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Break-urile cu adevărat frumoase poartă denumirea de Avant. Noul Audi A4 Avant: http://www.audi.ro/modele/a4/noul_audi_a4_avant/

#Audi   #A4   #Avant   #noulAudiA4  
Photo
Add a comment...

Post has attachment
605 CP și viteză maximă de până la 305 km/h: Noul Audi RS 6 Avant performance și noul Audi RS 7 Sportback performance.

Culoare exterioară Audi exclusive: albastru Ascari 

#Audi   #RS   #performance  
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2015-10-22
8 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Audi și Part-Time Scientists decolează spre lună: La aproape 45 de ani după ce nava spațială Apollo 17 a completat ultima misiune lunară cu echipaj, vechiul loc de aterizare al acesteia devine din nou un obiectiv. Grupul de ingineri germani din echipa Part-Time Scientists lucrează în cadrul competiției Google Lunar XPRIZE, având ca scop transportul unui rover pe lună. #Audi   susține Part-Time Scientists punând la dispoziție cunoștințele sale referitoare la diverse domenii tehnologice – de la tracțiunea integrală #quattro  și construcție ușoară la mobilitatea electrică și piloted driving: https://youtu.be/vBsV2PAaHRo

Mai multe detalii: http://microsites.audi.com/mission-to-the-moon/
Add a comment...

Post has attachment
Wanted: cel mai bun model piloted driving

Audi aduce sistemul #piloteddriving  la modele în miniatură: Zece echipe alcătuite din studenți vor concura în cadrul “Audi Autonomous Driving Cup” pentru a găsi cel mai bun model în miniatura cu sistem piloted driving. #Audi   se ocupă cu asigurarea componentelor necesare – un Audi #Q5   la scară 1:8 si tinerii experți pentru dezvoltarea software-ului.

Modelele cu tracțiune integrală sunt propulsate de motoare electrice la viteze de până la 40 km/h. Pentru concurs, studenții primesc un pachet software de bază pentru a dezvolta propria arhitectura software ce să interpreteze diversele situații întâlnite și să manevreze vehiculul în mod corespunzător. Scopul echipelor este de a completa traseul pregătit cu cât mai puține erori. Pentru accidente, timp pierdut și execuții imprecise studenții pierd puncte. Echipa câștigătoare va primi un premiu de 10.000 euro, iar locurile 2 și 3 sunt răsplătite cu 5.000 euro și respectiv 1.000 euro.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Accelerează de la 0 la 100 km/h în 6 secunde și totuși consumă sub 2 litri de motorină pe 100 de kilometri. Audi #Q7  e-tron quattro este sportiv, confortabil și extraordinar de eficient deopotrivă, fiind primul plug-in hybrid echipat cu motor #TDI  și tracțiune #quattro‬  din Lume.

Modelul Q7 #etron‬  quattro este al doilea model #Audi‬   ce dispune de un puternic sistem de propulsie plug-in #hybrid . Alimentat de bateria cu tehnologie litiu-ion, generosul SUV acoperă distanțe de până la 56 kilometrii exclusiv cu energie electrică – într-un mod silențios, puternic și fără emisii locale. Împreună cu motorul diesel, vehiculul poate atinge o autonomie totală de 1.410 de kilometri.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2015-03-09
5 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Dintre toate modelele #Audi‬   acesta este cel mai impresionant, cel mai dinamic și cel mai apropiat de Motorsport. A doua generație a vehiculului sport de înaltă performanță - Audi #R8   - va fi prezentă la Salonul Auto de la Geneva. Motorul central #V10   ‪și o nouă tracțiune #quattro   asigură performanțe uluitoare. Noul R8 V10 plus cu 449 kW (610 CP) este cel mai rapid și puternic model Audi de producție de serie din toate timpurile, realizând sprintul de la 0 la 100 km/h în doar 3,2 secunde și atingând o viteză maximă de 330 km/h.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
Noul Audi R8
6 Photos - View album
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded