Profile cover photo
Profile photo
Astrimex
6 followers -
Astrimex, groothandel in producten voor systeemplafonds, metal-stud wanden en systeemwanden met vestigingen in Leek (Groningen) en Utrecht.
Astrimex, groothandel in producten voor systeemplafonds, metal-stud wanden en systeemwanden met vestigingen in Leek (Groningen) en Utrecht.

6 followers
About
Posts

Post has attachment
NIEUW IN HET ASSORTIMENT: DEURKOZIJNSETS!
De sets zijn FSC®-gecertificeerd en worden voorgemonteerd geleverd; de stompe board deur is met drie RVS bladscharnieren afgehangen in het kozijn. De combinatie is geheel gegrond en deur en kozijn zijn pas en arm geschaafd. Het kozijn is voorzien van een schootplaat, die na afwerking van het kozijn enkel nog omgebogen hoeft te worden.
De DKS zijn uit VOORRAAD leverbaar voor een 100mm en een 70mm (vanaf week 13) wand. Meer informatie op: http://bit.ly/DKS280
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Ter uitbreiding van ons verkoopteam zijn wij op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde en pro-actieve collega! Ben of ken jij degene die ons team komt versterken? http://bit.ly/verkooptopper-gezocht
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Heeft u zich al aangemeld? Er zijn nog enkele plekken beschikbaar!

Pascal van Dort, Acoustic Specialist van #ROCKFON verteld u meer over het belang van goede akoestiek tijdens een training in het Shapes Experience Center te Nieuwegein.

Tijdens de training krijgt u een diepgaande antwoorden op simpel lijkende vragen als: wat is geluid en wat is akoestiek? Maar ook aan op wat voor manier akoestiek een bijdrage kan leveren aan gebruikscomfort en gezondheid wordt aandacht besteed. Met interessante inzichten uit specialistische onderzoeken en opmerkelijke praktijkvoorbeelden, waar u leer uit kunt trekken. Kortom: een interactieve training, waarna u beschikt over de nodige technische én praktische kennis op het gebied van akoestiek en weet hoe u dit toe kan passen bij de realisatie van (interieur)projecten.

Tevens is dit de ideale gelegenheid om het Shapes Experience Center en het Mono Acoustic plafond van Rockfon in het echt te komen bekijken.

De training is inclusief een lunch.

Interesse? Meldt u dan nu aan via http://bit.ly/Shapes_Akoestiek
Add a comment...

Post has attachment
Na een bezoek aan #BAU2017 is het tijd voor ontspanning! met OWA Benelux, Murre - de Visser Afbouwsystemen, Schelp bouw & interieur BV, ASM Afbouw, ACN, G & P Afbouw BV, Maas Afbouw B.V., M.V.T. Binnenmontage B.V., Unipé Afbouw B.V., Frank Interieurbouw B.V., Mastenbroek Plafondmontage B.V., Afbouwned B.V. en Bimmerman Projectafbouw B.V.
PhotoPhotoVideo
PhotoVideo
20-01-17
5 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Nog op zoek naar een nieuwe uitdaging in 2016? Astrimex Leek heeft ruimte voor een een enthousiaste en gedreven inkoper m/v. Ben jij degene die we zoeken, reageer dan snel!
Photo
Photo
2016-02-12
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Op 18 januari heeft Astrimex bv i.s.m. Ingenieursbureau Dijkhuis bv, Armstrong Building Products B.V. en Siniat B.V., in Leek (Groningen) een seminar georganiseerd rondom aardbevingsbestendig bouwen.
Na een korte introductie door Mario Leever van Astrimex bv, heeft Theo van Wageningen van Ingenieursbureau Dijkhuis bv aan de aanwezige architecten en afbouwers kort en duidelijk uitgelegd hoe aardbevingen tot stand komen en de verschillen tussen aardbevingen in Groningen en de rest van de wereld verduidelijkt. Hij heeft tevens inzicht gegeven in wat er bij komt kijken als je aardbevingsbestendig wilt bouwen. Vervolgens hebben Armstrong Building Products B.V. en Siniat B.V. hun aardbevingsbestendige oplossingen gepresenteerd voor resp. systeemplafonds en gipskartonwanden. De aanwezigen gaan via de Facebookpagina Aardbevingsbestendig Bouwen Powered by Astrimex (https://www.facebook.com/Aardbevingsbestendig-bouwen-powered-by-Astrimex-969932406414247/) contact met elkaar houden m.b.t. dit thema en hun kennis en ervaring delen. Andere geïnteresseerden zijn welkom zich aan te sluiten bij deze groep. Duidelijk is dat er nog veel vragen zijn.
In het bouwbesluit zijn op dit moment nog geen normen opgenomen voor aardbevingsbestendig bouwen. Motieven om aardbevingsbestendig te willen bouwen zijn economisch (hoeveel risico wil ik als eigenaar lopen?) als ook op het gebied van veiligheid (naast het veiligstellen van de hoofddraagconstructie moeten (systeem)plafonds blijven hangen en wanden blijven staan). Een vervolgseminar wordt al voorbereid. Voor meer informatie kan men contact opnemen met Mario Leever, Astrimex bv op tel.nr. 0594 55 23 23.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Van 27-29 januari 2016 verwelkomen we u graag op de Material Xperience in Ahoy te Rotterdam! Op onze stand tonen we verschillende noviteiten en vertellen we u graag meer over ons nieuwe Shapes Experience Center. Bestel uw kaarten nu gratis op http://materialxperience.nl/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
NIEUWE COLLEGA GEZOCHT! Voor onze vestiging in Leek zijn we op zoek naar een Inkoper m/v. Ben jij degene die ons team komt versterken? We zien je sollicitatie met belangstelling tegemoet!
Photo
Photo
2015-11-13
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Zojuist is door ‪#‎Rockfon‬ de eerste demonstratie en cursus akoestiek gegeven in het Shapes Experience Center. Zowel cursisten als medewerkers waren erg enthousiast.

Wilt u ook gebruik maken van het Shapes Experience Center of meer informatie hierover ontvangen neem dan telefonisch contact op met RET Interieur - onderdeel van importeur RET Bouwproducten uit Utrecht - op 030 - 245 55 55.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Afgelopen juni wonnen drie bedrijven een VIP-trip naar Bayern München in de Champions League: De Vest Projecten, Annhil Systeemplafonds en Brentjens Bouwproducten. Aanleiding was de introductie van OWA Brillianto. Op donderdag 5 november was het zover: van ieder bedrijf stapte één afgevaardigde in het vliegtuig naar München, samen met Marcel Janssen van OWA.
 
De gasten waren Hilco Nijmeijer, John Smeets en Sasja Fransen. Na aankomst kregen zij eerst een indrukwekkende rondleiding door het BMW Welt belevingscentrum. Hilco werd ernstig in twijfel gebracht: zou hij met ons het vliegtuig terugnemen, of ‘vloog’ hij zelf terug over de Autobahn richting Hoogeveen, in een nieuwe BMW?
 
Om te genieten van het traditionele feestgedruis rondom het stadion, gingen de heren op tijd richting de Allianz Arena. John Smeets stapte als eerste uit de metro en belandde prompt tussen 400 drinkende en zingende Arsenal fans. Het bleef nog lang gezellig…
 
Na een diner in de Business Lounge van de Arena begon de wedstrijd tegen Arsenal. Sasja Fransen dacht na de 3-0 rustig achterover te leunen in de comfortabele stoelen, maar moest ook in de tweede helft drie keer overeind veren na het zoveelste doelpunt. De sfeer was uitzinnig!
PhotoPhotoPhotoPhoto
2015-11-12
4 Photos - View album
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded