Profile cover photo
Profile photo
Assemblagebedrijf PERFECT
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Assemblagebedrijf PERFECT benoemd tot Smart Industry ambassadeur.
Assemblagebedrijf PERFECT produceert en assembleert de producten van haar klanten met de hoogst mogelijke efficiëntie, resulterend in de perfecte kwaliteit.
Produceren en assembleren van producten die extra zorg en aandacht vragen is onze specialiteit.
Om hierin succesvol te blijven ligt de focus op steeds betere kwaliteit leveren, flexibeler en efficiënter werken en maatwerk leveren. Daar waar mogelijk wil ik dit bereiken door automatisering, slimme ICT oplossingen en robotisering. Ik ben hier zelf zeer enthousiast over en wil dat ook graag uitdragen en erover van gedachten wisselen met anderen. Zeker ook vanuit mijn overtuiging dat smart industry niet alleen voor multinationals is maar zeker ook voor kleine bedrijven.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Assemblagebedrijf PERFECT scoort zilver bij de lean scan.

Met gepaste trots is de uitslag van de lean scan ontvangen. Blij ben ik met deze score, maar niet verrast. In oktober 2014 heeft een introductie van het Lean Innovation Network mij ervan bewust gemaakt dat binnen assemblagebedrijf PERFECT al veel gedaan wordt met de lean principes. Dit is het moment waarop besloten is dat ik deze principes verder binnen de organisatie wil formaliseren. Om te bepalen waar ik sta op de weg naar een lean organisatie is Dick de Lange van LEAN Consultancy & Trainingen gevraagd een lean scan uit te voeren. Vandaag 9 april 2015 is het resultaat ontvangen: zilver!
Dit mooie resultaat is een enorme stimulans om zowel de kwaliteitsmanagement principes als de lean principes als leidraad te blijven gebruiken bij de verdere groei van de organisatie.
Photo
Add a comment...

Een van de speerpunten van assemblagebedrijf PERFECT is meegaan in de stroom van de Smart Industry. De inspiratie sessie: "eat or be (b)eaten" is hierin een geweldige stimulans. De bijeenkomst was georganiseerd door de FME om de Smart Industry te promoten. Smart Industry is niet alleen voor de grote bedrijven maar juist ook voor de MKI (Midden en Kleine Industrie). Voor assemblagebedrijf PERFECT ligt de eerste aandacht bij het samenwerken in de keten.
Add a comment...

Post has attachment
Kwaliteitszorg en Lean  ook voor kleine bedrijven.

Kwaliteitszorg zit mij in het bloed. Meegekregen van mijn vader. Na mijn schooltijd heb ik bij diverse bedrijven de kwaliteitszorg in praktijk gebracht als quality manager. Op het moment dat ik assemblagebedrijf PERFECT oprichtte was het voor mij dan ook volstrekt logisch om de organisatie in  te richten op basis van de ISO/TS 16949. De ISO/TS 16949 is de kwaliteitsnorm voor de automobiel industrie en gaat net een stapje verder dan de ISO 9001.
Mensen keken mij weleens vragend aan: Kwaliteitszorg is toch niet voor kleine bedrijven?
Voor mij is de oprichting van een bedrijf  ook het meest ideale moment om met kwaliteitszorg te beginnen. Eerst een nulmeting uitvoeren is niet nodig omdat alles nog ingericht moet worden. Ieder proces kan nu op basis van de kwaliteit management principes ingericht worden. Ook al ben je nog  een klein bedrijf de klant is er altijd bij gebaat als je een klant gerichte benadering hebt, of als je een procesbenadering hanteert of als je doet aan continue verbetering.
LEAN is alleen voor grote bedrijven?
Als je volgens de kwaliteitsgedachte werkt dan werk je automatisch ook al met verschillende Lean principes. Na een bijeenkomst van het Lean Innovation Network was het voor mij duidelijk dat ik ook binnen assemblagebedrijf  PERFECT de Lean principes wil uitrollen en formaliseren.
Op 16-12-2014 heb ik een zeer  interessant gesprek gehad met Dick de Lange van het Lean Innovation Network.  Bij het netwerk zijn alleen grote bedrijven aangesloten zoals Philips en Scania. Of assemblagebedrijf PERFECT wordt toegelaten tot dit netwerk is nog even afwachten. Zeker is wel dat de lean principes verder uitgerold en geformaliseerd gaan worden.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Een perfect voorbeeld als ultieme droom.
De scheerapparatenfabriek van Philips.
Bij Philips in Drachten zijn 150 robots aan het werk om scheerapparaten te maken. Ook werken er 2000 mensen.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded