Profile cover photo
Profile photo
Asma
Online Felt Craft Supplier Malaysia
Online Felt Craft Supplier Malaysia
About
Posts

Post has attachment
Public
IG Stories Dec week 2
12 dec 13 Dec  
Add a comment...

Post has attachment
Public
IG Stories Dec week 2
12 dec 13 Dec  
Add a comment...

Post has attachment
Public
Kene Terminate dari Youtube Monetization
Salam. Terkejut sangat dapat email dari youtube semalam.. kene kick! Email ni panjang, saya pendekkan, amik yang penting je. Huuuu... sedih sedih.. Kepada yang tak tahu, monetization kat youtube ni bermaksud kita boleh letak iklan kat video kita kat youtube...
Add a comment...

Post has attachment
Public
Mini Perler Beads
Salam.. Korang pasti dah biasa kan dengan perler beads . Inilah perler beads Kepada yang belum biasa, perler ni ialah plastik bulat-bulat berbentuk tiub (kat atas ni) yang disusun cantik-cantik dan menghasilkan corak/bentuk yang kita nak. Contohnya: Comel t...
Add a comment...

Post has attachment
Public
Lebih Produktif dengan Aplikasi Daylio
Salam.. Semasa kemaskini phone, saya terfikir nak cari diary atau jurnal. Kenapa nak cari diary? Sebab saya rasa makin lama makin malas nak buat kerja. Pastu rasa bersalah pula sebab tak siapkan kerja. Pastu bertangguh. Pastu pulun last minute. Pastu penat....
Add a comment...

Post has attachment
Public
Bear Amigurumi
Salam... Tengok apa saya buat! Bear Amigurumi. Comel tak..? Hihihi.. Nampak kecik mesti senang nak buat kan.. Tak senang pun. Berpeluh gila tau. Terutama tangan dia tu. Kait-kait tak jadi. Kait-kait tak jadi. Aii, geram aku... Tapi bila dah jadi, fuhhhh! Sa...
Add a comment...

Post has attachment
Public
Add a comment...

Post has attachment
Public
Visi dan Misi 2018
Salam.. Selamat Tahun Baru 2018 2 tahun lagi nak masuk 2020. Huuuu.. Rasa tua sangat 😃 Jom revised balik Visi dan Misi 2017 Berjaya atau tidak? 1. 100 entry untuk 2017 - alamak, tak cukup 😧 2. Giveaway setiap bulan -  tak buat pun... 😑 3. 7 projek kraf s...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Public
Peniaga Online Penipu
Salam.. Saya nak clear phone lalu ternampak satu whatsapp yang menyakitkan hati. Sebelum clear saya nak share kat sini sebagai pedoman korang semua. Pak mertua saya minta belikan minyak serai wangi jenama Nusantara yang hanya boleh dijumpai kat Langkawi. Ca...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded