Profile cover photo
Profile photo
Aros Privathospital
Vi tilbyder professionel vejledning og behandlinger inden for hårtransplantation, kæbekirurgi, karkirurgi, øjenkirurgi, rygkirurgi, straumakirurgi, ultralyd, helbredelsesundersøgelser, CO2 laser behandlinger, Botox & filler, karsprængninger, kardiologi, underlivssmerter, mammakirurgi, onkologi, plastikkirurgi, søvnproblemer, sundhed, anæstesi og urologi.
Vi tilbyder professionel vejledning og behandlinger inden for hårtransplantation, kæbekirurgi, karkirurgi, øjenkirurgi, rygkirurgi, straumakirurgi, ultralyd, helbredelsesundersøgelser, CO2 laser behandlinger, Botox & filler, karsprængninger, kardiologi, underlivssmerter, mammakirurgi, onkologi, plastikkirurgi, søvnproblemer, sundhed, anæstesi og urologi.
About
Aros Privathospital's posts

Post has attachment
SNORKEN? SØVNAPNØ? ØRE- NÆSE- HALSKLINIKKEN AROS TILBYDER BEHANDLING.
Snorken er meget udbredt. Det anslås at cirka 60% af befolkningen snorker af og til, og cirka 30% snorker hver nat. Søvnapnø er også forholdsvis udbredt med en forekomst på 2-4%.
Snorken og søvnapnø bidrager til en væsentlig forringelse af søvnkvaliteten og resultere i træthed og uoplagthed om dagen. Dette er særligt udtalt ved søvnapnø, som anses for at være en potentielt alvorlig vejrtrækningsforstyrrelse med betydelige helbredsmæssige risici.
Simpel snorken er almindeligvis ikke forbundet med væsentlig forringet søvnkvalitet, men kan være til betydelig gene og irritation for omgivelserne. Såkaldt social snorken kan således betyde forringet søvnkvalitet hos sengepartneren, og nødvendiggøre at man sover på eget rum. 
Personer med søvnapnø kan, udover de ovenfor nævnte symptomer, opleve opvågninger med kvælningsfornemmelse, natlig svedtendens og halsbrand samt hyppige natlige toiletbesøg. Karakteristiske symptomer om dagen er træthed, koncentrationsbesvær og tendens til at falde i søvn f.eks. ved avislæsning, foran fjernsynet, og i særlige udtalte tilfælde under bilkørsel. 
Idet sværhedsgraden samt årsager til snorken og søvnapnø varierer betydeligt, er behandlingen meget individuel.
Læs mere om behandling af snorken og søvnapnø her http://www.arosph.dk/vores-klinikker/ore-naese-halsklinikken/snorken-og-sovnapno-voksne
Photo

Post has attachment
Så er solen for alvor kommet frem. Mange af os kniber øjnene sammen og kan nemt udvikle en permanent "bekymringsrynke". Første råd er at anvende solbriller og/ eller solhat. Er det for ”sent” kan vi hjælpe med en behandling. Ønsker du en vurdering af hvilken behandling vil passe bedst til netop dig, så kontakt os på Tlf. 8741 1111 mellem kl. 8-14. Konsultationen er uforpligtende og gratis. Du kan også læse mere om os her > http://www.arosph.dk/vores-klinikker/hud-laserklinikken
Photo

Post has attachment
Modermærker, ”skønhedspletter” og vortelignende ”gevækster” i huden kan fjernes enten kirurgisk(operation) eller med laser- eller Surgitronbehandling. Ingen af metoderne kan forventes at fjerne sådanne hudforandringer helt sporløst. Men fjernelse med laser eller Surgitron er at foretrække, da det efterlader næsten usynlige ar. Arrene bliver blot diskrete, lyse pletter i huden. På Aros Privathospital kan vi i kraft af vores samarbejde mellem Plastikkirurgisk Center og Hud- & Laserklinikken tilbyde den optimale behandling af alle former for skønhedspletter.
http://www.arosph.dk/vores-klinikker/plastikkirurgisk-center/skonhedspletter-og-modermaerker
Photo

Post has attachment
AROS Privathospital tilbyder efterbehandling til plastikopererede patienter.
Efterbehandling anbefales til alle patienter med behov for lindrende og helende "efterbehandling" efter plastikoperationer; facelift, pandeløft, øjen- og halsløft, liposuction(fedtsugning), fedtransplantation samt postbariatri.
Hvorfor efterbehandling/massage?
Behandlingen består af manuel massage samt punktmassage og fremmer ophelingen og dermed resultatet af det kirurgiske indgreb. Muliggør en hurtigere tilbagevenden til normal dagligdag. Under behandlingen øges blodcirkulationen, vævets stofskifte stimuleres og hævelse reduceres. Ømhed og smerter lindres. Efterbehandlingen mindsker dannelse af arvæv, forebygger ujævnheder i underhuden. Elasticitet og smidighed genskabes hurtigere.

Post has attachment
GRÅ, GROV, TRAVL? BLIV FORÅRKLAR MED EN Q.U.I.C.K. PEEL BEHANDLING. 
Q.U.I.C.K. PEEL er, som navnet indikerer, en peeling til dig, der mangler glød, vitalitet OG tid.  Særlig velegnet til grå, trist og glansløs hud, overfladiske tørhedslinjer/rynker samt grov struktur.  I behandlingen anvendes intensiv og effektiv peeling indeholdende salicylic acid(salicylsyre), retinol(vitamin A), lactic acid(frugtsyre) samt lactobionic acid(PHA). Behandlingen afsluttes med kraftfuld serum indeholdende pyruvic acid, hyaluronic acid, cyto-stim og THPE, ingredienser der genopretter fugtindholdet i huden, virker genopbyggende, stimulerer kollagen og elastin samt virker opstrammende og har øjeblikkelig "lifting" effekt
Læs mere om Q.U.I.C.K. PEEL her http://www.arosph.dk/vores-klinikker/kosmetologisk-klinik/quick-peel-intensiv-peeling
Photo

Post has attachment
POSTBARIATRI? EKSTREMT HUDOVERSKUD? AROS PRIVATHOSPITAL TILBYDER PLASTIKKIRURGISK KORREKTION EFTER STORT VÆGTTAB.
Et vellykket vægttab skæmmes ofte af en udtalt løshed af huden, typisk på maveregionen, men evt. også på ryg, arme og ben. Dette giver altid kosmetiske gener, og ved ekstrem løshed kan det også afstedkomme fysiske og psykosociale gener.
Kosmetiske gener er gener, der ikke forhindrer en almindelig tilværelse, men ønskes korrigeret af hensyn til ydre fremtoning og personligt velvære.
Fysiske gener kan være hæmmet bevægelighed pga. det hængende hudoverskud, som gør almindelige daglige gøremål og motion besværligt. Selve huden kan blive hudløs og betændt i ”folderne”, endvidere kan der udvikle sig eksem. Typiske psykosociale gener kan være problemer med at købe almindeligt tøj og problemer med at færdes delvist afklædt (strand, svømmehal o.l.).
Det er hyppigt, at vi hører patienter med et stort vægttab fortælle, at de oplever, at deres udseende efter vægttabet får dem til at føle sig mere aparte, end da de var svært overvægtige, og der er ingen tvivl om, at det kan have stor betydning for det personlige selvbillede og den personlige velvære at få foretaget plastikkirurgiske korrektioner af hængende løs hud uanset årsag.
Læse mere her http://www.arosph.dk/vores-klinikker/plastikkirurgisk-center/hudoverskud-postbariatri
Photo

Post has attachment
PLAGET AF ARMSVED? AROS PRIVATHOSPITAL TILBYDER PLASTIKKIRURGISK BEHANDLING AF PROBLEMET.
Armsved kan være socialt invaliderende. Hvad enten det drejer sig om ildelugtende eller eksessiv armsved kan problemet løses ved plastikkirurgisk behandling, en behandling som udført rigtigt er ganske problemfri.
Vores svedkirtler ligger i zonen mellem læderhud og underhud. I armhulernes hårbærende område er der en særlig høj koncentration af svedkirtler hos alle mennesker. Tidligere bortskar man hele dette hårbærende hudområde med et stort, strammende ar til følge. Nu har man udviklet nye og mere skånsomme metoder.
Vi anbefaler først og fremmest ”svedkirtelsugning”. Svedkirtelsugning er den nyeste, mest skånsomme og i praksis ar-fri metode til elimination af svedkirtlerne i armhulen. Operationen er simpel. Teknikken er udsprunget af fedtsugningsteknikken, men i stedet for at suge fedt, "skraber" man de overskydende svedkirtler væk i armhulerne.
Den normaliserede svedtendens kan man glæde sig over umiddelbart efter operationen, men heling er en gradvis proces, hvorfor der dels vil være misfarvning i og under armhulerne i 2-4 uger samt hævelse af armhulerne i 3-6 uger. Svedkirtelsugning foretages i lokalbedøvelse.
Læs mere her http://www.arosph.dk/vores-klinikker/plastikkirurgisk-center/armsved
Photo

Post has attachment
LILLE OVERLÆBE? AROS PRIVATHOSPITAL TILBYDER OVERLÆBELØFT.
Med alderen vokser længden af hudstykket imellem næsen og overlæben. Stykket kan med tiden blive så bredt, at selv når man smiler, er overtænderne næsten usynlige. Overlæben bliver fladere og smallere.
Der er stor forskel på læbers størrelse og form, og med alderen sker der dels det, at læberne bliver smallere, dels at overlæben ”synker”. Hudstykket imellem næsen og overlæben bliver bredere, hvilket får overlæben til at syne endnu mindre.
Er du en af dem, der kan du nikke genkendende til ovenstående, kan et overlæbeløft afhjælpe dit problem. Ved et overlæbeløft reduceres længden af hudstykket imellem næse og overlæben, og overlæben løftes op, så både den og overtænder igen bliver synlige. Et overlæbeløft kræver en operation. Operationen foregår ambulant i lokalbedøvelse.
Læs mere her http://www.arosph.dk/vores-klinikker/plastikkirurgisk-center/ansigt/laebe-og-mundvigsloft

Post has attachment
De første tegn på at huden bliver ældre, er dannelsen af fine linjer, specielt omkring øjne og overlæbe. Overhuden (epidemis) bliver tyndere og mindre smidig, huden mister sin vitalitet og udstråling. Læderhuden (dermis) mister sin elasticitet, elastiske fibre nedbrydes gradvist og de kollagene fibre bliver hårde og ufleksible. Cellerne i underhuden (subdermis) begynder at ”krympe” samtidigt med, at huden mister fugt. Alle faktorer der er med til at ælde huden.
Hvad kan man gøre for at stoppe denne ældning, denne degenerering af huden?
Svaret er celleregenerering, og metoden er NEEDLING.

http://www.arosph.dk/vores-klinikker/kosmetologisk-klinik/dermaroller

Post has attachment
Urologi (urinvejskirurgi) beskæftiger sig med kirurgiske og medicinske tilstande i nyrer, blære, blærehalskirtel (prostata), urinrør og ydre kønsorganer.
På Urologisk Klinik ved AROS Privathospital tilbydes først og fremmest udredning og behandling af vandladningsforstyrrelser hos både kvinder og mænd som f.eks. tilbagevendende urinvejsinfektioner, overaktiv blære, inkontinens og forstørret prostata. Derudover foretages behandling af sten i urinblære, urinleder og nyre samt operationer for tilstande i de ydre mandlige kønsorganer.
 
Udredning og behandling varetages af et fast team af urinvejskirurger med mange års erfaring indenfor vandladningsproblemer og stensygdom i urinvejene.
 
Læs mere her: http://www.arosph.dk/vores-klinikker/urologisk-klinik  
Wait while more posts are being loaded