Profile cover photo
Profile photo
Aros Privathospital
Vi tilbyder professionel vejledning og behandlinger inden for hårtransplantation, kæbekirurgi, karkirurgi, øjenkirurgi, rygkirurgi, straumakirurgi, ultralyd, helbredelsesundersøgelser, CO2 laser behandlinger, Botox & filler, karsprængninger, kardiologi, underlivssmerter, mammakirurgi, onkologi, plastikkirurgi, søvnproblemer, sundhed, anæstesi og urologi.
Vi tilbyder professionel vejledning og behandlinger inden for hårtransplantation, kæbekirurgi, karkirurgi, øjenkirurgi, rygkirurgi, straumakirurgi, ultralyd, helbredelsesundersøgelser, CO2 laser behandlinger, Botox & filler, karsprængninger, kardiologi, underlivssmerter, mammakirurgi, onkologi, plastikkirurgi, søvnproblemer, sundhed, anæstesi og urologi.
About
Posts

Post has attachment
Trine er kosmetisk sygeplejerske med 10 års erfaring i at udføre IPL laser behandlinger. Trine siger: "Jeg er meget fokuseret på at mine behandlinger kan og vil gøre en forskel for mine patienter. Jeg gør meget ud af at mine patienter skal føle sig trygge, og de skal have den bedste rådgivning og vejledning inden en evt behandling påbegyndes."

Kort om IPL: Vi har valgt IPL-teknologien, som vi har arbejdet med i mere end 15 år, og vores foretrukne maskine er en dansk model, som internationalt regnes for ”the golden standard” inden for IPL-teknologien, fordi ELLIPSE har evnet hele tiden at være frontløbere i den teknologiske udvikling.

Den permanente effekt af ELLIPSE-behandlingen har vi dels erfaret igennem vores mangeårige erfaring med teknologien, men den er også veldokumenteret, idet international og national forskning konkluderer at denne metode fjerner uønsket hår effektivt og permanent. Fotoepilering med ELLIPSE er desuden næsten smertefri, meget hurtigere end de fleste andre laserteknologier.

Læs mere om klinikken her: https://arosph.dk/vores-klinikker/haarklinikken

#arosprivathospital #ipllaser #haarfri #uønskethårvækst #karsprængninger.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
FÅ GLØDEN TILBAGE MED JUVEDERM VOLITE SKINBOOSTER
Kalenderen siger efterår. Vi har haft en fuldstændig fantastisk sommer med masser af sol og varme, men solen har sat sine spor. Huden er blevet lidt grå og trist i farven…den føles tør og stram…linjer og rynker syner pludselig tydeligere.

Juvederm VOLITE er en ny og innovativ ”skinbooster” fra det amerikanske firma Allergan, en filler med ekstra højt indhold af hyaluronsyre samt længere holdbarhed end tidligere set på markedet. Hyaluronsyre er et naturligt stof, der allerede findes i huden og bl.a. har til opgave at tilføre huden fugt. Hyaluronsyre spiller også en vigtig rolle for hudkvaliteten. Desværre reduceres hudens naturlige indhold af hyaluronsyre i takt med, at vi ældes, huden bliver mere tør og mindre elastisk.

Med Juvederm VOLITE får din hud ny vitalitet og en smuk glød. Behandlingen forbedrer hudens elasticitet…overfladiske linjer og tørhedslinjer reduceres. Fugtindholdet i huden stiger markant. Traditionelle ”skinboosters” kræver ofte flere behandlinger med få ugers interval…VOLITE kræver kun én behandling. Kliniske studier viser, at Juvederm VOLITE forbedrer hudkvaliteten i helt op til 9 måneder efter behandlingen.

GRATIS KOSULTATION
Husk du altid er velkommen til gratis og uforpligtende konsultation hos vores kosmetiske sygeplejersker. Tidsbestilling kan ske på tlf. 8741 1111.

Læs mere her: https://arosph.dk/vores-klinikker/kosmetisk-hud-og-laserklinik/skinbooster-til-fine-linjer-rynker-og-ar
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Knud Kragballe er speciallæge og professor i hudsygdomme. Han har medvirket til udviklingen af nye behandlinger, herunder til den vigtige hudsygdom psoriasis.

Knud er ekspert i udredning og behandling af personer med psoriasis, eksemer, nældefeber, hudallergi, hudkræft, modermærker, børnesår, svamp, rosacea og hudinfektioner.

En erfaren hudlæge kan ved en enkelt konsultation ofte stille en præcis diagnose og anbefale en korrekt behandling.

Klinikken varetager undersøgelse og behandling, såvel medicinsk som kirurgisk, af alle hudsygdomme. Dette sker i samarbejde med AROS Privathospitals plastikkirurger, laserterapeuter og kosmetologer, således at behandlingen tilpasses patientens individuelle behov. Samtidigt sikres kontinuitet og kort ventetid i din behandling.

Alle offentlige hudlæger og hudafdelinger har lange ventetider. Vi er et alternativ for dig, der ønsker en hurtig tid til undersøgelse og behandling hos en erfaren speciallæge i hudsygdomme.

Vi kan sædvanligvis tilbyde dig en tid inden for 5 hverdage, uanset problemstilling og alder.

Læs mere her: hhttps://arosph.dk/speciallaegepraksis/speciallaegepraksis-i-hudsygdomme
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Svedfrie fødder denne sommer.....

Er det i år du skal prøve at være svedfri så har vi et godt tilbud til dig der konstant har våde fødder.

3% af danmarks befolkning lider af denne sygdom, også kaldet hyperhidrose hvor du sveder ekstremt meget på hænder, under arme eller eks. fødder men fortvivl ikke - Vi hjælper dig.

I anledningen af vores nye Svedklinik på AROS Privathospital og det varme vejr vil vi tilbyde dine fødder at blive helt svedfri denne sommer for halv pris. Tilbudet gælder til og med juli.

Kontakt os for mere information og læs mere om behandlingen her: https://arosph.dk/vores-klinikker/svedklinikken-aros/fodsved
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Mange ørelæger har lange ventetider. Vi er et alternativ for dig, der ønsker en hurtig tid til undersøgelse og behandling hos en øre-næse-hals-speciallæge på AROS Privathospital.

Vi kan tilbyde dig en tid inden for 5 hverdage –uanset problemstilling og alder.

Vi behandler bl.a. for næse- og bihuleproblemer, allergi, hørenedsættelse, flåd fra ørerne, væske i mellemøret, hul i trommehinden, svimmelhed, problemer med mandler eller polypper, synkebesvær, irritation i halsen, hæshed og vejrtrækningsbesvær, knude på halsen, snorken og søvnapnø samt mistanke om kræft.

http://www.arosph.dk/speciallaegerne/ore-naese-hals-speciallaegepraksis
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Slidtage- & rynkebehandling med CO2-laser. CO2-laseren kan forbedre hudens udseende og spændstighed ved at udløse dannelse af nye elastiske kollagen fibre, men man kan ikke forvente et "perfekt" resultat i form af helt glat hud. Rynkerne vil blive færre og mindre udtalte - hvor meget, afhænger i høj grad af den individuelle huds egenskaber samt udgangspunktet. Efter behandlingen vil huden fortsat ældes på normal vis, men meget kan forebygges med den rette supplerende kosmetiske behandling.

http://www.arosph.dk/galleri/rynker-folder-hulheder/rynkebehandling-med-co2-laser
Add a comment...

Post has attachment

CO2 laser behandling af ansigtsrynker har været ”Golden Standard” i rynkebehandling i nu snart 20 år og er stadigvæk ubestridt den mest effektive behandling. På AROS privathospital har vi udført CO2-laserbehandlinger i 18 år, og også i den fraktionerede form i 6 år. Læs mere her:

http://www.arosph.dk/nyheder-viden/artikler/co2-laser-er-stadigvaek-ubestridt-den-mest-effektive-behandling
Add a comment...

Post has attachment
SNORKEN? SØVNAPNØ? ØRE- NÆSE- HALSKLINIKKEN AROS TILBYDER BEHANDLING.
Snorken er meget udbredt. Det anslås at cirka 60% af befolkningen snorker af og til, og cirka 30% snorker hver nat. Søvnapnø er også forholdsvis udbredt med en forekomst på 2-4%.
Snorken og søvnapnø bidrager til en væsentlig forringelse af søvnkvaliteten og resultere i træthed og uoplagthed om dagen. Dette er særligt udtalt ved søvnapnø, som anses for at være en potentielt alvorlig vejrtrækningsforstyrrelse med betydelige helbredsmæssige risici.
Simpel snorken er almindeligvis ikke forbundet med væsentlig forringet søvnkvalitet, men kan være til betydelig gene og irritation for omgivelserne. Såkaldt social snorken kan således betyde forringet søvnkvalitet hos sengepartneren, og nødvendiggøre at man sover på eget rum. 
Personer med søvnapnø kan, udover de ovenfor nævnte symptomer, opleve opvågninger med kvælningsfornemmelse, natlig svedtendens og halsbrand samt hyppige natlige toiletbesøg. Karakteristiske symptomer om dagen er træthed, koncentrationsbesvær og tendens til at falde i søvn f.eks. ved avislæsning, foran fjernsynet, og i særlige udtalte tilfælde under bilkørsel. 
Idet sværhedsgraden samt årsager til snorken og søvnapnø varierer betydeligt, er behandlingen meget individuel.
Læs mere om behandling af snorken og søvnapnø her http://www.arosph.dk/vores-klinikker/ore-naese-halsklinikken/snorken-og-sovnapno-voksne
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Så er solen for alvor kommet frem. Mange af os kniber øjnene sammen og kan nemt udvikle en permanent "bekymringsrynke". Første råd er at anvende solbriller og/ eller solhat. Er det for ”sent” kan vi hjælpe med en behandling. Ønsker du en vurdering af hvilken behandling vil passe bedst til netop dig, så kontakt os på Tlf. 8741 1111 mellem kl. 8-14. Konsultationen er uforpligtende og gratis. Du kan også læse mere om os her > http://www.arosph.dk/vores-klinikker/hud-laserklinikken
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Modermærker, ”skønhedspletter” og vortelignende ”gevækster” i huden kan fjernes enten kirurgisk(operation) eller med laser- eller Surgitronbehandling. Ingen af metoderne kan forventes at fjerne sådanne hudforandringer helt sporløst. Men fjernelse med laser eller Surgitron er at foretrække, da det efterlader næsten usynlige ar. Arrene bliver blot diskrete, lyse pletter i huden. På Aros Privathospital kan vi i kraft af vores samarbejde mellem Plastikkirurgisk Center og Hud- & Laserklinikken tilbyde den optimale behandling af alle former for skønhedspletter.
http://www.arosph.dk/vores-klinikker/plastikkirurgisk-center/skonhedspletter-og-modermaerker
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded