Profile cover photo
Profile photo
Anbudstorget
31 followers
31 followers
About
Anbudstorget's posts

Post has attachment

Post has attachment
Koke, steke, bake eller nyte. På kjøkkenet brukes det mye tid og vi kan med hånden på hjertet si at det er husets viktigste rom!
Hvis du vurderer å pusse opp eller bare har lyst til å drømme deg litt bort så burde du se kjøkkenbildene vi har plukket ut til deg. Kanskje du finner inspirasjon til å gjøre noen endringer?

Post has attachment
Så var det garasjen igjen – prosjektet som aldri blir helt ferdig. Du er ikke alene, vi fyller opp garasjen med ting og saker som vi ikke vil kaste. Her får du noe enkle tips for å få orden i garasjen:

Post has attachment
Alle er ikke ekspert på tak, så hvordan kan du vite hva som skal kontrolleres? Vi har skrevet ned 10 punkter du kan bruke som en veiledning når du får besøk av taktekkeren. Les hele listen her:

Post has attachment
Sommeren er rett rundt hjørnet og gartneren inni oss begynner å komme frem. Nå er det frem spader og gjødsel for å klargjøre hagen! Les våre tips for å hva du kan starte med:

Post has attachment
Å male huset kan være en slitsom jobb, og noen unngår det helt. Ofte er det ikke mye som skal til for å få det beste resultatet. Alt ligger i planleggingen og gjennomføringen.
Les våre tips for å få det beste resultatet! – Hva er ditt beste tips?

Post has attachment
Terrassen er stedet der kaffekoppen inntas, solnedganger oppleves og god grillmat nytes. Så det er viktig å ta vare på den!
Hva er dine beste tips for å vedlikeholde terrassen?
Wait while more posts are being loaded