Profile cover photo
Profile photo
ana Sue
2,383 followers
2,383 followers
About
ana's posts

Post has attachment
Public
Pukul 11 Nanti, dapatkan INSTANT SHAWL AYRA ; 13 pilihan warna dan 3 pilihan saiz .

Whatsapp ke 019 2513447ο»Ώ
Photo

Post has attachment
Public
Dah setahun lebih kami keluarkan Koleksi Blue Beaute, Green Day dan Red Rose , kini tibalah masanya untuk kami memberi ruang pada koleksi yang baru pula. Untuk tahun 2017 tiada lagi pre order untuk koleksi ini ya. Jadi sekarang la masanya untuk kalian rebut peluang memilikinya 😊
ο»Ώ
PhotoPhotoPhoto
30/12/2016
3 Photos - View album

Post has attachment
Public
Cara alami rawat batuk anak kecil
Ya akak mengaku akak tergolong dalam kategori ibu-ibu yang pilih untuk menggunakan kaedah alternatif jika anak demam/selesema/batuk. Tapi... Ada tapinya jugak tau. Β Apa-apa pun kena tengok pada situasi jugak, akak bukan jenis yang tak percaya pada ubat mode...ο»Ώ

Post has attachment
Public
TOTO NARITA : Pilihan dari dulu hingga kini
Tips Bercuti Dengan Anak-Anak (Bermalam) - Bawa toto Kenapa Toto? Tak kira la kita menginap di hotel atau homestay, tak salah pun kalau kita bersiap sedia dengan toto sendiri. Keberangkalian bilik hotel atau homestay yang kita pilih itu indah khabar dari ru...ο»Ώ

Post has attachment
Public
MIX COMBO, Kami bantu anda berjimat dan jadikan setiap pembelian lebih berbaloi.. mix and match ikut kesesuaian , keselesaan dan citarasa anda.
.
1 for RM65
2 for RM120
3 for RM150
* Harga tidak termasuk postage
.
Boleh Mix 2 bootcut pants dan 1 blouse atau 1 bootcut dan 2 blouse boleh sahaja 😚. .
Whatsapp ke 019 2513447 untuk orderο»Ώ
Photo

Post has attachment
Public
Koleksi Buku Harry Potter versi Bahasa Melayu
Untuk peminat cerita HARRY POTTER. Jika kalian ingin mendapatkan ke tujuh-tujuh novel cerita inj. Berikut adalah judul versi bahasa melayu dan judul bahasa enggeris. Buku-buku ini diterbitkan oleh syarikat Penerbitan Pelangi 1. Harry Potter dengan Batu Hikm...ο»Ώ

Post has attachment
Public
Untuk NEELUFAH SET , ramai yang berminat dengan 3 warna ini iaitu Grey, Almond dan Maroon.

Kalian pula?

Jangan sampai stok dah tinggal sehelai dua baru nak whatsapp akak ya. Dapatkan sekarang juga tau. Whatsapp ke 019 2513447 untuk dapatkan warna idaman 😚
Photo

Post has attachment
Public
Rasa bersyukur sangatkan ada #seluarsenammuslimah camni, terutama bila keadaan seperti "memaksa" untuk mengenakan tshirt yang tak berapa nak cukup labuhnya. πŸ˜‚

Whatsapp ke 019 2513447 untuk membuat orderο»Ώ
Photo

Post has attachment
Public
"hanya pecinta tudung square yg tau soal pentingnya tudung yg selesa, tak jarang, labuh yg menepati dan paling utama awning yg elok terbentuk walau hujan ribut, kalo tak jadi mmg moody seharian..so tudung Nawfa is the best answer!!!! " ~ chewa_ig ~

Setuju tak, orang perempuan ni kalau awning tudung buat hal, terkelepet ke susah nak bentuk ke, boleh mempengaruhi mood sepanjang hari 😜.

Nak tudung empat segi yang mudah dibentuk? Meh dapatkan TUDUNG NAWFA. Whatsapp ke 019 2513447 untuk order ya 😘
Photo

Post has attachment
Public
Mak Kakak Adik semua cantik pakai Khimar Revolution ni.
-
Antara keistimewaan Khimar ni:
1. Boleh di gayakan pelbagai gaya.
2. Tidak Jarang.
3. Tidak panas(dari chiffon crystal.
4. Solat ready.
-
Menarik kan ?

Whatsaapp di 019 2513447 untuk membuat order

#anamarzashoppe #dsph10 #khimarο»Ώ
Photo
Photo
28/12/2016
2 Photos - View album
Wait while more posts are being loaded