Profile cover photo
Profile photo
AMPLICA
30 followers -
Web Hosting Provider Moldova & Domains Register!
Web Hosting Provider Moldova & Domains Register!

30 followers
About
AMPLICA's interests
AMPLICA's posts

Post has attachment
Public

Post has attachment
Public

Post has attachment
Public

Post has attachment
Public
Photo

Post has attachment

Post has attachment
Public
4 pași pentru a-ți crea brandul personal - https://itstiri.info/brand/4-pasi-pentru-a-ti-crea-brandul-personal/


Dacă vă străduiți în permanență să construiți un brand puternic pe online, o să vă simțiți probabil vinovați într-o zi, pentru că nu v-ați concentrat și asupra altor lucruri importante. Iată de ce credem noi că trebuie să găsiți timp pentru a lucra la brandul dvs personal. Dacă ratezi oportunitatea de a-ți construi unul astăzi, probabilitatea că o parte din lucrul tău va fi pierdut e mult mai mare.

Un brand personal puternic poate să vă asigure succesul oriunde. Haideți să trecem printre 4 pași pe care trebuie să-i faceți pentru a începe să vă dezvoltați brandul dvs personal.

1. Descoperiți de ce sunteți pasionat, în ce domenii aveți abilități extraordinare? Care este nișa dvs pe piață? Și cum dvs ca personalitate puteți adăuga valoare societății, țării, lumii în care trăiți?
2. Creați o personalitate unică ce va atrage ca magnetul audiență în permanență. Nu fi ca toți ceilalți, fii diferit. Rezervă domeniul numeletăucomplet.com și împarte cu ceilalți lucruri interesante despre tine. Faceți acest lucru chiar acum, nu mai așteptați.
3. Comunicați cu consumatorii dvs. Fiți prezenți pe rețelele sociale, scrieți articole, faceți orice ce ar putea să se asocieze pozitiv cu personalitatea dvs.
4. Mențineți brandul pe care l-ați construit. Fiți atenți ca ce oamenii spun despre dvs și reacționați cum se cuvine.
#BrandingPersonal, #Promovare

Post has attachment
Public
2 tehnici de marketing care transformă vizitatorii în clienți - https://itstiri.info/promovare/2-tehnici-de-marketing-care-transforma-vizitatorii-in-clienti/Companiile care vând pe online sunt mereu în căutare de trafic și vânzări. Cu atâtea modalități de a atinge aceste scopuri e greu de spus de unde trebuie să începeți. În acest articol o să încercăm să studiem două tehnici de marketing eficiente care o să vă ajute să transformați vizitatorii în clienți.
Deci haideți să vedem ce funcționează mai bine pentru a crește traficul pe website-ul dvs și pentru a crește substanțial vânzările.
1. Creați o campanie automatizată de Email Marketing
Când vine vorba de campanii care să crească conversiile, cea mai bună poziție la acest capitol o ocupă e-mailurile. Statisticile recente spun că emailurile au un ROI aproximativ de 4300%. Pe lângă aceasta:

80% din oameni spun că recepționează mesaje de marketing pe lângă emailurile lor personale, zilnic;
70% utilizează cupoane și discounturi de care află din e-mailuri;
60% spun că recepționarea de oferte speciale este motivul principal pentru care se abonează la diferite liste de emailuri;

Deci aceste statistici spun foarte clar cât e de important de dezvoltat campanii de e-mail marketing, întrucât consumatorii sunt foarte atașați de acestea, mai ales dacă sunt derulate într-un mod interesant și dacă le aduc anumite beneficii.
2. Folosiți-vă de un coș de produse persistent
Haideți să ne imaginăm situația în care cineva vine pe online în magazinul dvs, găsește câteva produse interesante, iar după asta nu termină cumpărăturile. Mai târziu, când ajung acasă și deschid laptopul își găsesc coșul de produse gol. Asta poate fi o frustrare adevărată pentur clienți și o sursă bine meritată care vă face să pierdeți clienți și vânzări. Tocmai de aceea vă propunem spre atenția dvs o aplicație extraordinară numită Persistent Cart. Aceasta este o aplicați super simplă de utilizat care n-o să permită ca produsele dintr-un coș de cumpărături să dispară pur și simplu atât timp cât clientul este logat.
#EmailMarketing, #Marketing, #Promovare

Post has attachment
Public
Email Marketing pentru eCommerce - https://itstiri.info/promovare/email-marketing-pentru-ecommerce/Te îndoiești că e-mail marketingul funcționează? Îți spunem noi că de fapt dacă știi să pui în aplicare recomandările pe care o să ți le spunem mai jos, o să rămâi uimit de ce rezultate poți să profiți.
Campaniile de email Marketing sunt o cale dovedită prin care puteți să ajungeți ușor în contact cu clienții dvs, să vă creșteți vânzările și să vă promovați magazinul online. Dar, o campanie poate fi cu adevărat extraordinară dacă sunt aplicate strategiile necesare, pentru a contrui o bază bună de clienți. Dacă o strategie de marketing este planificată foarte bine și este executată întocmai, atunci să știți că email marketingul se poate dovedi a fi una dintre cele mai ieftine metode pentru a atrage și a reține noi consumatori. În acest articol veți descoperi câteva recomandări interesante și aplicabile cum o campanie de e-mail marketing poate să reprezinte un succes pentru website-urile eCommerce.
1. Dezvoltă relații strânse cu clienții tăi
Trebuie să specificați, ba mai mult să accentuați cum campaniile de e-mail marketing au ajutat clienții anteriori să aleagă produsele și serviciile corecte. Aceasta o să vă ajute să construiți relații de lungă durată, dar și o să creșteți credibilitatea
2. Acceptați numai abonările voluntare
Întotdeauna dați-le voie clienților să decidă dacă să se aboneze sau nu la newsletterele lunare pe care le expediați. Toate abonările trebuie să fie bazate pe confirmări reale ale clienților.
3. Dați-le posibilitatea abonaților să se dezaboneze


Chiar dacă un client voluntar a optat pentru a face parte dintr-o anumită bază de date, tot el poate să decidă momentul în care simte că nu mai are nevoie de aceste e-mailuri sau newslettere. Compania, magazinul dvs online trebuie să respecte decizia acestuia și să-i ofere oportunitatea de a se dezabona oricând îi poftește inima.
#eCommerce, #Email, #EmailMarketing, #Promovare

Post has attachment
Public
Cum funcționează algoritmii de apariție în News Feedul Facebook? - https://itstiri.info/socialmedia/cum-functioneaza-algoritmii-de-aparitie-in-news-feedul-facebook/
Utilizatorii de rețele sociale, consumatorii și pur și simplu clienții sunt conectați cu mii de persoane prin intermediul platformelor sociale. E interesant și curios de aflat care este algoritmul prin care Facebook selectează conținutul pe care să-l vadă un utilizator și pe care să-l vadă utilizator. Cum funcționează acest sistem și care sunt algoritmii și principiile de funcționare aflăm în articolul de mai jos.
Mark Zukerberg, CEO Facebook, a spus că scopul Facebook este să construiască cea mai perfectă revistă formată din postările din News Feed pentru orice persoană de pe globul pământesc. Statisticile spun că fiecare dintre noi este expus zilnic la mai mult de 1500 de informații, dar un utilizator mediu vede doar 100 din totalul specificat mai sus. Mai mult ca atât, Zukerberg și echipa sa învață în fiecare zi comportamentul uman și modifică periodic acești algoritmi.
Cum funcționează acești algoritmi?
Butonul Like a fost mereu epicentru experienței utilizatorilor pe Facebook, nu doar epntru că poți să-l vezi la toate postările, dar pentru că îți permit să-și personalizezi experiența. De când a fost lansat, în noimebrie 2007, a ajutat inginerii Facebook să înțeleagă ce fel de postări le plac utilizatorilor și ce fel de postări nu le plac acestora.
În zilele noastre algoritmul ce guvernează Facebook este mult mai complicat și mai sofisticat. El nu se mai rezumă doar la butonul Like și nu pentru că acum există mai multe butoane cu care poți reacționa.
Scorul de relevanță
Postările care apar în news feed nu apar întâmplător. Ele apar în urma analizei a mii de variabile care iau în considerare like-urile, distribuirile, comentariile, chestiile ascunse, spamul. Mai specific, algoritmul previzionează rezultatele cu un anumit grad de încredere. Această anticipare este cuantificată într-un singur număr numit scor de relevanță. Pentru reclamele plătite la fel se utilizează scorurile de relvanță, ceea ce înseamnă că în news feedul consumatorilor dvs e posibil să apară produsele pe care le reclamați doar dacă acesta anterior a reacționat pozitiv pe această rețea de socializare cu referire la produse sau discuții similare.
Prioritizarea prietenilor
Înainte de anul 2015, Facebook ghicea ce postări vor să vadă utilizatorii în News Feednul lor, acum orice utilizator poate să dea prioritate prietenilor. Acești pot fi aleși și selectați în Setările contului de Facebook.
 
 
 

#NewsFeed #Facebook #SocialMedia

Post has attachment
Public
3 instrumente utile de grafic design - https://itstiri.info/promovare/3-instrumente-utile-de-grafic-design/
Orice companie, fie ea mică sau mare are nevoie de servicii de design. Brandul, website-ul, materialele promoționale toate trebuiesc create cu ajutorul unor designeri profesioniști, cu ajutorul softurilor performante sau cu ajutorul anumitor platforme de design online. În acest articol o să vă prezentăm câteva platforme de design interesante și numai bune de utilizat.
Deci, să începem:

Sketch – este un editor grafic, ușor de manevrat și de utilizat de către designeri. Este un produs Apple și a fost lansat în anul 2010. POate fi utilizat doar pe macbookuri.
InVision – este perfectă pentur designeri și developeri. Această platformă este utilizată de mai mult de 1 milion de consumatori din întreaga lume, fiind o platformă colaborativă de design unde pot fi înregistrați un număr nelimitat de membri de echipă și un număr nelimitat de proiecte.
Crayon – e un instrument potrivit pentru a efectua cercetări de piață și a înțelege ce ar fi bine să conțină următorul tău proiect de design. Aici puteți căuta, filtra milioane de design-uri, poți vedea cum designul în anumite domenii s-a schimbat cu timpul, să salvezi colecțiile cele mai interesante și să le distribui.


#Design, #GraficDesign, #Promovare
Wait while more posts are being loaded