Profile cover photo
Profile photo
a me ble (ameble)
Ameble - Portali Informativ për Teknologji
Ameble - Portali Informativ për Teknologji
About
Posts

Post has attachment
Nuk është gjithkcka vetëm Apple e Samsung?
Ja një smartphone me karakteristika të larta (Huawei kompani kineze)
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Bon-Bon...kush tha që nuk bon!
Provoje e dil n'shehër na gjen tu shëtit!
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Nuk janë veç Samung Galaxy dhe Apple iPhone.
Ka edhe me të mirë, o popull!
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded