Profile

Cover photo
Adevărul
959 followers|1,599,812 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Adevărul

Shared publicly  - 
 
Un elicopter aparţinând unei companii moldoveneşti, la bordul căruia se aflau trei moldoveni şi 18 afgani, a efectuat o aterizare de urgenţă în Afganistan, iar persoane de la bord au fost luat ostatice, transmite Mediafax.
1
Add a comment...

Adevărul

Shared publicly  - 
 
Verificările fiscale prealabile documentare, din cadrul programul de asigurare a conformării fiscale a persoanelor fizice cu averi mari (PFAM - peste 20 de milioane de euro/persoană), declanşate efectiv în anul 2013, au scos la iveală venituri nedeclarate de 86,9 milioane de lei numai la primele 10 dintre acestea.
1
Add a comment...

Adevărul

Shared publicly  - 
 
Zile libere de 1 decembrie. Zilele de 30 noiembrie şi 1 decembrie sunt, potrivit legislaţiei în vigoare, sărbători legale, astfel că în aceste zile nu se lucrează, iar salariaţii vor avea un weekend prelungit.
1
Add a comment...

Adevărul

Shared publicly  - 
 
Pâinea este un aliment de bază. De aceea este cu atât mai important să alegem o pâine sănătoasă. Pentru aceasta este obligatoriu să citim eticheta cu ingredientele aflate în compoziţia pâinii. Iată ce substanţe conţine pâinea din comerţ.
3
Valentine de La Fayette's profile photo
 
Pâinea din comerț te îmbolnăvește încet dar sigur !...cu cât are termenul de valabilitate mai lung, cu atât e mai plină de chimicale.
 ·  Translate
Add a comment...

Adevărul

Shared publicly  - 
 
Premierul desemnat Dacian Cioloş a anunţat duminică după amiază lista de miniştri din echipa guvernamentală. Din noul Guvern fac parte specialişti care au lucrat în Comisia Europeană printre aceştia fiind: Achim Irimescu sau Anca Paliu Dragu. De asemenea, un apropiat al PSD, sociologul Vasile Dâncu, va fi vicepremier şi ministru al Dezvoltării Regionale.
1
Add a comment...

Adevărul

Shared publicly  - 
 
Atentate la Paris. Cel puţin 127 de persoane şi-au pierdut viaţa noaptea trecută, într-o serie de atentate teroriste care au avut loc în Paris. Scriitorul Mircea Cărtărescu a postat şi el recent un mesaj pe Facebook în care vorbeşte despre drama din Franţa şi despre reacţia românilor.
1
Add a comment...
Have them in circles
959 people
Ovidiu Stoenescu's profile photo
sorin stefan's profile photo
Styr Pantilimonkk's profile photo
bogdan iordache's profile photo
Tudor TDR's profile photo
Gabriel Pirjolea's profile photo
Anthony DeJoseph's profile photo
Lucian Duran's profile photo
Virgil Vasile's profile photo

Adevărul

Shared publicly  - 
 
Românii stabiliţi de ani buni în străinătate s-au mobilizat exemplar pentru a le sări în ajutor familiilor care au mers în străinătate pentru a le fi alături copiilor răniţi în incendiul din Colectiv. În lipsa ajutorului financiar de la stat, care pentru cei mai mulţi încă se lasă aşteptat, părinţii au beneficiat nu doar de sprijin moral, ci şi de cazare şi de bani de cheltuială de la românii din diaspora.
2
Add a comment...

Adevărul

Shared publicly  - 
 
Fostul şef al Serviciului de Informaţii Externe, Ioan Talpeş, a mărturisit la Adevărul Live că România avea, la Revoluţie, 16 spioni în Statele Unite ale Americii. Aceştia au fost retraşi oficial în 1993, însă au refuzat să se întoarcă în ţară. Potrivit lui Talpeş, niciunul nu s-a întors acasă în acel moment. Ei aveau deja relaţii cu FBI şi deveniseră cetăţeni americani.
1
1
Nuta Stefan's profile photo
Add a comment...

Adevărul

Shared publicly  - 
 
Magazinele participante la Black Friday 2015 sunt tot mai multe de la an la an. Suntem la a cincea ediţie a evenimentului şi deja s-a extins în aproape toate segmentele comerţului. Aici afli toate detaliile despre eveniment pe măsură ce se întâmplă.
1
Add a comment...

Adevărul

Shared publicly  - 
 
Magazinele participante la Black Friday 2015 sunt tot mai multe de la an la an. Suntem la a cincea ediţie a evenimentului şi deja s-a extins în aproape toate segmentele comerţului.
1
2
Natalia Rusu's profile photoDiana Timoscov's profile photo
Add a comment...

Adevărul

Shared publicly  - 
 
UPDATE : Bilanţ: 129 de morţi şi 352 de răniţi 
 ·  Translate
Atentate în Paris. Doi cetăţeni români au murit vineri seară în atentatele teroriste de la Paris, potrivit unui comunicat al MAE. 129 de persoane au fost ucise în urma unor atentate teroriste multiple ce au avut loc, vineri seară, şi alte 300 rănite, în mai multe zone din Paris. Circa 100 de persoane au fost ucise în urma unei luări de ostatici la sala de spectacole Bataclan. Au avut loc şi trei explozii, comise de terorişti sinucigaşi.
1
Add a comment...

Adevărul

Shared publicly  - 
 
Tot mai mulţi români îşi caută un loc de muncă într-una dintre ţările nordice datorită salariilor atractive oferite. Norvegia este una dintre aceste ţări, care caută printre români şoferi, zugravi, mecanici auto, dulgheri, dar şi dansatoare. „Adevărul“ îţi prezintă câteva locuri de muncă pentru români în Norvegia, pe baza informaţiilor de pe portalul specializat tjobs.ro.
1
Add a comment...
Story
Tagline
Adevărul
Introduction
Bine ați venit pe pagina oficială a contului de Google + Adevărul. Pentru informații de calitate ne găsiți zilnic aici.

Contact Information
Contact info
Email
Address
Șoseaua Fabrica de Glucoză 21 București România