Profile cover photo
Profile photo
Zuidwest10 foto•video•drones
Wij zijn Zuidwest10, professionals met film, foto en drones
Wij zijn Zuidwest10, professionals met film, foto en drones
About
Posts

Post has attachment

Live drone televisie op regionale omroep

Een aantal weken geleden werden we door Omroep Zeeland benadert met de vraag of wij tijdens de Zeeuwse kustmarathon in oktober drone beelden voor de live-uitzendingen konden verzorgen. We wisten dat het technisch mogelijk was maar we hadden het nog nooit getest. Dronebeelden direct en live vanaf de drone op televisie. Na een middagje testen bij de regionale omroep bleek het inderdaad te werken en kreeg Zuidwest10 de opdracht voor een weekend drone televisie.

In verband met de weersomstandigheden op zaterdag (regen en te veel wind) hebben we helaas alleen op zondag kunnen filmen. Op meerdere locaties langs de route maakten we de gehele dag droneopnames die door koeriers naar de regiewagen werden gebracht voor uitzending. Vanaf 15 uur waren we in Zoutelande aanwezig en werd de remote controller van de drone verbonden met de regiewagen, we konden live.

De dronepiloot luisterde via een oortje naar de regie en wist dus wanneer de beelden live op televisie waren. Toch spannend omdat we normaal gesproken voor videoproducties een droneshot eindeloos kunnen overdoen tot deze perfect is. In dit geval was er dus geen ruimte voor bloopers. Doordat Zuidwest10 over een ruime hoeveelheid accu's beschikt konden we nagenoeg nonstop doorvliegen tot aan het einde van de uitzending om 18 uur.

De kustmarathon is het grootste sportevenement van Zeeland met duizenden hardlopers, mountainbikers en wandelaars. Zij lopen of fietsen de marathon, ook over het strand, van Burgh Haamstede naar Zoutelande.
Add a comment...

Post has attachment

Promotiefilm Scheldekwartier gemeente Vlissingen

Zuidwest10 produceerde voor de gemeente Vlissingen de promotiefilm voor het Scheldekwartier. De opdracht bestond uit het laten maken van 3 verschillende versies. 1 promotievideo van ca. 14 minuten, een korte webversie van 90 seconden en 2 korte teasers van 20 seconden die gebruikt kunnen worden als bioscoop- of televisiereclame. De promotiefilms zullen gebruikt worden door de gemeente Vlissingen en de betrokken projectontwikkelaars.

Promotievideo maken

De film draait om een vloggend stel waarbij de vrouw, die oorspronkelijk uit Vlissingen komt, haar vriend haar geboorteplaats laat zien en beleven. Daarnaast duikt de Vlissinger overal in het Scheldekwartier op om de kijker het nieuwe Scheldekwartier te laten zien. Met behulp van 3D-animaties geven we de kijker een goed beeld van deze toekomstige maritieme woonwijk.

Voor het maken van de promotievideo maakten we gebruik van de Panasonic GH4, steadicam, slider en GoPro’s. De drone opnames werden met de Dji Inspire Pro door Zuidwest10 gemaakt. De filmmuziek werd speciaal gecomponeerd voor deze promotievideo door componist Luca Simonelli. Deze promotiefilm is een co-productie met Mighty Impulse Media uit Vlissingen.

Ook een promotiefilmpje laten maken?

Zuidwest10 is producent van korte en langere promotievideo's. Laat jouw bedrijf of organisatie via een professionele film communiceren met de doelgroep. Meer weten? Bel Zuidwest10, 0118 – 62 79 35 of klik op deze link
Add a comment...

Post has attachment

Promotiefilm maken

Een mooie promotiefilm maken, dat was de opdracht die Hotel Hof Christina aan Zuidwest10 gaf. Na een brainstormsessie hebben we samen met de klant het draaiboek samengesteld. In het script staan alle locaties en handelingen omschreven die de leidraad voor de promotiefilm gaan worden. De klant verzorgde de acteurs en een opnamedag werd ingepland. Door intensief samen te werken met de klant blijft hij of zij betrokken bij de productie van het promotiefilmpje en krijg je het beste resultaat.

Voor de productie van de promotiefilm van Hotel Hof Christina hebben we ook gebruik gemaakt van drone video. Met de drone beelden kunnen we mooi de ligging en omvang van het hotel laten zien, iets wat met een camera op de grond vaak niet lukt. De combinatie van grond- en luchtopnames maken een productie opvallender en blijft langer hangen bij de kijker. Hof Christina gebruikt het promotiefilmpje op haar eigen website en social media.


Wil je ook een professionele promotiefilm voor je hotel, vakantiepark of camping? Bel Zuidwest10 0118 - 62 79 35.
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Dronefotografie voor Campings

Dronefotografie voor campings is de beste manier om uw camping op zijn best te laten zien. Door de camping vanuit de lucht met een drone te fotograferen krijgt de potentiele campinggast een compleet overzicht van de camping. De drone foto laat zien hoe de camping is ingedeeld, hoe groot zijn de plekken, wat is de ligging van de camping en hoe dicht ligt de camping bijvoorbeeld bij zee. Met luchtfoto’s kunt u zich prima onderscheiden van uw concurrentie en geeft u gelijk een voorsprong op de keuze van de nieuwe klant.
Drone fotografie in de praktijk

Na uw aanvraag bekijken we of wij dronefoto’s van uw camping kunnen maken binnen de actuele wetgeving. Het is bijvoorbeeld verboden boven bebouwing of groepen mensen te vliegen. Daarna maken we met u een afspraak om de drone foto’s te maken van uw camping. Een luchtfoto van de camping maken we altijd op een mooie zomerdag zodat de luchtfoto’s er op hun best uitzien.

Drone fotografie door Zuidwest10 verzorgen wij met een professionele drone vanuit verschillende hoeken en hoogtes rondom de camping. Deze drone maakt dronefoto’s met een formaat van 16 megapixel. De luchtfoto’s zijn dan ook niet alleen geschikt voor op de website maar ook voor drukwerk. Met een zoomlens kunnen we ook inzoomen op een bepaald gedeelte van de camping zoals de speeltuin, het zwembad, de receptie of een ander gedeelte van de camping.

Door een live video verbinding met de drone kunt u met de luchtfotograaf meekijken en dus zelf bepalen hoe de drone foto moet gaan worden. Van elke camping maken we een complete serie drone foto’s die wij GRATIS professioneel voor u nabewerken zodat je het beste resultaat kunt verwachten van de luchtfoto’s van uw camping.


Drone foto’s van Zuidwest10

Met dronefotografie van uw camping val je op, bezoekers kijken immers altijd eerst naar de foto’s. De drone foto’s geven direct een hele goede indruk van de camping. Professionele dronefoto’s van uw camping zijn bruikbaar op de website, op Facebook, een brochure, een advertentie of op ieder ander drukwerk. Daarnaast kunt u een dronefoto gebruiken als leidraad van een plattegrond van uw camping.

Niet onbelangrijk: Zuidwest10 heeft alle vergunningen om legaal en verzekerd dronefoto’s van campings te maken.

Interesse in drone fotografie van Zuidwest10, neem dan contact met ons, 0118 – 62 79 35. Of stuur een e-mail naar info@zuidwest10.nl.
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Drone film voor Rijkswaterstaat Zeeland

Rijkswaterstaat wilde een drone film hebben van de Flakkeese Spuisluis bij Bruinisse in Zeeland. Met de drone hebben we een drone film gemaakt vanaf beide zijden van de sluis. Met de drone filmen van de waterinlaat naar de wateruitlaat was niet mogelijk omdat we niet over een autoweg mogen vliegen. Vanaf een meter of 50 hoog is vanuit de drone goed te zien dat het water met enorme kracht van de Grevelingen naar de Oosterschelde en weer terug stroomt, afhankelijk van het tij. Hiermee moet de waterkwaliteit in de Grevelingen in Zeeland verbeterd worden.

De drone film is gemaakt in 1080P50 met de DJI Inspire Pro met 15mm MFT-lens.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Tv-commercial Delta

In opdracht van bureau InMyOpinion heeft Zuidwest10 eind januari de luchtbeelden geschoten voor de nieuwe tv-commercial van Delta. Een volle zaterdag vlogen we met onze drone op diverse locaties door heel Zeeland. De luchtvideo zal ook gebruikt worden in een aantal videoproducties van Delta die op hun website en social media getoond zullen worden. Wij zijn alvast benieuwd naar het eindresultaat.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Bedrijfsfilm Markusse BV

Zuidwest10 is gestart met de productie van een aantal bedrijfsfilms voor Markusse BV. Zij zijn op dit moment aan het werk in Boswachterij Westerschouwen. Voor deze bedrijfsfilms zetten we zowel de drone in als de Panasonic GH4. Voor vliegen in dit natuurgebied hebben wij toestemming gekregen van Staatsbosbeheer, Provincie Zeeland en vliegveld Haamstede. De komende weken zijn we nog regelmatig aanwezig in dit schitterende natuurgebied.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Luchtvideo Vlissingen

Voor een documentaire (waarvan we de naam nog niet mogen noemen) hebben we op 30 december met onze drone luchtvideo gemaakt op meerdere locaties in de gemeente Vlissingen. De dronebeelden worden straks gemonteerd met de video-opnames vanaf de grond. De documentaire zal in februari gereed zijn. Voor deze HD luchtvideo hebben we de Inspire 1 PRO ingezet met 15mm lens.
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded