Profile

Cover photo
Първи Български Зоопортал
196 followers|865,414 views
AboutPostsCollectionsPhotosVideos

Stream

 
Най-прекрасното, добро, умно и мило куче си търси дом. Затворен в мазе, за да умре от глад, бит, наплашен, но невъобразимо мил с деца, хора и животни... Това е Брат! Брат е на около година и половина, тежи 30 кг и няма да расте повече.
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Грейс , прекрасно куче порода кане корсо, спасено от приют и гледано с много грижи и любов изчезва. И не просто изчезва, а е било откраднато, според свидетели от мургав представител на ромския етнос. Собствениците на Грейс вече двадесет дни я издирват усилено , създали са организация за издирване , страница във фейсбук и предлагат голямо възнаграждение
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Ветеринарната гимназия в Добрич участва в международен проект за конете
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Разследване за организиране и участие в боеве с животни започва в Казанлък. Районната прокуратура се е самосезирала и е възложила проверка по публикации в медиите.

От поркуратурата напомнят, че провеждането на боеве с животни, както и отглеждането им с такава цел е престъпление по чл. 325а ал. 1 от Наказателния кодекс.

В публикациите и интервюта са изнесени данни за организиране на боеве с кучета, отглеждани в квартали в гр. Казанлък и в гр. Крън.

На същите места били провеждани и самите боеве. Според информацията в медиите животните, участвали в организираните боеве, били с белези по телата.

Твърденията са на членове на природозащитни организации от района на гр. Казанлък.

Проверката е възложена на служители на РУ на МВР-Казанлък и срокът за нейното приключване е 30-дневен.
 ·  Translate
1
1
Add a comment...
 
При нас в #СпасителенЦентързаДивиЖивотни продължават да се случват чудеса. Едно от тях е най-велико...
 ·  Translate
3
1
Add a comment...
 
Поздравления за нашите смели момичета и техните кучета на тридневното състезание в Словакия! Вили и Майра,...
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Зачестяват случаите на проявена жестокост към животните и то от деца, каза за "Хоризонт" Никол Станкулова от неправителствената организация "Бездомни ангели". Доброволците от организацията спасяват малтретирани, изоставени и животни в риск, след което им търсят дом и стопани. Тази вечер в столичен клуб ще се проведе благотворителен търг, с чиито средства ще се подпомогне изграждането на приюта на "Бездомни ангели":
 ·  Translate
2
Add a comment...
 
Инспекторите от РИОСВ-Бургас не са открили потвърждение на сигнала, според който част от изхвърлените от морето в събота между Ахелой и Поморие над 20 делфинчета са били с изрязани гръбни мускули, т. нар. филета.
 ·  Translate
Инспекторите от РИОСВ-Бургас не са открили потвърждение на сигнала, според който част от изхвърлените от...
1
Add a comment...
 
Купон с тарантули и гекон
 ·  Translate
Апартамент в столичния жк „Люлин”, четвъртия етаж, деца с домашни любимци. Георги Димитров, на галено Жоро, е на 17 години и учи в СГСАГ ”Христо Ботев”, мечтае да стане строителен инженер и свири на китара. Има две, упражнява се на тях, ходи на уроци. Станислава е на 13 и учи в Националното училище по танцово изкуство, от малка е намерила своето призвание в танците, твърди брат й. Родителите – продавачка в книжарница и главен готвач в голямо би...
1
Add a comment...
 
Химисабу е гордостта на Айдахо. Той е полу-дакел, полу-мексиканско плешиво куче. Освен уродливия си външен вид, кученцето има едно огромно предимство пред останалите претенденти - перчемът на Доналд Тръмп.

Звездата славата на Химисабу изгрява преди година, когато кученцето придружава сестричката си - Роби Рокс на конкурса за най-грозно куче. Тогава един от репортерите на събитието се пошегувал, че Химисабу има прическата на Доналд Тръмп. Шегата бързо набира популярност, особено след като случката съвпада с кандидатирането на Тръмп за кандидат-президент от Републиканската партия.

Конкурсът ще се проведе утре в Калифорния. В онлайн гласуването Химисабу е на второ място, като стопанката на животинката се надява опонентите на Тръмп да оценят шегата и да подкрепят кучето й в последния момент. „Хората или харесват Доланд или го мразят. Всеки глас за Химисабу е глас за кучето, което прилича на Доналд Тръмп”, категорична е стопанката Хедър Уилсън.
 ·  Translate
2
1
Add a comment...
 
МОЛЯ, РАЗПРОСТРАНЕТЕ!
Днес, в деня на лятното слънцестоене, започва скандалният фестивал на кучешкото...
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
В резултат прикрепили чадър на предното стъкло на колата, за да пази сянка на птицата. След това заградили автомобила с полицейска лента и антипаркинг конуси, за да осигурят спокойствие на гълъба. След като решават, че бъдещата майка най-вероятно е гладна, те й изкопават червеи. Освен това я кръщават Герти. „Ние се грижим за всички животи – и на хората, и на животните,“ заявява говорителят на полицията в Парма полиция Кевин Райли за Fox 8 news.
 ·  Translate
1
1
Add a comment...
Първи Български Зоопортал's Collections
Contact Information
Contact info
Phone
0879 469 340
Email
Address
София кв. Гео Милев ул. Лидице 29
Story
Tagline
На крилете на информацията
Introduction
Първи Български Зоопортал - Сайт за информация и още нещо.