Profile cover photo
Profile photo
Първи Български Зоопортал
200 followers -
На крилете на информацията
На крилете на информацията

200 followers
About
Posts

Post has shared content
Will you be headed to Washington D.C. this Saturday for the People's Climate March? If not, fear not! You can still voice your concern for the wildlife struggling with rising temperatures. Learn how to show your support: http://bit.ly/2nyPAfl
Add a comment...

Post has attachment
Най-прекрасното, добро, умно и мило куче си търси дом. Затворен в мазе, за да умре от глад, бит, наплашен, но невъобразимо мил с деца, хора и животни... Това е Брат! Брат е на около година и половина, тежи 30 кг и няма да расте повече.
Add a comment...

Post has attachment
Инспекторите от РИОСВ-Бургас не са открили потвърждение на сигнала, според който част от изхвърлените от морето в събота между Ахелой и Поморие над 20 делфинчета са били с изрязани гръбни мускули, т. нар. филета.
Add a comment...

Post has attachment
Грейс , прекрасно куче порода кане корсо, спасено от приют и гледано с много грижи и любов изчезва. И не просто изчезва, а е било откраднато, според свидетели от мургав представител на ромския етнос. Собствениците на Грейс вече двадесет дни я издирват усилено , създали са организация за издирване , страница във фейсбук и предлагат голямо възнаграждение
Add a comment...

Post has attachment
Купон с тарантули и гекон
Add a comment...

Post has attachment
Ветеринарната гимназия в Добрич участва в международен проект за конете
Add a comment...

Post has attachment
Химисабу е гордостта на Айдахо. Той е полу-дакел, полу-мексиканско плешиво куче. Освен уродливия си външен вид, кученцето има едно огромно предимство пред останалите претенденти - перчемът на Доналд Тръмп.

Звездата славата на Химисабу изгрява преди година, когато кученцето придружава сестричката си - Роби Рокс на конкурса за най-грозно куче. Тогава един от репортерите на събитието се пошегувал, че Химисабу има прическата на Доналд Тръмп. Шегата бързо набира популярност, особено след като случката съвпада с кандидатирането на Тръмп за кандидат-президент от Републиканската партия.

Конкурсът ще се проведе утре в Калифорния. В онлайн гласуването Химисабу е на второ място, като стопанката на животинката се надява опонентите на Тръмп да оценят шегата и да подкрепят кучето й в последния момент. „Хората или харесват Доланд или го мразят. Всеки глас за Химисабу е глас за кучето, което прилича на Доналд Тръмп”, категорична е стопанката Хедър Уилсън.
Photo
Add a comment...

Разследване за организиране и участие в боеве с животни започва в Казанлък. Районната прокуратура се е самосезирала и е възложила проверка по публикации в медиите.

От поркуратурата напомнят, че провеждането на боеве с животни, както и отглеждането им с такава цел е престъпление по чл. 325а ал. 1 от Наказателния кодекс.

В публикациите и интервюта са изнесени данни за организиране на боеве с кучета, отглеждани в квартали в гр. Казанлък и в гр. Крън.

На същите места били провеждани и самите боеве. Според информацията в медиите животните, участвали в организираните боеве, били с белези по телата.

Твърденията са на членове на природозащитни организации от района на гр. Казанлък.

Проверката е възложена на служители на РУ на МВР-Казанлък и срокът за нейното приключване е 30-дневен.
Add a comment...

Post has attachment
При нас в #СпасителенЦентързаДивиЖивотни продължават да се случват чудеса. Едно от тях е най-велико...
Add a comment...

Post has attachment
МОЛЯ, РАЗПРОСТРАНЕТЕ!
Днес, в деня на лятното слънцестоене, започва скандалният фестивал на кучешкото...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded