Profile cover photo
Profile photo
2Solar Software
13 followers -
The complete software solution for the solar panel industry.
The complete software solution for the solar panel industry.

13 followers
About
Posts

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Marktanalyse Aziatische zonnepanelen

Prijzen

De minimale importprijs voor zonnepanelen uit China werd vanaf 1 april 2014 verlaagd, waardoor de prijzen van Chinese modules uiterst concurrentieel zijn voor 'full black' mono-panelen en hoog-rendabele poly-panelen. In de eerste helft van 2014 stegen de prijzen van PV-modules uit Taiwan, als gevolg van de groei in de Chinese, Japanse, Amerikaanse en Britse markten; bovendien, werd de meerderheid van de Taiwanese panelen geëxporteerd naar Japan, waar modules tegen hogere prijzen worden verkocht. Deze prijsstijging nivelleert het prijsniveau van Taiwanese en Chinese zonnepanelen; zeker voor standaard poly van A-kwaliteit.
 
Voorraadniveaus

Als gevolg van de voorwaarden van de EU-China-overeenkomst, zijn er in Q2 2014, amper nog voorraden in Europa aanwezig en wordt er hoofzakelijk verscheept na bestelling. Echter, door een algemene daling van de Europese solar-vraag (behalve voor het VK), is er geen tekort aan zonnepanelen.
 
PV-vraag

Volgens NPD Solarbuzz Inc (Santa Clara, Californië, VS), is de daling van de Europese PV-vraag hoofdzakelijk te wijten aan de gevolgen van zware reducties in de subsidies in Duitsland, Italië, Griekenland en Roemenië. De PV-vraag in 2014 zal naar verwachting groeien in Nederland, Frankrijk, Oostenrijk, Portugal en Zwitserland. Terwijl België, Denemarken en Roemenië hoogstwaarschijnlijk jaarlijkse dalingen zullen kennen.
Add a comment...

Post has attachment
Energienet Hawaï overbelast door zonnepanelen

AMSTERDAM – Het energienet van Hawaï raakt overbelast door het grootste aantal huishoudens met zonnepanelen. De netbeheerder weigert voorlopig nieuwe zonnepanelen op het net aan te sluiten.
Dit schrijven lokale media.

Zonne-energie is enorm populair in Hawaï door de hoge hoeveelheid zonlicht en een royale subsidieregeling.

Daarnaast zijn energieprijzen juist erg hoog. De eilanden gebruiken vooral olie om stroom op te wekken.

10 procent van huishoudens 

Daarom heeft 10 procent van de huishoudens op het grootste eiland Oahu zonnepanelen op het dak.

Netbeheerder HECO heeft nu nieuwe beleid ingesteld dat iedereen toestemming moet vragen om zonnepanelen aan te sluiten.

Te veel aan zonne-energie

Een woordvoerder van HECO verklaart dat de netbeheerder het energienet niet onbetrouwbaar wil laten worden door een te veel aan zonne-energie.

Tegenstanders van het besluit van HECO halen aan dat het bedrijf ouderwets is. Ook zou de beslissing gemotiveerd worden door winst. HECO zou huishoudens afhankelijk willen houden van het energienet.
Add a comment...

Post has attachment
Record aan zonne-energie in VS

AMSTERDAM – In de Verenigde Staten werd vorig jaar een record aan zonne-energie geïnstalleerd. Voor 4,2 gigawatt aan zonne-energie werd er gebouwd, een groei van 15 procent ten opzichte van 2012.

Dit meldt onderzoeksbureau NPD Solarbuzz.

Vooral in het vierde kwartaal van 2013 werd een enorme groei doorgemaakt. Toen werd 1,4 gigawatt geïnstalleerd, oftewel 1 megawatt aan zonnepanelen per uur daglicht.

Vooral grote zonneparken waren in trek bij ontwikkelaars. 80 procent van de nieuwe capaciteit kwam van grotere projecten.

Ongeveer 3 gigawatt van het zonne-energievermogen werd op de grond geïnstalleerd. Op daken werd ongeveer voor 500 megawatt aan zonnepanelen geplaatst, een gelijk niveau als voorgaande jaren.
Add a comment...

Post has attachment
Zonnepanelenproject voor huurders Ymere

Woningcorporatie Ymere, de gemeente Haarlemmermeer en participatiefonds Meermaker willen drieduizend huurhuizen van zonnepanelen voorzien. 

De panelen leveren minimaal 40 procent van de hoeveelheid elektriciteit die zo'n huishouden verbruikt. Dat percentage kan in sommige gevallen oplopen tot 90 of 100 procent. Dat zou huurders tientallen euro's per jaar kunnen schelen.

Meermaker plaatst acht zonnepanelen op het dak van een huurhuis. De huurder betaalt het bedrijf daarvoor een vaste vergoeding per maand.

De panelen leveren jaarlijks ongeveer 1675 kWh elektriciteit, zodat de huurder minder elektriciteit van zijn energieleverancier hoeft te verbruiken. En dus valt zijn energierekening lager uit.
Add a comment...

BenQ Solar Presents High Efficiency Total Solutions voor de Europese residentiële markt

Om te voldoen aan de grote vraag naar residentiële zonne-energie producten , BenQ Solar , 's werelds grootste zonne -oplossing merk , kondigde vandaag aan dat het met succes een hoge toegevoegde waarde en betrouwbare totaaloplossingen heeft ingezet voor huiseigenaren in de Europese zonne-energiemarkt .

BenQ Solar samen met IRFTS , de specialist die bekend staat om gemakkelijk Dak Evolution -systemen , om een exclusieve gebouw - geïntegreerde fotovoltaïsche ( BIPV ) montagesystemen , gebaseerd op 20 % hoge efficiency SunForte module , die flexibel en eenvoudig te installeren voor klanten in Frankrijk en het ontwikkelen van de Benelux-landen .

In Italië , zal AC Unison , de hoge prestaties en de geïntegreerde AC module totaaloplossing , beschikbaar zijn . Het systeem wordt geleverd met een hoge efficiëntie poly - kristallijne modules afgestemd met ingebouwde micro - omvormers en web - based monitoring platform , en is in staat van oogsten 5 tot 20 % meer energie dan conventionele tegenhangers . Uitstekende prestaties kan worden behouden , zelfs bij gedeeltelijke schaduw . Echte plug - and play ontwerp wordt gekenmerkt , waardoor de installatietijd met maximaal 50 % . De afwezigheid van hoogspanning DC maakt het ook een veilige installatie en eigendom .

BenQ Solar biedt ook een hoog rendement DC -oplossingen met back - contact cell -technologie . De SunForte module serie , biedt een hoog rendement van meer dan 20 % , presenteert nu een nieuwe generatie product compatibel met omvormers zonder transformator onder hoogspanning omstandigheden . De panelen ' gebouw - geïntegreerde fotovoltaïsche ( BIPV ) montagesystemen Makkelijk Dak Evolution kan ook genieten van 10 - jaar productgarantie uit IRFTS .

Als een integraal onderdeel van de totale oplossing , BenQ Solar biedt slimme energie-opslag systemen , ofwel voorzien van lood - zuur of lithium - ion batterijen , voor klanten om uit te kiezen . Gebruikers zullen in staat zijn om harnas energie beter en effectief te verhogen, eigen verbruik .

Om meteen te kunnen bedienen klanten , BenQ Solar in staat is het aanbieden van hoge efficiëntie en kwaliteit made-in - Europa PV -modules van de productielocatie in Tsjechië . Kom getuige van al deze woningen totaal solar oplossingen uit eerste hand op stand A1.556 in Intersolar Europe 2013 !
Add a comment...

LG Solar toont nieuwe generatie zonnepanelen tijdens vakbeurs Energie 2013

LG Solar, een divisie van LG Electronics, demonstreert tijdens de jaarlijkse vakbeurs Energie 2013 de nieuwste generatie zonnepanelen die de huidige standaard overtreffen. LG MonoX™ NeON biedt dankzij de geavanceerde silicium modules zo’n 20% meer vermogen per m2 dan systemen met conventionele cellen.
Add a comment...

Post has attachment
Zonnepanelenaanbieders is merk onafhankelijk en geeft objectief advies,bij het vinden van de juiste complete zonnepanelen installatie voor uw dak gebaseerd op uw wensen. Geïnstalleerd door een ervaren installatiebedrijf bij u in de buurt en met goede referenties.
Vraag via de locatiescan een op maat adviesrapport aan. Op basis van dit adviesrapport maakt u het besluit voor contact met de installateur van het merk zonnepaneel voor een vaste prijs offerte.
Gaat u voor de laagste aanschafprijs of kiest u voor maximaal rendement en zekerheid op de lange termijn?
Krijgt u een opbrengst garantie gedurende de levensduur van de zonnepanelen?
Is de garantie ook geldig als de zonnepanelen fabrikant failliet gaat?
Add a comment...

Wuxi, China, 21 maart, 2013 / PRNewswire / - Suntech zonnepanelen, heeft vandaag aangekondigd dat de Wuxi Municipal Intermediate People's Court in de provincie Jiangsu, China formeel de petitie heeft aanvaard voor de insolventie en herstructurering van de Chinese de Vennootschap dochteronderneming Wuxi Suntech Power Co, Ltd ("Wuxi Suntech").
Het Hof heeft benoemd, administratie commissie, bestaande uit de lokale vertegenwoordigers van de overheid en de boekhoudkundige en juridische professionals, om de herstructurering van Wuxi Suntech beheren. De insolventie en herstructurering procedure is bedoeld om een ordelijk proces te vergemakkelijken voor zowel Wuxi Suntech en haar schuldeisers. Het primaire doel is om Wuxi Suntech's schuldverplichtingen te herstructureren, en tegelijkertijd de productie en operaties.
Wuxi Suntech is de vennootschap belangrijkste werkmaatschappij in China die zich bezighouden met de productie van zonnepanelen. Wuxi Suntech zonnepanelenzal de exploitatie voortzetten door middel van de periode van herstructurering. Bovendien heeft de Vennootschap bijkomende volle of ten dele dochterondernemingen met cel-en zonnepanelen productie-installaties die nog steeds van hoge kwaliteit zonne-energie producten te produceren om orders van klanten te voldoen. Suntech en de administratie commissie zich inzetten voor behoud van alle producten Suntech's garantieverplichtingen.
Suntech Power Holdings Co, Ltd, de moedermaatschappij van Wuxi Suntech, nog niet is begonnen insolventieprocedure, noch heeft een van andere de Vennootschap belangrijkste werkmaatschappijen. De Vennootschap is niet op de hoogte van soortgelijke procedure met betrekking tot een van haar andere entiteiten.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded