Profile cover photo
Profile photo
Zicht Online
6 followers
6 followers
About
Zicht Online's posts

Post has attachment
Hoe ziet het archief van de toekomst eruit? Hoe ontwerp je de ideale digitale omgeving waarin de ontmoeting tussen mens en merk moet plaatsvinden. Met deze vragen gingen de 18 deelnemers, uit alle hoeken van het land, van de workshop ‘archieven’ bij Zicht online aan de slag. Lees meer op ons blog: http://zicht.nl/zicht-workshop-archief-van-de-toekomst
Photo

Post has attachment
Kunst naar links of rechts swipen om je kunstprofiel samen te stellen. Zicht online ontwikkelde voor ARTtube een applicatie om de museumbezoeker op een nieuwe manier te betrekken bij de tentoonstelling en het online video-platform. Lees meer op http://zicht.nl/swipen-met-kunst-op-arttinder
Photo

Post has attachment
Rotterdam moet je leren kennen om ervan te houden. De app Rotterdam Routes neemt je mee op reis door de stad door de ogen van echte Rotterdammers.

http://www.zicht.nl/case/rotterdamroutesapp

Post has attachment
Verleiden met klassieke muziek

Sinds 2010 zijn we online partner van Het Concertgebouw. En met succes. Deze site werd als beste beoordeeld in de categorie ‘Tickets voor evenementen & cultuur’.

http://www.zicht.nl/case/concertgebouw

Post has attachment
In actie om diabetes te stoppen

Het Diabetes Fonds gaat de strijd aan met volksziekte No. 1. Vanuit haar kerngedachte dat iedereen recht heeft op een gezond leven is de inzet het voorkomen en genezen van diabetes. De website informeert, inspireert en activeert om samen in actie te komen.

http://www.zicht.nl/case/diabetesfonds
Wait while more posts are being loaded