Profile cover photo
Profile photo
Zeilschool Blauwestad
5 followers
5 followers
About
Zeilschool Blauwestad's posts

Post has attachment
Op zondag 24 augustus 2014 kun je bij Zeilschool Blauwestad gratis kennismaken met zeilen en windsurfen. We houden dan namelijk proeflessen voor de jeugd van 8 t/m 16 jaar. Kijk voor meer informatie op http://www.zeilschoolblauwestad.nl
Photo

Post has attachment
Op zondag 4 mei konden een flink aantal kinderen weer gratis kennismaken met de zeilsport bij Zeilschool Blauwestad. Een groot aantal van hen zien we binnenkort weer terug bij de start van onze voorjaarscursus.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
Proefles Zeilschool Blauwestad 4 mei 2014
9 Photos - View album

Post has attachment
Wegens het grote aantal aanmeldingen voor onze proefles jeugdzeilen van morgenochtend vindt er morgenmiddag een extra proefles in de Optimist plaats. Aanmelden kan nog via 

Post has attachment
Tijdens het WaterWeekend Blauwestad houden wij zeil- en windsurfclinics. Wees erbij!
Photo

Post has attachment
Omslaan zonder nat te worden? Je leert het tijdens onze cursus zeilen in de Laser Pico (12 - 16 jaar). Zelf een keer proberen? Kom naar onze proefles op 4 mei. Kijk op www.zeilschoolblauwestad.nl en meld je aan!
Photo

Post has attachment
Op zondag 4 mei 2014 kun je bij Zeilschool Blauwestad gratis kennismaken met zeilen. We houden dan namelijk proeflessen voor de jeugd van 8 t/m 16 jaar. Kijk voor meer informatie op http://www.zeilschoolblauwestad.nl
Photo

Post has attachment
Zaterdag 8 maart om 16.30 uur wordt het programma Trips & Travel uitgezonden op RTL4. Deze hele uitzending staat in het teken van Oldambt en Blauwestad. Aan bod komen o.a. varen op het Oldambtmeer, Blauwestadhoeve, Fontana, Winkelen in Winschoten, het Waterbei Straatheater Festival en nog veel meer.

Thijs Huisman van Zeilschool Blauwestad vaart met presentator Kevin Brouwer in een sloep over het Oldambtmeer en vertelt over het onstaan van het meer. Op de achtergrond vertonen een aantal cursisten van Zeilschool Blauwestad hun kunsten in de Laser, Splash en Laser Pico.

Er wordt een prijsvraag uitgezet waarmee leuke prijzen te winnen zijn. Houdt de website Oldambt.Groningen.nl in de gaten voor het winnen van één van de arrangementen ter beschikking gesteld door de sponsors van het programma.
Photo
Wait while more posts are being loaded