Profile cover photo
Profile photo
Zeeland Business
117 followers -
Brengt ondernemers, managers en netwerkers met elkaar in contact
Brengt ondernemers, managers en netwerkers met elkaar in contact

117 followers
About
Posts

Post has attachment
Nog 2 dagen om je eigen bedrijf aan te melden of een ander te nomineren voor titel 'Zeeuws Familiebedrijf 2014'
Add a comment...

Post has attachment

Post has shared content

Post has shared content

Post has attachment
Added photos to ZB Netwerk bij 'Kasteel van Batavia'.
Commenting is disabled for this post.

Post has attachment

Post has shared content
Nog 6 dagen om jezelf aan te melden!
Op het gebied van publiciteitsvoering bieden beide partijen reeds projectmatig een gezamenlijke dienstverlening, maar nu slaan Zeeland Zakelijk (ZZ) en Zeeland Business (ZB) de handen ook ineen bij het organiseren van een eindejaarsbijeenkomst, onder de noemer ‘Zeeuws Netwerk Symposium 2013′. Dit gaat plaatsvinden op donderdag 19 december in het Goesse theater ‘De Mythe’. De bijeenkomst wordt verspreid over twee dagdelen.

Meer informatie + aanmelden: http://bit.ly/1aCF8Rd
Add a comment...

Post has attachment
Indien je nog niet eerder een bijeenkomst van Zeeland Business Netwerk bijwoonde dan is maandag 18 november een geweldige gelegenheid om dat nu eens wel te doen. Sinds de start van de bijeenkomsten in mei 2012 bezochten inmiddels ruim 500 unieke bezoekers deze netwerkavonden. Dit keer is Zeeland Business te gast bij Golden Tulip Strandhotel Westduin in Vlissingen. Een eerste bezoek aan ZB Netwerk is op de eigen drankjes na kosteloos, daarna is er de mogelijkheid om lid te worden.

Tijdens deze bijeenkomst o.a. deelname van gedeputeerde Carla Schönknecht aan het tafelgesprek over de Zeeuwse Havens in 'De BusinessBreak' o.l.v. Bert van Leerdam en een optreden van singer-songwriter Marsha de Nooijer.

Meer info en aanmelden via http://www.zeelandbusiness.nl/?p=7050
Add a comment...

Post has shared content

Post has attachment
Op de landelijke ‘Dag van de Duurzaamheid’ slaan Zeeland Business en UWV Werkbedrijf Zeeland de handen ineen door het organiseren van een ondernemersavond bij Scalda aan het ZEP in Middelburg.

Vanaf 18:00 uur zijn deelnemers welkom om vanuit het werk aan te schuiven bij onze Dinner-Walk-Inn. Het avondeten staat voor deze bijzondere gelegenheid in het teken van de door de Stichting WereldDelen in het leven geroepen WereldMaaltijd. Pascal Elegeert van Switch zal daarop een toelichting geven.

Met het thema ‘De Tijd is Rijp’ stelt het UWV tijdens de BusinessBreak (19:15 uur) onder andere de krapper wordende arbeidsmarkt aan de orde. Onder leiding van Bert van Leerdam geven Nicole Versteeg (HR Manager DELTA NV), Ingrid van Zimmeren (Manager Werkgeversdiensten UWV) en Marus van de Graaf (Arbeidsdeskundige UWV) hun visie vanuit ieders eigen perspectief. Dick Rombout (Regiomanager UWV Werkbedrijf Zeeland) opent het informatieve gedeelte.
Vanaf 20:30 uur sluiten we zoals gewoonlijk af met Effectief Netwerken onder leiding van Fred Krautwurst. Zo’n 500 deelnemers maakten sinds de start van ZB Netwerk kennis met deze nieuwe manier van contact leggen en onderhouden. Het overgrote deel zal kunnen beamen dat deze activiteit niet meer mag worden vergeleken met een netwerkborrel.

Voor aanmelding: http://www.zeelandbusiness.nl/?p=6929
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded