Profile cover photo
Profile photo
Заведения София
179 followers -
Най-добрите ресторанти, клубове и барове в София
Най-добрите ресторанти, клубове и барове в София

179 followers
About
Заведения София's posts

Post has attachment
#ФокачаРесторат - Ресторант и градина Фокача предлага:Домашно приготвена храна с грижа за здравето. Барбекю, фокачи, кесадиляс, закуски, супи, салати, десерти, напитки, обедно меню.

Post has attachment
#УискиБарРенесанс - Уиски и пура бар Ренесанс се намира на Графа в непосредствена близост до Славейков, което дава възможност за организиране на посещения и кафе-паузи. В барът можете да опитате уиски от различните окръзи, в които се произвежда, както и регулярните промоции, които персонала ще Ви предложи. 

Post has attachment
#СръбскиРесторантБЕСТ - е най-новият, но не по-малко притегателен сръбски ресторант в София. Автентичната кухня, невероятната балканска атмосфера, ще разчувстват душата ви и освободят вкусовите Ви рецептори. Наслаждавайте се при нас с чаша дюлова ракия в ръка и страхотни мезета.

Post has attachment
#NargileBarArabia - Наргиле бар и ресторант „Арабия“ се намира в Бояна. Заведението предлага наргилета – традиционни, стъклени, в плод – с първокласен тютюн „Ал фахер“, приготвени от истински майстор. Менюто му включва специалитети от европейската и арабска кухня. Обстановката е с нотка на ориенталска пищност и все пак в елегантния ар деко стил.

Post has attachment
#ЯпонскиРесторантUmami - Решихме и силно вярваме, че след толкова години работа на това място, опознавайки в дълбочина японската култура, сме напълно подготвени да носим името УМАМИ!
Направихме всички промени в ресторанта, за да Ви покажем и докажем, че
„ВКУСЪТ Е УСЕЩАНЕ“.

Post has attachment
#SushiChefAsianRestaurant - е градски ресторант, специално създаден да отговори на динамичното, забързано ежедневие. Ново, различно и модерно за България, но с дългогодишна традиция в Азия и по света. За нас приготвянето на храната е изкуство и отдаденост.
Нашата мисия е да задоволим всеки клиент, като му осигурим бърз и лесен достъп до ястия на color taste лента, разнообразна топла кухня, Bento Box менюта, изключителна селекция суши и удобството да пакетираме поръчката му.

Post has attachment
#РесторантHamburguesaNostra - е част от групата Raza Nostra, специализирана в опазването и разпространението на местните испански породи, както и в продажбата на месо и месни продукти, произведени от тях. С над 40 години опит и всеотдайност в производството на качествено месо, групата интегрира различни марки, посветени на продажбата в суров вид или на ресторантьорството: Raza Nostra (месарници), Hamburguesa Nostra (месарски магазини и ресторанти), Vaca Nostra (ресторанти), Raza Nostra Carnes y Brasas (дегустация на месни продукти и продажба в суров вид) и Sota Caballo Rey (механа за месо и традиционни испански ястия).


Post has attachment
#РесторантGloriaMar - е елитна българска верига ресторанти със собствена концепция и висок стандарт. Марката се развива изключително бързо и вече има ресторанти в Несебър, Пампорово, Свети Влас. Концепцията на заведенията е висок клас кухня, отлично обслужване и елегантен интериор.

Post has attachment
#РесторантRoyalGrill - е част от успешната верига Gloria Mar, като се отличава с невероятното си многообразие от специално подбрани и отлежали меса от аржентински и испански говеда, което превръща специалитетите му от стекове в едни от най-търсените в София, от любителите на фини и крехки меса. Насладете се на нашите убийствени меса в една прекрасна и ултра модерна обстановка, в която можете да се потопите и освободите вашите вкусови рецептори.

Post has attachment
#RestaurantGrozd #РесторантГрозд - Ресторантът предлага традиционни български ястия приготвени по оргинални домашни рецепти.
В богатото меню са подбрани най-добрите специалитети не само от българската национална, но и от световната кухня.
Ресторантът предлага и разнообразна селекция от български и чужди вина и напитки
Wait while more posts are being loaded