Profile cover photo
Profile photo
Zara Nurhaidah
430 followers -
im Mrshafiezy
im Mrshafiezy

430 followers
About
Posts

Post has attachment
PEMENANG CABUTAN BERTUAH : Segmen Wang Tunai Rm 100 by Mrshafiezy
Assalamualaikum.. Siapa kah 2 pemenang bertuahh darii segmen Wang Tunaii Rm100 ?? Seramai 57 penyertaan di terima dan Zara telah ponn punyai keputusan pemenang melalui sistem cabutan secara manual.. hohoho..  jom checkk!!  :D * * * * * * * * * * * * * * * *...
Add a comment...

Post has attachment
segmen tunai Rm100 di berikan untuk awak.. haaa.. awak laaa.. tak join lagi ?? rugii tauuu =D
Mini Giveaway Ogos
Mini Giveaway Ogos
mr-mrshafiezy.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Mini Giveaway Ogos
Assalammualaikum.. Comel sgt mini Giveaway ni, hadiah pon comel2 apatah lagii syarat dia semudah 1,2,3 ! =D korang tunggu paa lagi ?? jom laa join sekalii =D all the best semua peserta .. heee sayang, mrshafiezy
Mini Giveaway Ogos
Mini Giveaway Ogos
mr-mrshafiezy.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
awak.. awk.. jom singgah snii jap ! =D
Cinta Kita
Cinta Kita
mr-mrshafiezy.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Cinta Kita
Assalammualaikum.. miahahahahah.. ada tak real mcm ni ? senyuuum sket sblm wat keja tuuu.. mehehehe.. happy working korang ! =D sayang, mrshafiezy
Cinta Kita
Cinta Kita
mr-mrshafiezy.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
selamat pagiiii ! =D korang daa join tak ??
Segmen Wang Tunai RM 100 by Mrs Hafiezy
Segmen Wang Tunai RM 100 by Mrs Hafiezy
mr-mrshafiezy.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
alamak.. ada hutang angpau raya lagi ngan ana dan ernyyy =D
10 Ogos 1990
10 Ogos 1990
mr-mrshafiezy.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
10 Ogos 1990
Assalammualaikum.. Tarikh kelahiran Zara, terima kasih Mak dan Ayah.. terima kasih mak, penat lelah melahirkan dan menjaga seperti menantang minyak yang penuh. Terima kasih mak sebab bsabar melayan karenah anak mak ni, dan terima kasih abah, sentiasa mengaj...
10 Ogos 1990
10 Ogos 1990
mr-mrshafiezy.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Wang tunai untuk awak ! jom beraya kat sini =D
Segmen Wang Tunai RM 100 by Mrs Hafiezy
Segmen Wang Tunai RM 100 by Mrs Hafiezy
mr-mrshafiezy.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Segmen Wang Tunai RM 100 by Mrs Hafiezy
Assalammualaikum.. Syarat simple gilerrr ! korang tak perlu buat entry, tak perlu klik itu ini cuma FOLLOW blog Zara dan drop comment DONE kat kotak komen di entry ini sahaja dan korang berpeluang menang RM 100 tunaaiiiii !! nak cash money ?? jom join segme...
Segmen Wang Tunai RM 100 by Mrs Hafiezy
Segmen Wang Tunai RM 100 by Mrs Hafiezy
mr-mrshafiezy.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded