Profile

Cover photo
Zahureen Ruhanie
Attended Sekolah Menengah Taman Tun Dr Ismail
Lives in Kota Damansara Petaling Jaya Selangor Malaysia
73 followers|167,376 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Zahureen Ruhanie

Shared publicly  - 
 
Looking for the BEST short bra ever?
Look no more. Get the Premium Beautiful Short Bra for the best fit with ultra level of comfort and support.
Read more about it here and get the BEST price from this Premium Beautiful Expert.

#shortbra  #bra #EngorgedBreast  #BreastFeedingBra   #NursingBra   #NursingSupportBra   #TheBestBra   #SetiaAlam   #ShahAlam   #Subang   #Damansara   #Meru   #Klang   #BukitRaja   #BukitJelutong   #DenaiAlam   #KotaDamansara   #MutiaraDamansara  
Being a breastfeeding mom has its ups and downs. Yes, the bonding between mommy and baby is stronger and baby gets the best from mommy's milk. However, when away from baby, i.e. working or travelling or even an over supply of milk can cause mommy's breast to become engorged. Regardless if you are a…
1
Add a comment...

Zahureen Ruhanie

Shared publicly  - 
 
DALAM 10 MINIT DAPAT JANA SALES RM100 😍😍😍

Teknik sales yang sangat mudah dan berkesan. Cuma copy & paste aje.

Saya mencari 10 orang yang berminat untuk saya ajarkan Teknik Sales 5D (Duduk Diam-Diam (dengan handphone) Dapat Duit).

Kriteria:

💰 Mempunyai smartphone berserta data plan dan boleh menggunakan Whatsapp/Telegram

💰 Independent (boleh berdikari)

💰 Suri rumah dialu-alukan


Memang SENANG sangat dengan #Teknik5D ni... Tak sabar saya nak ajarkan kepada semua.

WhatsApp atau Telegram 012 284 5882 sekarang!

#DudukDiamDiamDapatDuit #ProjekDuitRaya #JomBuatDuitRaya #MudahSangatNakDapatSideIncome
 ·  Translate
1
Add a comment...

Zahureen Ruhanie

Shared publicly  - 
 
SAKIT PINGGANG SEBAB KERJA BANYAK BERDIRI

Baru umur 24 tahun dah sakit-sakit pinggang!

My customer ni kerja di bahagian lab di sebuah hospital swasta in PJ. According to her, memang everyday mesti sakit pinggang sebab banyak kena berdiri and kena tunduk tengok microscope.

So since dia kerja hospital, dia tahu that the only way to help with her condition is to get good back support. Dia buat research online and found Premium Beautiful. Since Premium Beautiful Waist Nipper ni ada 7 memory steel that provides total back support, she chose to get it ASAP.

Petang ni call, esok pagi terus fitting and terus rasa selesa 😍. After one week, backache kurang and selera nak makan banyak pun kurang... Sampai nak recommend terus her colleagues to buy one too!

Macam ni la customers ‪#‎PremiumBeautiful‬ ni, once dah selesa & happy, confirm dia akan recommend to friends & family.

Zahureen Ruhanie
Premium Beautiful Expert
012 284 5882
www.zahureen.com

‪#‎SakitPinggangTerusHilang‬
‪#‎NoMoreBackache‬
‪#‎FreedomToMove‬
#setiaalam   #shahalam   #meru   #kapar   #subang   #damansara   #setiaecopark   #alamnusantara   #amanputra   #sakitpinggang  
 ·  Translate
SAKIT PINGGANG SEBAB KERJA BANYAK BERDIRI Baru umur 24 tahun dah sakit-sakit pinggang! My customer ni kerja di bahagian lab di sebuah hospital swasta in PJ. According to her, memang everyday mesti sakit pinggang sebab banyak kena berdiri and kena tunduk tengok microscope. So since dia kerja hospital, dia tahu that…
1
Add a comment...

Zahureen Ruhanie

Shared publicly  - 
 
AYAH SAKIT STROKE DAH BOLEH JALAN TANPA TONGKAT LEPAS GUNA SELIMUT DHUHA SELAMA 2 BULAN

Pn Sha telah membeli Selimut Dhuha pada bulan January 2016 sebagai ikhtiar untuk ayahnya yang sakit stroke dan terpaksa menggunakan kerusi roda untuk bergerak.

Pada mulanya, Ayahnya kuat berpeluh selepas menggunakan selimut itu beberapa hari. Itu adalah salah satu kesan sembuh bagi pesakit stroke.

Selepas istiqamah dan menggunakannya sebagai pelapik tilam, selepas 2 bulan, ayah Puan Sha kini dapat berjalan tanpa bantuan tongkat...

Alhamdulillah Syukur...

Betapa gembira nya seorang anak apabila dapat membantu ayahnya yang sakit kembali pulih.

Kita ikhtiar, Allah yang menentukan segalanya.

Jika ada yang ingin mendapatkan Selimut Dhuha ini, saya ada tawaran harga yang istimewa untuk hari ini dah esok sahaja.

WHATSAPP "SELIMUT DHUHA" KE 012 284 5882 SEKARANG!

👉 012 284 5882
👉 012 284 5882
👉 012 284 5882

www.zahureen.com/what-is-bvsm/

#SiapaTakSayangParents
#HadiahTerbaikUntukParents
#TakSabarSayaNakBagiHargaSuperLow


 ·  Translate
1
Add a comment...

Zahureen Ruhanie

Shared publicly  - 
 
 
Warga Kota Damansara dan KLCC yang berminat untuk dapatkan produk Marine Essence, boleh hubungi Nik Eliana di 012 278 0858 untuk dapatkan harga yang menarik!

‪#marineessencebeautybar‬ ‪#‎marineessenceshampoo‬‪ #‎marineessencebodywash‬ ‪#‎marineessencetoothpaste ‬‪#‎marineessencekotadamansara‬ ‪#‎marineessencepromotion‬ ‪#kotadamansara #klcc  
http://zahureen.com/marine-essence/marine-essence-promotions/
 ·  Translate
1
Add a comment...

Zahureen Ruhanie

Shared publicly  - 
 
Baby demam kuning atau jaundice? Dapatkan Bio Velocity Sleep Mate yang dapat membantu dalam menurunkan demam kuning baby sehingga kan doctor pakar pun terkejut dengan kehebatannya.

Whatsapp 012 284 5882 untuk harga promosi BVSM murah!

#bvsm   #biovelocitysleepmate   #bvsleepmate   #bvsmmurah   #bvsmdiskaun   #bvsmpromotion   #demamkuning   #jaundice   #baby   #bvsmandbaby   #bvsmandpostdelivery   #bvsmandbabydevelopment   #seriaalam   #shahalam   #klang   #meru   #kapar   #subang   #bukitjelutong  
 ·  Translate
It has been ages since my last personal update on this blog. I have not stopped being a Premium Beautiful and BVSM Expert. It is just that I have just had another baby *grins*. Alhamdulillah, finally I have a baby girl to play dress-up with :) I shall write a seperate update on the pregnancy…
1
Add a comment...

Zahureen Ruhanie

Shared publicly  - 
Being a breastfeeding mom has its ups and downs. Yes, the bonding between mommy and baby is stronger and baby gets the best from mommy's milk. However, when away from baby, i.e. working or travelling or even an over supply of milk can cause mommy's breast to become engorged. Regardless if you are a…
1
Add a comment...

Zahureen Ruhanie

Shared publicly  - 
 
DALAM 10 MINIT DAPAT JANA SALES RM100 😍😍😍

Teknik sales yang sangat mudah dan berkesan. Cuma copy & paste aje.

Saya mencari 10 orang yang berminat untuk saya ajarkan Teknik Sales 5D (Duduk Diam-Diam (dengan handphone) Dapat Duit).

Kriteria:

💰 Mempunyai smartphone berserta data plan dan boleh menggunakan Whatsapp/Telegram

💰 Independent (boleh berdikari)

💰 Suri rumah dialu-alukan


Memang SENANG sangat dengan #Teknik5D ni... Tak sabar saya nak ajarkan kepada semua.

WhatsApp atau Telegram 012 284 5882 sekarang!

#DudukDiamDiamDapatDuit #ProjekDuitRaya #JomBuatDuitRaya #MudahSangatNakDapatSideIncome
 ·  Translate
1
Add a comment...

Zahureen Ruhanie

Shared publicly  - 
 
Mencari peluang nak buat duit raya dalam RM100-RM200 SEHARI?
Jom saya ajarkan!

Whatsapp 012 284 5882

#duitraya   #duitraya2016   #pengedardiperlukan   #DudukDiamDiamDapatDuit   #Teknik5D   #SabunMagik  
 ·  Translate
Nak tak kalau I share kan cara macam mana nak buat duit raya dalam RM100-200 SEHARI? Don't worry, ini memang bukan skim cepat kaya sebab memang melibatkan jual-beli produk. I akan share kan Teknik 5D: DUDUK DIAM-DIAM (dengan smartphone) DAPAT DUIT. Nak tau macam mana semua orang dalam gambar dibawah…
1
Add a comment...

Zahureen Ruhanie

Shared publicly  - 
 
ARE YOU SUFFERING FROM CONSTANT HEADACHE, BACKACHE, BED SORE, STROKE, MUSCLE/JOINT PAIN???


Fret not as your problems can be solved with Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)…

✔ There are many benefits of BVSM

✔ The healing process will depend on the type of disease and sickness.

✔ Helps to speed up the healing process for many diseases, including chronic diseases such as:

✿ HEART DISEASE
✿ GOUT
✿ MIGRAINE
✿ DIABETES
✿ STROKE
✿ NUMBNESS
✿ MUSCLE PAIN
✿ PERIOD CRAMPS
✿ INTESTINAL DISEASE
✿ BODY ACHE
✿ INSOMNIA

Read more testimonies here:

http://zahureen.com/what-is-bvsm/

I have 4 units of BVSM at a super-irresistable discounted price up for grab. Promotion ends 29 April 2016

Whatsapp 012 284 5882 to get your BVSM now!

#bvsm #bvsmpromotion2016 #bvsmdiscount #bvsmmurah #bvsmlowprice #setiaalam #shahalam #subang #meru #kapar #klang #kotakemuning #bukitjelutong #subangjaya #subang #denaialam #puncakalam
1
Add a comment...

Zahureen Ruhanie

Shared publicly  - 
 
Ada customers yang bila found out the price for a full set of Premium Beautiful ni terus cakap, "Mahalnya!" and terus tak jadi nak beli.

However, after setahun or dua tahun, came back and terus cakap nak beli cash.

Kenapa?

Sebab, masa 1st tanya dulu, hips measurement around 85 to 90 cm. Over the years, semakin mengembang even though dah pakai corset juga katanya, but not Premium Beautiful la.. Yang murah aje. Beli pakai and after few months dah koyak or wire patah beli yang baru. So in the end, they ended up paying more than a pair of Premium Beautiful.

Bila re-measure balik memang terkejut la kan sebab hips dah mengembang to over 100cm! Dari elok-elok dulu boleh pakai size kecik now dah terpaksa ambil size besar.

Well, Premium Beautiful ni kalau you guys actually kira the cost/benefit memang la tak mahal. Benda dah "premium" memang la besar sikit kos nya.. But kalau mahal and boleh pakai bertahun dari zaman anak dara, masa nak kawin, nak cuba dapatkan zuriat, dalam berpantang, masa breastfeeding and sampai anak-2, 3, 4... Rasa-rasa berbaloi tak?

I ada nak offer special price untuk 5 first customers yang nak beli Premium Beautiful from me. Memang confirm berbaloi. So just contact me now ok.

Zahureen Ruhanie
Premium Beautiful Expert
012 284 5882

#PremiumBeautiful #PBExpert #PBMemangBerbaloi #setiaalam   #meru   #kapar   #shahalam   #subangjaya  

http://zahureen.com/kenapa-premium-beautiful-mahal/
 ·  Translate
Premium Beautiful tu mahal sangat! Tapi.. Kenapa still ada orang nak beli? Ok jom kita fikir sejenak... Kenapa ya kereta Ferrari yang harga paling murah pun dalam RM1.7 million still ada orang beli? Sebab Ferrari tu symbolises wealth and prestige. Especially kalau yang limited edition, memang beratur kut orang nak beli. The look,…
1
Add a comment...

Zahureen Ruhanie

Shared publicly  - 
 
Warga Shah Alam, UiTM khusunya, yang berminat untuk dapatkan produk Marine Essence, boleh hubungi Chearol di 012 277 1578 untuk dapatkan harga yang menarik!

‪#‎marineessencebeautybar‬ ‪#‎marineessenceshampoo‬‪ #‎marineessencebodywash‬ ‪#‎marineessencetoothpaste ‬‪#‎marineessenceshahalam‬ ‪#‎marineessencepromotion‬ ‪#‎shahalam #uitmshahalam   #marineessenceuitmshahalam  
 ·  Translate
1
Add a comment...
Story
Tagline
A Successful Chartered Accountant turned Business Woman
Introduction
34 | Chartered Accountant | Omnipreneur & Business Mentor | Top Leaders Circle | Health & Beauty Industry | Mother to 2 beautiful boys | Future Millionaire |
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Kota Damansara Petaling Jaya Selangor Malaysia
Links
Other profiles
Contributor to
Education
  • Sekolah Menengah Taman Tun Dr Ismail
    1992 - 1994
  • MRSM Kuala Berang
    1995 - 1996
  • Universiti Tenaga Nasional
    B.Acc, 1998 - 2002
Basic Information
Gender
Female
Relationship
Married