Profile

Cover photo
Zahureen Ruhanie
Attended Sekolah Menengah Taman Tun Dr Ismail
Lives in Kota Damansara Petaling Jaya Selangor Malaysia
62 followers|125,780 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Zahureen Ruhanie

Shared publicly  - 
 
BVSM...
What is BVSM?
Here is a detailed explanation on the product, what it does and how it can help you.

For more information on the product, please click on this link : http://zahureen.com/what-is-bvsm/

Attractive offer up for grabs. Whatsapp/contact 012 284 5882 now.

#bvsm   #biovelocitysleepmate   #bvsleepmate   #bvsmvideo   #bvsmpromo   #bvsmmurah   #bvsmdiscount   #qualitysleep   #qualityhealth   #slippedisc   #backpain   #insomnia   #stress   #stroke   #ttdi   #damansara   #kotadamansara   #aradamansara   #kelanajaya   #shahalam   #subangjaya  
1
Add a comment...

Zahureen Ruhanie

Shared publicly  - 
 
Best tak kalau boleh beli extra baru raya for yourself and family?
Best tak kalau boleh bagi duit raya GEMUK to your parents and in-laws this raya?
Best tak kalau boleh buat amal jariah yang lebih this year?
Best tak kalau ada duit extra for all of the above?
Best tak kalau tak payah fikir macam mana nak survive for the next 50 days after raya?

Nak tau macam mana nak buat duit raya extra? Jom baca article ni...


#projekduitraya #bajuraya #hariraya #raya2015 

http://zahureen.com/raya-oh-raya-duit-raya-tak-cukup/
 ·  Translate
1
Add a comment...

Zahureen Ruhanie

Shared publicly  - 
 
If you are in a state of DEEP SLEEP, your body will emit a frequency that can eliminate toxins in your body. Hence, deep sleep is important for good health.
When was the last time you had deep sleep?

http://zahureen.com/what-is-bvsm/
‪#‎deepsleep‬ ‪#‎qualitysleep‬ ‪#‎qualityhealth‬ ‪#‎bvsm‬ ‪#‎BVSMExpert‬ ‪#‎BVSMPromo‬ ‪#‎TopLeadersCircle‬
1
Add a comment...

Zahureen Ruhanie

Shared publicly  - 
 
Great BVSM Testimony!

Get super BVSM deal now.. Click on the link to find out more!

#bvsm   #biovelocitysleepmate   #bvsmexpert   #ttdi   #damansara   #montkiara   #bukitdamansara   #mutiaradamansara   #damansaraperdana   #bangsar  
Hello everyone... How is May treating you so far? For me it feels like time is flying by so fast. In a blink of an eye we are already in May... Soon the year will be whizzing by to an end.... Anyways... wanted to share a happy bvsm testimony from one of my customers. She…
1
Add a comment...

Zahureen Ruhanie

Shared publicly  - 
 
PREMIUM BEAUTIFUL MOTHER'S DAY PROMOTION

Pamper the queen of your heart with a special gift this year with Premium Beautiful...

Premium Beautiful is designed for 70% health and 30% beauty in order to give a lady 100% confidence.

It has also been nicked as #korsetabangsayang for its many benefits 😉

Super low price awaits. Just Whatsapp "PB MOMMIES PROMO" to 012 284 5882 now.

www.zahureen.com

#PremiumBeautifulExpert #PBExpert #TsunamiPB #TopAgentPBMalaysia #TopLeadersCircle #mothersdaypromotion #premiumbeautifulpromotion #pbpromo #pbrayapromotion #mothersday #ttdi #damansara #kotadamansara #shahalam #subang #ampang #melawati #mutiaradamansara #aradamansara #subang
1
Add a comment...

Zahureen Ruhanie

Shared publicly  - 
 
Lama sangat tak updates on #TsunamiPB testimonies kan....

Ok today I nak share testimonies mommies yang #berpantang dengan #PremiumBeautiful.... Kalau you all nak tau, Premium Beautiful ni has been nicked as #BengkungModen dah tau... Dah tak payah nak risau2 pasal ikat2 lilit2 tali.. And tak payah sapu garam, kunyit, pilis and etc kat perut and ended up berderai jatuh bila dah kering sampai habis lantai, sofa, tilam... Rimas!

Now just sarung je Premium Beautiful ni and let it work its MAGIC! Seriously memang beza sangat berpantang dengan PB ni...
****darah nifas cepat keluar habis
****rahim kecut and terletak balik macam asal
****definitely kalau pakai long bra PB ni memang takkan ada masalah bengkak susu.. So for breastfeeding moms, it is a God sent!
****the BEST part, you can get your shape balik cepat!

Tak percaya? Jom baca my blog ni ok...
http://zahureen.com/berpantang-dengan-premium-beautiful/

Special promotion sempena MOTHERS DAY untuk soon-to-be mommies or new mommies yang sedang berpantang... Or even mommies yang dah lama habis pantang (anak dah besar😉)... Awesome price awaits you.. Just Whatapps "PB Mommies Promo" to 012 284 5882 now!

www.zahureen.com

#TsunamiPB #PremiumBeautifulTestimony #PremiumBeautifulExpert #PBExpert #TopAgentPBMalaysia #setberpantang #BengkungModen #setkurus #setkehamilan #berpantang #bengkung #pantang #confinement #TopLeadersCircle #GEMs #MothersDayPromotion
 ·  Translate
1
Add a comment...
Have her in circles
62 people
Clark El salleh's profile photo
ahmad zaki ahmad's profile photo
Riduan Ismail's profile photo
Nurul Ashikin Bt Zulkepli's profile photo
DKBU Kong's profile photo
Laban Singh's profile photo
Ishaq Qin's profile photo
Anna Harith's profile photo
Akhbar Din's profile photo

Zahureen Ruhanie

Shared publicly  - 
 
Masih mencari hadiah yang terbaik untuk mak & ayah untuk Aidilfitri?
Hadiahkan kesihatan yang berpanjangan dengan #BVSM  ... Promosi Aidilfitri 2015 dengan diskaun yang menarik dan hadiah percuma menanti.

Whatsapp 012 284 5882 untuk keterangan lanjut.

#biovelocitysleepmate   #bvsleepmate   #bvsmpromotion   #bvsmmurah   #bvsmdiscount   #bvsmraya   #hadiahraya   #ttdi   #kotadamansara   #damansara   #shahalam   #subang   #aradamansara   #kelanajaya  
 ·  Translate
1
Add a comment...

Zahureen Ruhanie

Shared publicly  - 
 
Mencari hadiah yang terbaik buat ayah & mak sempena dengan bulan Ramadhan dan Syawal yang bakal menjelma? Jemput baca tentang 2 produk hebat yang memang sesuai sangat dihadiahkan untuk 2 orang insan tercinta ini...

#bvsm #bbpluscollagen #hadiahbuatayahdanmak #hadiahramadhan #hadiahsyawal #promosiraya
 ·  Translate
Bulan Ramadhan adalah bulan yang penuh keberkatan bagi kita orang Islam.  Pada bulan ini lah umat Islam akan bersatu mengerjakan salah satu tuntutan Islam iaitu berpuasa.     Dalam bulan Ramadhan juga kita akan mengerjakan terawikh pada sebelah malam nya.  Ada masjid/surau yang memang mengerjakan terawikh 8 rakaat bagi memudahkan jemaah nya.  Ada juga yg…
1
Add a comment...

Zahureen Ruhanie

Shared publicly  - 
 
Zumba with Premium Beautiful and start to lose weight the healthy way now... Great promo price available.

Click on the link to find out more..

#premiumbeautiful   #pb   #premiumbeautifulexpert   #pbexpert   #zumba   #loseweight   #ttdi   #damansara   #mutiaradamansara   #damansaraperdana   #montkiara   #damansaraheights   #hartamas   #bangsar  
Some clarifications before we begin... What is Zumba? Zum·ba ˈzo͝ombə/ noun trademark   an aerobic fitness program featuring movements inspired by various styles of Latin American dance and performed primarily to Latin American dance music.   Anyone who knows me will know that I have yet to try this funky new invention called Zumba. I…
1
Add a comment...

Zahureen Ruhanie

Shared publicly  - 
 
Betul ke jual Premium Beautiful ni boleh dapat income 4 angka?

Well, bukan aje 4 angka, you can get income 4-angka GEMUK… and if you gandakan sikit usaha you nak capai income 5-angka dalam 2-3 bulan pun memang not impossible…

Siapa yang teringin nak dapatkan side income lebih RM5,000 dalam bulan pertama berniaga, sila contact saya di 012 284 5882 untuk info selanjutnya.

#sideincome   #parttime   #janapendapatan   #duitraya   #bonusraya   #parttimejob   #ttdi   #damansara   #kotadamansara   #aradamansara   #mutiaradamansara   #kelanajaya   #damansarajaya   #damansarautama   #sungaibuloh   #segambut   #selayang   #premiumbeautiful   #tsunamipb  
 ·  Translate
Betul ke jual Premium Beautiful ni boleh dapat income 4 angka? Well, bukan aje 4 angka, you can get income 4-angka GEMUK... and if you gandakan sikit usaha you nak capai income 5-angka dalam 2-3 bulan pun memang not impossible... Take these young ladies as contoh: This young mother boleh bagi 1,001 alasan untuk tidak…
1
Add a comment...

Zahureen Ruhanie

Shared publicly  - 
 
Mother's Day Promotion

Susah la nak pakai korset time berpantang.. Ketat!

Susah nak pakai!

Susah nak breastfeed pakai the long bra!

Nanti orang nampak bila pakai baju once dah start keje nanti.. Malu!

Let me just tell you this... ITU SEMUA NYA ALASAN! Cuba tanya those yang dah berpantang dengan #PremiumBeautiful, memang takde negative comments pun.. Semuanya suka aje.. Lagi suka bila. Dah start masuk kerja (habis pantang) and orang puji kita dah kurus... Huish memang syok sangat la kan, especially yang those yang put up so much weight during pregnancy... Dalam hati ada taman terus 😃😃😃

Kalau macam I, terus lompat katak bila I can slipped on to my pre-pregnancy jeans just after a few weeks of delivering Zayd.. Happy tak terkata ok.. Only those yang dah go through akan faham macam mana the feeling..
http://zahureen.com/why-i-love-my-premium-beautiful/

For husbands that are still looking for a mother's day gift for your wife, why not pamper her this year with a special gift of #PremiumBeautiful... This corset is not called "Korset Abang Sayang" for no reason tau 😉...

For Mother's Day Promotion, just Whatsapp "PB Mommies Promo" to 012 284 5882...

#TsunamiPB #PremiumBeautiful #PremiumBeautifulExpert #PBExpert #TopAgentPBMalaysia #setberpantang #BengkungModen #setkurus #setkehamilan #berpantang #bengkung #pantang #confinement #TopLeadersCircle #GEMs
 ·  Translate
1
Add a comment...

Zahureen Ruhanie

Shared publicly  - 
1
Add a comment...
People
Have her in circles
62 people
Clark El salleh's profile photo
ahmad zaki ahmad's profile photo
Riduan Ismail's profile photo
Nurul Ashikin Bt Zulkepli's profile photo
DKBU Kong's profile photo
Laban Singh's profile photo
Ishaq Qin's profile photo
Anna Harith's profile photo
Akhbar Din's profile photo
Education
  • Sekolah Menengah Taman Tun Dr Ismail
    1992 - 1994
  • MRSM Kuala Berang
    1995 - 1996
  • Universiti Tenaga Nasional
    B.Acc, 1998 - 2002
Basic Information
Gender
Female
Relationship
Married
Story
Tagline
A Successful Chartered Accountant turned Business Woman
Introduction
34 | Chartered Accountant | Omnipreneur & Business Mentor | Top Leaders Circle | Health & Beauty Industry | Mother to 2 beautiful boys | Future Millionaire |
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Kota Damansara Petaling Jaya Selangor Malaysia
Links
Other profiles
Contributor to