Profile cover photo
Profile photo
Ha Syifha
952 followers -
Naka is life Hime is princess
Naka is life Hime is princess

952 followers
About
Ha Syifha's interests
Ha Syifha's posts

Post has attachment

Post has attachment
Create visual music for Oskar Fischinger's 117th birthday in this #GoogleDoodle

Post has attachment
Create visual music for Oskar Fischinger's 117th birthday in this #GoogleDoodle

Post has attachment
Review: Oil VS Water Based Make Up Remover, mana lagi elok?
Salam semua. Semoga sihat-sihat selalu. Hari ini Yura nak share sikit pasal make up remover. Benda paling semua perempuan yang suka make up mesti ada. Jangan biarkan muka korang make up dan korang remove guna cleanser biasa je. No no no. Sebab apa? Nanti li...

Post has attachment
Resepi: Fried Seafood Noodle Bonito With Eat&Slim
Salam semua! Resepi kali ini Yura berkolaborasi dengan product Eat&Slim tau. Seperti yang dijanjikan dalam entry sebelum ini, Yura akan gunakan Cha-Cha Sauce sebagai salah satu bahan resepi kali ini.  Inilah dia Cha-cha sauce yang kita kan gunakan. Jika kor...

Post has attachment
Review: Product Makanan Diet Eat&Slim, Eat More Lose More
Assalamualaikum semua. Hari ini Yura nak review product Eat&Slim . Pelik tak dah lah eat, lepas tu slim. Kau hado haha. Hah jangan pelik sebab produk keluaran Eat&Slim ni,bertemakan Eat More Lose More. Makan lagi, berat makin hilang. Eh..eh...biar betul?! M...

Post has attachment
Resepi Mudah : Cara buat Cloud Bread
Assalamualaikum semua. Wah sekarang tengah trending Cloud Bread. Hurm tiba-tiba Yura rasa macam nak cuba juga. Tapi Yura tengok macam-macam jenis resepi ada. Akhirnya Yura jumpa juga yang hanya guna 3 bahan je uolls. Tak payah banyak-banyak! Ni bahab-bahan ...

Post has attachment
Review: Tempat Menarik Di Petaling Jaya
Salam semua. Korang semua ke mana saja time hujung minggu? Duduk rumah saja? Eh, siapa kata cuti dua hari saja tak boleh pergi holiday? Bolehlah. Kita buat dia, bukan dia buat kita. Haha. So, jom Yura bawa korang jalan-jalan ya.  Agak-agak mesti korang dah ...

Post has attachment
Gift Review Percuma dari Nakahime dibuka!
Assalamualaikum semua. Wah kita telah pun berada di pertengahan Ramadan Al-Mubarak. Alhamdulillah masih dikurniakan nyawa untuk meraikan hari yang mulia ini. Di sini Yura ingin memberi berita gembira di mana Yura membuka Gift Review secara percuma untuk sem...

Post has attachment
Review: Crunchy Crunch Popia Seaweed Ms Kimmy
Assalamualaikum semua. Pagi Yura di terjah oleh Abang posman yang menghantar bungkusan Popia Seaweed daripada  @_mskimmy tau. Masya-Allah, lajunya servis. Ini memang tak sempat nak mengidam ni, cepat betul sampainya. Packaging yang sangat secure, berlabelka...
Wait while more posts are being loaded