Profile cover photo
Profile photo
YOUAMA - Magento Webáruház Fejlesztés
5 followers
5 followers
About
Posts

Post has attachment
Ingyenesen elérhetővé vált a Magento 2-re fejlesztett OTP fizetési modul. A modul a legnépszerűbb magyar fizetési felülethez az OTP Direkt kártyaelfogadó rendszeréhez kapcsolódik és lehetővé teszi a vásárlások bankkártyával történő kifizetését. A modulhoz a Magenton kívül más szoftverre, telepítőre nincs szükség, valamint a demo adatokkal azonnal használatba vehető.
Add a comment...

Post has attachment
Idén, a Budapesten is működő Big Bus, Magentora helyezte át online szolgáltatásait. A Magento hivatalos oldala leközölt egy cikket erről, amelyben a Big Bus sikeréről számolnak be. Az eredmény lélegzet elállító. A régi Big Bus oldal 2016-ban átlagosan 40 ezer Fontot (14 millió Forintot) hozott naponta. Az új Magento Big Bus 2017 májusában, meghaladva a számításokat, már 100 ezer Fontot (35 millió Forintot) hozott naponta.
Add a comment...

Post has attachment
Mark Lavelle a Magento vezérigazgatója szerint ideje az e-commerce-ből eldobni az "e"-t és egyszerűen csak commerce-nek nevezni mindazt ami az online értékesítésben történik. A Magento gyakorlatilag minden iparágban jelen van és az értékesítés számtalan módját valósítja meg közel háromszázezer webáruházban.
Add a comment...

Post has attachment
Másfél évvel ezelőtt jelent meg először információ arról, hogy a Magento Connect 2017-ben bezár. Idén a Magento 30 nappal előre értesítette az összes regisztrált kereskedőt és fejlesztőt, hogy szeptemberben leállítja a Magento Connectet és a helyét végleg a Magento Marketplace veszi át. De, hogyan érinti mindez a Magento 1-et? Hiszen a Magento Connect elsősorban az 1.x verziókhoz adott modulokat. Végleg leáldozott a több mint tíz éves, első generációs Magento ideje?
Add a comment...

Post has attachment
A Magento számos kódszintű újdonságai közül az egyik legkiemelkedőbb (a modulok fejlesztése során) az interceptorok megjelenése a 2.0 verziótól kezdődően. Az Interceptor a Magento 1-ben is használt Observerhez hasonló funkcionalitást valósít meg, azonban mindezt jóval biztonságosabban teszi. A Magento 2-ben a szervizek megjelenésével számos eddig ismert observer fog eltűnni és nem feltétlenül kerülnek újak a helyükbe. Mindez nem vesz el semmit a Magentoból, inkább hozzá ad valamit, ami jobb.
Add a comment...

Post has attachment
Egy átlagos, tiszta, felhőtlen éjszakán az emberi szem 2500 csillagot képes érzékelni az égbolton. A Magentoban a nyitóoldal betöltődése során 3000 objektum keletkezik, míg a katalógus oldal betöltődése során 7000 objektum. Így, a Magento egy-egy oldalbetöltődése esetén több objektum keletkezik, mint ahány csillag van az égen - méghozzá szó szerint. Mégis milyen nagy a Magento? Hogyan tartható karban és fejleszthető tovább ekkora komplexitású kódbázis. A választ a standardok adják, objektumok esetén az objektumorientált tervezési minták.
Add a comment...

Post has attachment
A Burger King azon 1200 franchise egyike, amely a termékeinek elkészítéséhez szükséges hozzávalókat egy a Meyer QSL cég által biztosított platformon keresztül rendelte meg. 2014-ben a Burger King megbízta a QSL-t, hogy biztosítsanak számukra egy modernebb rendszert, amely képes kezelni az egyedi rendelési folyamatokat, robusztus B2B funkcionalitással rendelkezik és magasan skálázható, így felkészítve a terhelésre.
Add a comment...

Post has attachment
Néhány napja jelentették be, hogy Roy Rubin a Magento egykori társalapítója és vezérigazgatója visszatért a céghez. Roy egy kiemelkedően, tapasztalt veteránnak és sikeres üzleti befektetőnek számít a szakmában, számos sikeres e-kereskedelmi céget indított útjának, például a TaxJar-t és a Namogoo-t. Visszatérése a cégcsoportba részben a Magento függetlenségének és innovációs bombájának a Magento 2-nek köszönhető.
Add a comment...

Post has attachment
A Magento 2 megnövekedett erőforrásigényének ellenére gyorsabb oldal betöltődésre képes, mint elődje az MVC szerkezetre épített Magento 1. Az új Magento teljes egészében eldobta az MVC architektúrát és egy másik tervezési mintát implementált: az MVVM patternt. Az MVVM-nek köszönhetően új lehetőségek nyíltak meg a Magentoban, amelyek akár az ERP és mobil integrációk fejlesztési idejét is csökkenthetik.
Add a comment...

Post has attachment
Kilenc hónapja, hogy megjelent az első stabil verziója a Magento 2-nek, amit azóta a függetlenné vált Magento fejleszt. Ennyi idő alatt már körvonalazódott az egyre öntudatosabbá vált Magento cég irányvonala és jövője. Megjelent az első nagy frissítés és az első nagy bejelentés.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded