Profile cover photo
Profile photo
yoreM
7 followers
7 followers
About
Posts

Post has attachment
Public
yoreM Verovert Huren in De Nieuwe Wetenschappers! Dit project van Woonplus Schiedam​ verhuurt vanaf 23 oktober in totaal 74 sociale huurwoningen in Schiedam.

Wij ontwikkelden een nieuwe website, bekijk hem hier: www.hurenindenieuwewetenschappers.nl.
Photo

Post has attachment
Public
yoreM Verovert De Binnenhaven!

Tussen IJmuiden centrum en de Heerenduinen worden 50 aangename carréwoningen ontwikkeld door Synchroon.


Wij ontwikkelden een nieuwe website, bekijk hem hier: https://www.debinnenhaven.nl
Photo

Post has attachment
Public
yoreM Verovert iLofts! In het trendy Laakhaven-West van Den Haag worden 43 nieuwbouw studio's op maat ontwikkeld door Dutch Housing Company.

Wij zorgen voor een grote online bekendheid onder de juiste doelgroepen, via een gerichte Facebook en Google AdWords campagne. Meer weten? Bekijk de website: www.ilofts.nl
Photo

Post has attachment
Public
yoreM Verovert Wonen aan de Ham! Wij adverteren voor de verkoop van 14 herenhuizen en 21 appartementen in Bergen op Zoom, een ontwikkeling van ERA Contour B.V.

Op 23 september gaan deze nieuwbouwwoningen in verkoop. Meer weten? Bekijk de nieuwe website die wij onlangs hebben opgeleverd: https://www.wonenaandeham.nl/.
Photo

Post has attachment
Public
yoreM Verovert Spaarnelicht! Op het terrein van het Spaarne Gasthuis, ten oosten van Heemstede, worden 62 stijlvolle appartementen ontwikkeld door Slokker Vastgoed, Synchroon en Ymere.

Bekijk de nieuwe website voor Spaarnelicht die wij hebben ontwikkeld: https://www.spaarnelicht.nl
Photo

Post has attachment
Public
Zojuist is onze nieuwsbrief verzonden met alle online marketing ontwikkelingen van yoreM in de afgelopen maand!

Wil jij ook elke maand op de hoogte gehouden worden van de online ontwikkelingen in de vastgoedmarkt? Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief: https://yorem.nl/contact/
Photo

Post has attachment
Public
yoreM Verovert Cruquius! In Amsterdam-Oost transformeert ontwikkelaar Amvest een voormalige industriële zone naar een nieuw en levendig woon- en werkgebied.

Wij adverteren voor de verhuur van luxe penthouses en appartementen. Bekijk meer op: http://cruquius.nl/
Photo

Post has attachment
Public
yoreM Verovert Comol5, RijnlandRoute! De RijnlandRoute is een nieuwe wegverbinding van Katwijk naar de A4 bij Leiden.

Comol5 is een internationale aannemerscombinatie van Croonwolter&dros, Mobilis TBI Infra, VINCI Construction Grands Projets en DEME Group. Wij ontwikkelden een nieuwe website: https://www.comol5.nl/.
Photo

Post has attachment
Public
yoreM zet in de spotlight: Wonen in Waterfront!

Deze prachtige video laat zien hoe mooi en uniek de locatie van Waterfront in Harderwijk is. Wij zijn trots dat we de website en online marketing mogen verzorgen!

Bekijk meer op: www.woneninwaterfront.nl

Post has attachment
Public
Hoe bereik je meer dan 100.000 woonconsumenten per maand via social media? Lees in onze nieuwste blog hoe Bewust Nieuwbouw een grote stijging ziet in het aantal weergaven, betrokkenheid en rendement van gepromote Facebook berichten: https://yorem.nl/blog/bewust-nieuwbouw-bereikt-maandelijks-meer-dan-100-000-woonconsumenten/
Photo
Wait while more posts are being loaded