Profile

Cover photo
Yarden Uitvaartorganisatie
13 followers|42,838 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

 
Overweegt u een uitvaartverzekering af te sluiten. Waar moet u op letten? 9 praktische tips die u helpen om een keuze te maken die aansluit bij uw wensen.
1
Add a comment...
 
Hoe neem je afscheid na een zelfdoding? Lees het blog van uitvaartverzorger Ingrid Golsteijn: http://www.blog.yarden.nl/afscheidsverhalen/afscheid-nemen-na-zelfdoding/
 ·  Translate
Een goed afscheid helpt je verder. Maar wat is een goed afscheid na zelfdoding van een jong iemand. Een blog over een emotioneel zwaar, maar mooi afscheid.
1
Add a comment...
1
Add a comment...
 
Het is fijn om over een gevoelig onderwerp als uitvaartwensen ongedwongen met elkaar te kunnen praten. Lees hierover in het blog van onze uitvaartconsulent. Wat is voor u een goed moment om over uitvaartwensen te beginnen? http://www.blog.yarden.nl/algemeen/een-eenvoudige-vraag-naar-uitvaartmogelijkheden/
 ·  Translate
Onze uitvaartconsulent helpt u graag bij het opstellen van uw uitvaartwensen. Lees in het blog van onze vrijwilliger hoe hij
1
 
In het boekje ‘Trends in afscheid en herinneren’ beschrijven Yarden en Trendbureau Bakas trends en ontwikkelingen rondom sterven, uitvaarten, afscheid nemen en verder leven. Een bijzonder kijkje in de uitvaartwereld. Benieuwd? Het trendboek is gratis te bestellen, via: https://www.yarden.nl/trends.htm.
 ·  Translate
Trends in Afscheid en Herinneren. Over veranderende trends in afscheid nemen en uitvaarten. Bestel het boek, geschreven door Adjiedj Bakas en Ron Bavelaar.
1
Add a comment...
Story
Tagline
Uitvaartorganisatie Yarden biedt uitvaarzorg, uitvaartverzekeringen en voorlichting.
Introduction
Yarden is dé uitvaartorganisatie van Nederland. Maximale persoonlijke aandacht voor iedere afzonderlijke klant en elke individuele wens is daarbij het vaste uitgangspunt. Want een uitvaart dient een unieke en bij de overledene passende gebeurtenis te zijn. Niet voor niets is het motto van Yarden 'Een goed afscheid helpt je verder'.

Kijk op de website van Yarden voor meer informatie over uitvaartzorg en uitvaartverzekeringen of neem contact op met de servicedesk op 0800 - 1292.
Links
Other profiles
Contributor to
Basic Information
Gender
Male